Νέα

Μήπως ήρθε η ώρα να την κάνουμε από την Τράπεζα ΟΛΟΙ μαζί? Bank Run στην Κύπρο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα samsung
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

-ΣΤΑ παπαρια σας????

• -ΝΑΙ...!

Ψήφοι: 33 15,8%
  • -ΟΧΙ...τα ειχα παει ολα εκει!

Ψήφοι: 8 3,8%
  • -ΔΕΝ τρεχει τιποτα!

Ψήφοι: 16 7,7%
  • -ΤΡΕΧΕΙ και παρατρεχει...θα τρεχουμε και εδω!

Ψήφοι: 58 27,8%
  • -ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ-ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ

Ψήφοι: 20 9,6%
  • -ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΡΑΓΚΟ ΠΑΛΙΟΛΙΓΟΥΡΙΑ-ΚΛΑΨΤΕ ΤΩΡΑ!

Ψήφοι: 74 35,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    209

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
.

Συνημμένα

• 20130320-202729.jpg
    20130320-202729.jpg
    180,1 KB · Εμφανίσεις: 24
  • 20130320-202845_640x480.jpg
    20130320-202845_640x480.jpg
    47,7 KB · Εμφανίσεις: 15

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
θα εχουν το οχι να τρωνε  :birdman:

Συνημμένα

• 20130320-202915.jpg
    20130320-202915.jpg
    65,7 KB · Εμφανίσεις: 15

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
Τί λες πια μωρε μαλακα; Τί πολιτική άποψη;

ΕΓΩ ΠΟΥ ΛΕΩ ΈΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΈΡΕΥΝΑ ΈΧΩ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΆΠΟΨΗ;

Φιλύσηχε με όλο το Θάρρος, αν όχι πολιτική άποψη είναι άποψη με πολιτικές προεκτάσεις. Τα πανέπιστήμια ιστορικά (πολύ πρίν τα έχουμε στην Ελλάδα) είναι χώροι που αναπτύσσεται η προσωπικότητα πολιτών. Αν θέλαμε να διδάξουμε όλα τα ως τώρα μαθηματικά, μπορούμε να το κάνουμε σε 8 μήνες. Το κάνουμε σε 3 χρόνια (και στην Ελλαδάρα 4 ) για να συγκροτηθεί η πρωσωπικότητα του εκπαιδευμένου πολίτη. Αυτή είναι η θεωρία. Αν μου πεί κάποιος ότι δεν δουλεύει, μπορεί να του δώσω χίλια δίκια. Θα πρέπει όμως να προτείνει κάτι σχετικό με τι θα αντικαταστήσει αυτή την διαδικασία, που πάρα πολλοί θα διαφωνήσουν στο ότι είναι 100% άχρηστη.

Επισκέπτης
Εμείς οι Έλληνες λέω.

Άμα γουστάρεις κι αλλιώς, εμείς οι φορολογούμενοι στην Ελλάδα. Εκτός και εάν είσαι αλλού φορολογικά υπόχρεος.

Εκεί πάσο...

Eδώ φορολογούμαι κι εγώ που είμαι ένα πρεζάκι μ' ένα παπί στην κατοχή του κι εσύ που είσαι νοικοκυραίος κι ο τραμουντάνας που είναι ζάμπλουτος κι ο Δασκαλόπουλος που αγόρασε τον εν λευκώ για να παίζει η κόρη του και πολλοί άλλοι.
Για ποιον απ' όλους μιλάμε??

Επισκέπτης
Σαφως,ομως σαν εκτελεστικο οργανο επρεπε να διαλεξουν εναν ανθρωπο σκληρο,ενας ανθρωπο που μπορει να ειναι τοσο σκληρος εως και μισανθρωπος,ισως αυτη η σκληραδα του αποπνεει απο το μισος του για κατι που προηγηθηκε.
Ασφαλως και αν δεν ηταν ο Σοιμπλε θα ηταν καποιος αλλος αλλα αυτη η συζητηση μου θυμιζει καποιους που λενε "..και η αστυνομια την δουλεια της κανει,αποφασεις παιρνουν οι απο πανω,για 700 ευρω δουλευουν τα παιδακια"
To αντιθετο ακριβως:ειναι η εστιαση στα κουσουρια του Σοιμπλε(η του Κορκονεα,που τον εβγαζαν περιεργο και νευρικο"πηγες στην ΕΛΑΣ",εαν θυμασαι)ως αιτιας των επιλογων του,που αφηνει στη σκια τον μηχανισμο που ταυτοχρονως ειναι προιον του και τον υπηρετει.Kαι εν πασει περιπτωσει ο Σοιμπλε δεν περιφερει την αναπηρια του...

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.783
Πόντοι
496
ευχομαι και ελπιζω η κυπρος να το παιξει μεχρι τερμα...και σιγουρα πρεπει να παιξει
με την επιστροφη στη λιρα...ουτως η αλλως τη ζημια την εχει παθει...με τοσο χρημα παρκαρισμενο
κατω ας ερθει και ο ρωσος - γερμανος κλπ κλπ να εισπραξει μετα σε υποτιμημενη κυπριακη λιριτσα

Επισκέπτης
ευχομαι και ελπιζω η κυπρος να το παιξει μεχρι τερμα...και σιγουρα πρεπει να παιξει
με την επιστροφη στη λιρα...ουτως η αλλως τη ζημια την εχει παθει...με τοσο χρημα παρκαρισμενο
κατω ας ερθει και ο ρωσος - γερμανος κλπ κλπ να εισπραξει μετα σε υποτιμημενη κυπριακη λιριτσα
Πριν πεντε χρονια μπηκαν στο ευρω οι κουμπαροι και η λιρα ΤΟΤΕ μετραγε...εχει σημασια αυτο.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
δεν νομιζω ο αναναδιαδης και ο γκαιουλας να το πανε μεχρι τερμα.Τουλαχιστον αυτοι δεν θελουν.Αναλογως την πιεση απο τους υπολοιπους.Κομματα,λαος,εκκλησια κλπ

Επισκέπτης
Eδώ φορολογούμαι κι εγώ που είμαι ένα πρεζάκι μ' ένα παπί στην κατοχή του κι εσύ που είσαι νοικοκυραίος κι ο τραμουντάνας που είναι ζάμπλουτος κι ο Δασκαλόπουλος που αγόρασε τον εν λευκώ για να παίζει η κόρη του και πολλοί άλλοι.
Για ποιον απ' όλους μιλάμε??
Για ολους μιλαει ο ΦΠ...γιατι ειμαστε ολοι ελληνες... :2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
αριστερος χριστοφιας φιλος του συριζα

Συνημμένα

• κ1.jpg
    κ1.jpg
    170,4 KB · Εμφανίσεις: 23
  • κ.jpg
    κ.jpg
    208,5 KB · Εμφανίσεις: 23

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Α ΡΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Ούτε 1 μέρα δεν άφησες κλειστές τις τράπεζες

Ούτε 1 μέρα χωρίς λεφτά τα ΑΤΜ

Ούτε 1 μέρα καθυστέρηση να καταβληθούν οι συντάξεις και οι μισθοί

Ούτε 1 στιγμή διαταράχθηκε ο ευδαιμονισμός μας

χάρη στον Γιώργο!!!!!

είδαμε πού καταλήγουν οι τζάμπα μάγκες!!!!

κάθονται και κοιτάνε το ταβάνι στην Κύπρο και μετράνε προβατάκια!!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Α ΡΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Ούτε 1 μέρα δεν άφησες κλειστές τις τράπεζες

Ούτε 1 μέρα χωρίς λεφτά τα ΑΤΜ

Ούτε 1 μέρα καθυστέρηση να καταβληθούν οι συντάξεις και οι μισθοί

Ούτε 1 στιγμή διαταράχθηκε ο ευδαιμονισμός μας

χάρη στον Γιώργο!!!!!

είδαμε πού καταλήγουν οι τζάμπα μάγκες!!!!

κάθονται και κοιτάνε το ταβάνι στην Κύπρο και μετράνε προβατάκια!!!!
:rockon:
papandreou2.jpg

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
οι κουμπαροι πατουσαν με τα 2 ποδια σε 2 βαρκες (Ε.Ε + Μother Russia) ωσπου ξαφνικα, εκει που ειδαν το νησι με τις ημιγυμνες ιθαγενεις να τους περιμενουν με τρελα κερδη απο την εξορυξη ορυκτου πλουτου, εχασαν τον κοσμο κατω απο τα ποδια τους και ειναι η πρωτη φορα που στο ο,τι κανουν, δεν θα μπορουν να εχουν το safety net που αποκαλουν ελλαδισταν οι μετα το 1974 νεοντσυπριοι -ΡΡ μην παρεξηγεισαι, δεν ειναι για τον κομανταντε γριεγο αυτο.

Αρα, ειτε θα ενσωματωθει στην ευρωπαϊκη Γερμανια, ειτε θα βγει εκτος ευρωπαϊκου συστηματος με τους ομοδοξους νταβαριτς, αφου το σεναριο "και την πιττα ολακερη και τον σκυλο χορτατο" δεν το επιτρεπουν οι εκτος Κυπρου ενθεν κακειθεν...

και επειδη, η οικονομια πολυ σωστα ειναι ανθρωπινη ψυχολογια στο κατω κατω, πισω και περα απο τους αριθμους και τις λεξεις, it all comes down στο τί πρεσβευει ο νεοκυπριος σημερα. Ποια ειναι η εικονα που διδει? Ειναι ο πολυμηχανος που θεωρει οτι ειναι ο υπερανω κανονων, ο μαστορας που τα μπορει ολα και μπορει να μας πουλα και να μας αγοραζει με αερα κοπανιστο. Ε, αυτος ο τυπος τωρα που εχει και τον πυρετο του μαυρου χρυσου, θα ψαξει την τυχη του εξω απο το μαντρι ακομα και με την αρκουδα απο την Ρωσια και οπου τον βγαλει καιροσκοπικα.

Κοντολογις, που ισως να πεσω εξω αφου πορνοπαποπροφητης δεν εφτασα ακομα, αλλα πιθανοτερο αυτην την στιγμη θεωρω το να μην τα βρει η ευρωπαϊκη Γερμανια με την Κυπρο και να εχουμε ετσι το πρωτο διαζυγιο.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom