apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
κλαινε παντου οι κυπριοι τυπε
εχω στησει πανηγυρι
κολοτεροριτα
κλαινε παντου οι κυπριοι τυπε
εχω στησει πανηγυρι
τυπε θα γουσταρα να ηταν μεσα ο περσονας και να προσπαθουσε να τον πεισει ο βολταιρος οτι ειναι για το καλο τους το κουρεμακλαινε παντου οι κυπριοι τυπε
κολοτεροριτα
τυπε θα γουσταρα να ηταν μεσα ο περσονας και να προσπαθουσε να τον πεισει ο βολταιρος οτι ειναι για το καλο τους το κουρεμα
εχω στησει πανηγυρι
Λες να ξεσηκωθούν apolyte οι Κύπριοι?? μισό νησί τους πήρανε και το μόνο που κάνανε ήταν πορείες (και ορισμένοι γιορτάζανε κιολας..)κλαινε παντου οι κυπριοι τυπε
κολοτεροριτα
γωνιά του ελληνισμού δεν είναι και η κύπρος?
λες να παει και εκει το κινημα των αγανακτησμενων τυπε?Λες να ξεσηκωθούν apolyte οι Κύπριοι?? μισό νησί τους πήρανε και το μόνο που κάνανε ήταν πορείες (και ορισμένοι γιορτάζανε κιολας..)
Η Κύπρος είναι ανεξάρτητο κράτος!γωνιά του ελληνισμού δεν είναι και η κύπρος?
Οι Κυπριοι είναι χειρότερες "κοτες" και από εμάς..Θα κάνουν καμια συναυλιά πάλι..λες να παει και εκει το κινημα των αγανακτησμενων τυπε?
Οι Κυπριοι είναι χειρότερες "κοτες" και από εμάς..Θα κάνουν καμια συναυλιά πάλι..
νταλαρας?Οι Κυπριοι είναι χειρότερες "κοτες" και από εμάς..Θα κάνουν καμια συναυλιά πάλι..
mονο δωδεκαρια στη γιουροβιζιον μας προσφερουν
αναφέρεσαι σε νομικά πρόσωπα αναφέρομαι σε έθνη ;)Η Κύπρος είναι ανεξάρτητο κράτος!
οποτε θελουν βοηθεια ειμαστε αδερφια.και οποτε δεν μας χρειαζονται ειμαστε "ελλαδιτες".
mονο δωδεκαρια στη γιουροβιζιον μας προσφερουν
τα μέλη της οικογενείας σου τα αγαπάς ανιδιοτελώς ;)
αναφέρεσαι σε νομικά πρόσωπα αναφέρομαι σε έθνη ;)
Σκέφτομαι Νταλάρα,Βίσση ,Ρουβά και φυσικά Αντζελα!νταλαρας?
οποτε θελουν βοηθεια ειμαστε αδερφια.και οποτε δεν μας χρειαζονται ειμαστε "ελλαδιτες".
προτου "κρισης"κατειχαν το μεγαλυτερο κατακεφαλην εισοδημα σε ολη την γιουροπα.
φαντασμενα κουνουπια...
Σκέφτομαι Νταλάρα,Βίσση ,Ρουβά και φυσικά Αντζελα!
Πάντως μιλάμε για ένα ακόμα χτύπημα στον ελληνισμό..που θα βρίσκουν δουλειά τώρα οι ηθοποιοί μας? που θα κάνουν βίζιτες τα μοντέλα μας??
ποιοι ειναι αυτοι τυπε?επανενωση των ONE