Νέα

Μήπως η Άνθηση του 69 στο 20-άρικο στη Φυλής Οφείλεται στις Κριτικές Μου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HotScorpios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά πρέπει να είναι η επόμενη μεταρρύθμιση;

• Άφιλτρη πίπα στο 20-άρικο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Πρωκτικό στο 20-άρικο

• Παρτούζα

• Δύο Κορίτσια στο 40-άρικο

• Cum In Mouth

• Cum In Face

• Cum On Boobs

Ψήφοι: 1 100,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Είστε ανεκδιήγητοι και ανιστόρητοι.
Ο πρώτος νόμος που εισήγαγε ο Σκοπρίνος/μπουμπούκος μου είναι ο Νόμος 4000.

:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
91
Πόντοι
5.765
μπραβο φιλε εισαι μεγαλος.η επομενη μεταρρυθμιση θα πρεπει να ειναι περισσοτερες ελληνιδες στα μπουρδελα
η ελλαδα ανηκει στους ελληνες......ξεπερασμενο,τωρα ειμαστε ευρωπη και νομιζω οτι ο ανταγωνισμος βοηθησε τον "κλαδο".θυμομαστε οι παλιοτεροι τι μπαζογαλοτσες συναντουσαμε στα μπουρδελα.ζητω ο εκσυγχρονισμος!!!!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
ψηφισα για cum on boobs αν και η δικιά μου γνώμη είναι να παλέψουμε για καθαρότερα μπουρδέλα, καθαρότερα και πιο περιποιητικά κορίτσια και για mini bar με αναψυκτικά και απεριτίφ στο σαλόνι.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
[size=15pt]ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ[/size]

Προς Έλληνες!!!!

Μετά από την αίσθηση που προκάλεσαν οι σημαντικές αποκαλύψεις του συναγωνιστή Hot Scorpios και μετά από πυρετώδεις διαβουλεύσεις ανάμεσα σε όλες τις πολιτικές παρατάξεις του Δήμου Αθηναίων (έβαλα και εγώ το χέρι μου στις πολιτικές ζυμώσεις, χε, χε) έχω να αναφέρω τα εξής:

Την επόμενη εβδομάδα και προ ημερησίας διατάξεως το Δημοτικό Συμβούλιο θα συζητήσει και θα αποφασίσει για την παρακάτω πρόταση:

1) Το οίκημα στην διεύθυνση Φυλής 86 θα απαλλοτριωθεί από τον Δήμο, θα κατεδαφισθεί και θα μετατραπεί σε χώρο πρασίνου που θα φέρει το όνομα "[size=12pt]Πάρκο Καυτού Σκορπιού[/size]"

2) Στο παρκάκι θα αναγερθεί ο ανδριάντας του Καυτού Σκορπιού

3) Η οδός Φυλής θα μετονομασθεί σε [size=12pt]"Οδός Καυτού Σκορπιού"[/size] (αυτό μπορεί να μην περάσει γιατί ο ίδιος ως μετριόφρων δεν θα ήθελε να αλλάξει το όνομα του δρόμου που οδηγεί σε έναν γνωστό από την αρχαιότητα δήμο της Αττικής).

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η πρόταση θα περάσει σχεδόν παμψηφί (έχουμε διασφαλίσει ότι το ΚΚΕ θα απέχει). Υπάρχει μόνον ένα λεπτό και κρίσιμο σημείο: οι δημοτικοί σύμβουλοι επιρροής Ντόρας.

Γι΄ αυτό τον λόγο παρακαλώ τους admins του bourdela.tv να εξαφανίσουν (έστω και προσωρινά) όλες τις αναφορές του Σκορπιού στο πρόωσωπο της αγαπητής Ντόρας (λίγο γλύψιμο πάντα βοηθάει).
Επίσης παρακαλώ όλους χρήστες, συνμπουρδελιάρηδες, συνδημότες και συνέλληνες να κρατηθούν χαμηλά οι τόνοι για να μην διαταραχθεί το κλίμα της ευρείας συναίνεσης και το ισχυρό πολιτικό μπλοκ που έχει δημιουργηθεί.
Ας δείξουμε εθνική ομοψυχία για μία φορά συναγωνιστές και ας αφήσουμε κατά μέρος τις πολιτικές μας διαμάχες για αυτό τον σημαντικό σκοπό (και κυρίως να μην μάθει τίποτε ο Enforcer γιατί θα μας χαλάσει την δουλειά).

Υ.Γ. Την πρόταση την υποστηρίζει και ο ΣΥΡΙΖΑ υπό την προϋπόθεση ότι στο παρκάκι θα αναγερθεί και γλυπτικό πρόπλασμα με ινδικά ερωτικά συμπλέγματα (τεχνοτροπίας avatar Hot Scorpios
index.php

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom