antifa_91
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ακου ο γερμαναρας να πουλάει πνεύμα σε εσένα μήτσο!! αυτά δεν γίνονται!Αντε και γαμησου ρε μαλακισμενο που θα μου πουλησεις και πνευμα
Ακου ο γερμαναρας να πουλάει πνεύμα σε εσένα μήτσο!! αυτά δεν γίνονται!Αντε και γαμησου ρε μαλακισμενο που θα μου πουλησεις και πνευμα
ασχετο.Μπάς και ξέρεις να μας πείς γιατί όλες οι τράπεζες, σε όλη την ευρωζώνη, θα είναι κλειστές 29 Μαρτίου με 1 Απριλίου??
Σαββατοκύριακο μεσολαβεί, μην σας τρομάζει το τετραήμερο....
Και για του λόγου το αληθές, το μήνυμα που βγάζει στο alpha web...Μπάς και ξέρεις να μας πείς γιατί όλες οι τράπεζες, σε όλη την ευρωζώνη, θα είναι κλειστές 29 Μαρτίου με 1 Απριλίου??
Σαββατοκύριακο μεσολαβεί, μην σας τρομάζει το τετραήμερο....
Όντως.ασχετο.
Αυριο λεω να πεταχτω καπου κι εγω οσο προλαβαινωπάμε για πόλεμο παίδες
γαμήστε όσο προλαβαίνετε
Όντως.
Ρωτάω μπας και ξέρει κανείς.
πάμε για πόλεμο παίδες
γαμήστε όσο προλαβαίνετε
Πάσχα Καθολικών 31/3/2013
Οπότε Παρασκευή πρίν και Δευτέρα μετά αργίες
παιδες μια διευκρινηση οποιος ξερει...το 10%(6.7%) τα πηραν η εχουν παγωσει απλος τα πραγματα?
παιδες μια διευκρινηση οποιος ξερει...το 10%(6.7%) τα πηραν η εχουν παγωσει απλος τα πραγματα?
οκ thnxΟΛΑ τα χρήματα έχουν παγώσει. Το 10% (ή 6,7) θα το πάρουν όταν-αν ψηφιστεί από το κοινοβούλιο.
Μπα?
Και γιατί παγώνουν και τις πράξεις που αφορούν την ελληνική αγορά??
Ναι ρε μάστορι.δεν παγώνουν οι πράξεις οι ελληνικές τράπεζες... αφορά μόν πράξεις που έχουν σχέση με το εξωτερικό (εμβάσματα, μεταφορές κλπ) εδώ θα καταχωρούνται κανονικά αλλά εκεί θα γίνονται με ημερομηνία 2/4/2013 .. δηλαδή αν θελήσεις να στείλεις λεφτά από εδώ πχ στην Γερμανία την Δευτέρα 1/2/2013 τότε η εντολή σου θα εκτελεστεί με ημερομηνία 2/4/2013... και αν έχεις υποχρέωση στο εξωτερικκο η οποία λήγει την 1/4/2013 θα πρέπει να την πληρώσεις νωρίτερα αλλιώς θα είσαι εκπροθεσμος
Για ποιό λόγο να μην μπορείς να πληρώσεις το τηλέφωνο σου ή την εφορεία ( ).....