tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Καλά πιάσε καθρέπτη τώρα.
δεν έχει καθρέφτη ο πόντικας... τους έχει σπάσει όλους γιατι ούτε και αυτός μπορεί να ανεχθεί τον εαυτό του
Καλά πιάσε καθρέπτη τώρα.
Τί λες πια μωρε μαλακα; Τί πολιτική άποψη;
ΕΓΩ ΠΟΥ ΛΕΩ ΈΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΈΡΕΥΝΑ ΈΧΩ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΆΠΟΨΗ;
Εμείς οι Έλληνες λέω.
Άμα γουστάρεις κι αλλιώς, εμείς οι φορολογούμενοι στην Ελλάδα. Εκτός και εάν είσαι αλλού φορολογικά υπόχρεος.
Εκεί πάσο...
To αντιθετο ακριβως:ειναι η εστιαση στα κουσουρια του Σοιμπλε(η του Κορκονεα,που τον εβγαζαν περιεργο και νευρικο"πηγες στην ΕΛΑΣ",εαν θυμασαι)ως αιτιας των επιλογων του,που αφηνει στη σκια τον μηχανισμο που ταυτοχρονως ειναι προιον του και τον υπηρετει.Kαι εν πασει περιπτωσει ο Σοιμπλε δεν περιφερει την αναπηρια του...Σαφως,ομως σαν εκτελεστικο οργανο επρεπε να διαλεξουν εναν ανθρωπο σκληρο,ενας ανθρωπο που μπορει να ειναι τοσο σκληρος εως και μισανθρωπος,ισως αυτη η σκληραδα του αποπνεει απο το μισος του για κατι που προηγηθηκε.
Ασφαλως και αν δεν ηταν ο Σοιμπλε θα ηταν καποιος αλλος αλλα αυτη η συζητηση μου θυμιζει καποιους που λενε "..και η αστυνομια την δουλεια της κανει,αποφασεις παιρνουν οι απο πανω,για 700 ευρω δουλευουν τα παιδακια"
Πρέπει να το πάρει επάνω το ο Βενιζέλος αυτό.
Πριν πεντε χρονια μπηκαν στο ευρω οι κουμπαροι και η λιρα ΤΟΤΕ μετραγε...εχει σημασια αυτο.ευχομαι και ελπιζω η κυπρος να το παιξει μεχρι τερμα...και σιγουρα πρεπει να παιξει
με την επιστροφη στη λιρα...ουτως η αλλως τη ζημια την εχει παθει...με τοσο χρημα παρκαρισμενο
κατω ας ερθει και ο ρωσος - γερμανος κλπ κλπ να εισπραξει μετα σε υποτιμημενη κυπριακη λιριτσα
δεν νομιζω ο αναναδιαδης και ο γκαιουλας να το πανε μεχρι τερμα.Τουλαχιστον αυτοι δεν θελουν.Αναλογως την πιεση απο τους υπολοιπους.Κομματα,λαος,εκκλησια κλπευχομαι και ελπιζω η κυπρος να το παιξει μεχρι τερμα...και σιγουρα πρεπει να παιξει
με την επιστροφη στη λιρα...ουτως η αλλως τη ζημια την εχει παθει...με τοσο χρημα παρκαρισμενο
κατω ας ερθει και ο ρωσος - γερμανος κλπ κλπ να εισπραξει μετα σε υποτιμημενη κυπριακη λιριτσα
Για ολους μιλαει ο ΦΠ...γιατι ειμαστε ολοι ελληνες...Eδώ φορολογούμαι κι εγώ που είμαι ένα πρεζάκι μ' ένα παπί στην κατοχή του κι εσύ που είσαι νοικοκυραίος κι ο τραμουντάνας που είναι ζάμπλουτος κι ο Δασκαλόπουλος που αγόρασε τον εν λευκώ για να παίζει η κόρη του και πολλοί άλλοι.
Για ποιον απ' όλους μιλάμε??
δεν θα εφαρμοσε σωστο το κομμουνιστικο μοντελο τυπεαριστερος χριστοφιας φιλος του συριζα
δεν θα εφαρμοσε σωστο το κομμουνιστικο μοντελο τυπε
Α ΡΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Ούτε 1 μέρα δεν άφησες κλειστές τις τράπεζες
Ούτε 1 μέρα χωρίς λεφτά τα ΑΤΜ
Ούτε 1 μέρα καθυστέρηση να καταβληθούν οι συντάξεις και οι μισθοί
Ούτε 1 στιγμή διαταράχθηκε ο ευδαιμονισμός μας
χάρη στον Γιώργο!!!!!
είδαμε πού καταλήγουν οι τζάμπα μάγκες!!!!
κάθονται και κοιτάνε το ταβάνι στην Κύπρο και μετράνε προβατάκια!!!!
λογικο τυπεκαι στο ΚΚΕ δεν εχουν καλή αποψη για τον Χριστόφια τύπε....
αριστερος χριστοφιας φιλος του συριζα
λογικο τυπε
αυτος κυβερνησε