Νέα

Μήπως δεν αξίζει να πλουτίζουμε τις πουτάνες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xeiroglykanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Bastard

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
2
Πόντοι
1
αν και έχω κυκλοφορίσει αρκετά στριπόμπαρα για το χαβαλέ έχω πετύχει κόσμο να χαλάει περιουσίες και δεν κατάλαβα ποτέ την λογική...
δλδ γιατί δεν τα δείνουν κατευθείαν σε ένα ωραιότατο cg η σε στούντιο η σε δέλο??
ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω αυτή τη λογική, δλδ να κάνω 200 και 500 ευρό λογαριασμό για να μου πιάσει μόνο τον πούτσο και να την δω να χορεύει ενώ με αυτά τα λεφτά μπαίνεις κατευθείαν στο ψητό και έχει και όσο χορό γουστάρεις αν είναι ο χορός το θέμα... :grin:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Μονο εκει αξιζει να δινεις λεφτα.
Γιατι αξιζει και με το παραπανω.

Οσο για τις σχεσεις ειναι για τους μαλακες-ηλιθιους-μπουληδες,ειναι η μεγαλυτερη απατη με τη μεγαλυτερη ζημια και τη μικροτερη αποδοση!!!!
Εκτος απο ελαχιστες εξαιρεσεις,ειδικα στην Ελλαδα.

Με 20 ευρω γαμας φοβερο μουνι σε 2 λεπτ,που ουτε καν το βρισκεις εξω αλλα και να το εβρισκες θα επρεπε να εχεις Χ10000% το αρχικο κεφαλαιο των 20-50 ευρω και θα επρεπε να κανεις και ολοκληρη ιστορια και αν γαμαγες........ΜΑΛΑΚΙΕΣ!
Ειπαμε οι σχεσεις ειναι για τα κοροιδα εκτος αλαχιστων εξαιρεσεων!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
αν και έχω κυκλοφορίσει αρκετά στριπόμπαρα για το χαβαλέ έχω πετύχει κόσμο να χαλάει περιουσίες και δεν κατάλαβα ποτέ την λογική...
δλδ γιατί δεν τα δείνουν κατευθείαν σε ένα ωραιότατο cg η σε στούντιο η σε δέλο??
ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω αυτή τη λογική, δλδ να κάνω 200 και 500 ευρό λογαριασμό για να μου πιάσει μόνο τον πούτσο και να την δω να χορεύει ενώ με αυτά τα λεφτά μπαίνεις κατευθείαν στο ψητό και έχει και όσο χορό γουστάρεις αν είναι ο χορός το θέμα... :grin:
Υπηρξε εποχη, που τα στριπ κλαμπ ειχαν απαγορευσει την...σωματικη επαφη στους χορους.
Και οταν εξεφρασα στην κοπελα την απορια μου, μου ειπε το απιθανο "μα δεν ειναι πιο καυλωτικο να μην αγγιζεις"?
Και της απαντησα "σε ενα μηνα θα εχετε κλεισει".
Φυσικα το μαγαζι ηταν αδειο. Φυσικα εκλεισε. Φυσικα σε ενα μηνα ανοιξε με νεα διευθυνση. Φυσικα μετα γινοταν της πουτανας και ηταν γεματο πελατες.
Ε αι σιχτιρ που θα δινουμε 50 ευρω σε πριβε χορους και δεν θα αγγιζουμε καν.
Και φραπε θα κανετε, και πιπα στα κρυφα θα κανετε. Αλλιως λουκετο.

Επισκέπτης

Οσο για τις σχεσεις ειναι για τους μαλακες-ηλιθιους-μπουληδες,ειναι η μεγαλυτερη απατη με τη μεγαλυτερη ζημια και τη μικροτερη αποδοση!!!!

Με 20 ευρω γαμας φοβερο μουνι που ουτε καν το βρισκεις εξω αλλα και να το εβρισκες θα επρεπε να εχεις Χ10000% το αρχικο κεφαλαιο των 20-50 ευρω και θα επρεπε να κανεις και ολοκληρη ιστορια και αν γαμαγες........ΜΑΛΑΚΙΕΣ!
:2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366

Με 20 ευρω γαμας φοβερο μουνι σε 2 λεπτ,που ουτε καν το βρισκεις εξω αλλα και να το εβρισκες θα επρεπε να εχεις Χ10000% το αρχικο κεφαλαιο των 20-50 ευρω και θα επρεπε να κανεις και ολοκληρη ιστορια και αν γαμαγες........ΜΑΛΑΚΙΕΣ!
τυπε για αυτο λες τους ελληνες προδοτες;επειδη κανουν σχεσεις δικε μου;ρε τους αλητες. :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Προσωπικά δεν μετανιώνω καθόλου για τα λεφτά που έφαγα σε πουτάνες.
Μετανιώνω όμως για τα λεφτά που έφαγα σε στρίπ την περίοδο 1997-2000.
Θα έπρεπε να τα είχα φάει κι αυτά στις πουτάνες.

Πρέπει να έφαγα στα στρίπ λεφτά με τα οποία θα είχα φάει καμιά 200άρα
άριστα cg των 35.000δρχ βασικό εκείνη την εποχή ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΟΥΝΑΡΕΣ.

Συμβουλή παλιού πουτανιάρη σε νέους:
ΚΟΨΤΕ ΤΑ ΣΤΡΙΠ.
ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ (ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ , ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ)
ΟΙ ΣΤΡΙΠΕΡΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟ-ΣΤΡΙΠ.
ρε συ παει να το παιζεις γαμιας με τον ονομα λακης;δεν κολλαει ρε δικε μου.

Επισκέπτης

ότι δεν αξίζει δεν αξίζει, αλλά εμείς το χαβά μας και τις πλουτίζουμε γαμώ τη πουτάνα μου! :grin: :2funny:

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
τυπε οι πουτανες ειναι  σαν το τσιγαρο..ευκολα το ξεκινας,δυσκολα το κοβεις.. :grin:

Επισκέπτης
Υπηρξε εποχη, που τα στριπ κλαμπ ειχαν απαγορευσει την...σωματικη επαφη στους χορους.
Και οταν εξεφρασα στην κοπελα την απορια μου, μου ειπε το απιθανο "μα δεν ειναι πιο καυλωτικο να μην αγγιζεις"?
Και της απαντησα "σε ενα μηνα θα εχετε κλεισει".
Φυσικα το μαγαζι ηταν αδειο. Φυσικα εκλεισε. Φυσικα σε ενα μηνα ανοιξε με νεα διευθυνση. Φυσικα μετα γινοταν της πουτανας και ηταν γεματο πελατες.

Δεν ξέρω αν θυμάσαι την ιστορία των στριπ στην ελλάδα,
αλλά επειδή είχα ασχοληθεί
και ήταν εποχή που ξόδευα λεφτά σε διάφορες πουτανο-ιστορίες,
αρχικά είχε γίνει το Diamonds & Pearls στην Παραλιακή
που ο χορός ήταν 5000δρχ , χωρίς να ακουμπάς!!!!
Το μαγαζί ήταν μόνο του.
Και είχε δυτικες γκόμενες, όχι ρουσίδια.
Μιλάμε για 1994 αν θυμάμαι καλά.
Μετά ανοίξαν Σιρόκο κτλ με ανατολικές
που ήταν τα πάντα όλα και είχαν φθηνό χορό , μίνι διάρκειας,
χωρίς βγάλσιμο κυλότας με 1000δρχ
και πλήρη χορό με 5000δρχ με βγάλσιμο κυλότας και τα πάντα όλα.
Μετά ήρθε το πρώτο ανατολή που έκανε πρώτο χορό στις 3000δρχ και γινόταν της πουτάνας.
Το diamonds & pearls κράτησε αρκετά για τόσο ξενέρα και πιασοκωλέ τιμές,
όπως και το million dollars που επίσης έπαιζε στα 5000δρχ χουρο.

ΜΑΛΑΚΙΑ ΛΕΦΤΑ ΓΕΝΙΚΑ.
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΙΠ ΤΑ ΚΛΑΙΩ.
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΧΙ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΌΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΙΠ ΣΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.

Είχε τύχει να δώσω 100.000 δρχ για ποτά και καμιά 20αριά χουρούς σε στριπ,
ενώ με τα ίδια λεφτά έπαιρνα 2cg των 35.000δρχ (+5000δρχ κώλο)
με τα οποία περνούσα ένα 5ωρο γαμήσι (1 ώρα διάλειμα ενδιάμεσα)
με γκόμενες αντίστοιχες των στριπ στις καλές εποχές.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Δεν ξέρω αν θυμάσαι την ιστορία των στριπ στην ελλάδα,
αλλά επειδή είχα ασχοληθεί
και ήταν εποχή που ξόδευα λεφτά σε διάφορες πουτανο-ιστορίες,
αρχικά είχε γίνει το Diamonds & Pearls στην Παραλιακή
που ο χορός ήταν 5000δρχ , χωρίς να ακουμπάς!!!!
Το μαγαζί ήταν μόνο του.
Και είχε δυτικες γκόμενες, όχι ρουσίδια.
Μιλάμε για 1994 αν θυμάμαι καλά.
Μετά ανοίξαν Σιρόκο κτλ με ανατολικές
που ήταν τα πάντα όλα και είχαν φθηνό χορό , μίνι διάρκειας,
χωρίς βγάλσιμο κυλότας με 1000δρχ
και πλήρη χορό με 5000δρχ με βγάλσιμο κυλότας και τα πάντα όλα.
Μετά ήρθε το πρώτο ανατολή που έκανε πρώτο χορό στις 3000δρχ και γινόταν της πουτάνας.
Το diamonds & pearls κράτησε αρκετά για τόσο ξενέρα και πιασοκωλέ τιμές,
όπως και το million dollars που επίσης έπαιζε στα 5000δρχ χουρο.

ΜΑΛΑΚΙΑ ΛΕΦΤΑ ΓΕΝΙΚΑ.
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΙΠ ΤΑ ΚΛΑΙΩ.
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΧΙ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΌΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΙΠ ΣΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.

Είχε τύχει να δώσω 100.000 δρχ για ποτά και καμιά 20αριά χουρούς σε στριπ,
ενώ με τα ίδια λεφτά έπαιρνα 2cg των 35.000δρχ (+5000δρχ κώλο)
με τα οποία περνούσα ένα 5ωρο γαμήσι (1 ώρα διάλειμα ενδιάμεσα)
με γκόμενες αντίστοιχες των στριπ στις καλές εποχές.
Κοιτα, παντα το καινουργιο ειναι και συναρπαστικο. Εγω ξεκινησα την καριερα μου στα στριπ το 1998, στο STAR στην μεταμορφωση. Με 3.000 δραχμες, χορος χωρις βρακι και ελευθερα (σχεδον) πιασιματα στην καρεκλα που καθοσουν (χωρις πριβε καναπεδες), γλωσσοφιλα, φραπεδες.
Μιλαμε γινοταν Ο ΧΑΜΟΣ. Πηγαιναμε καθημερινες στις 5 το πρωι και δεν βρισκαμε τραπεζι. Ψαχναμε να βρουμε μεσον να μας κρατησουν τραπεζι μετα τις 3, γιατι για νωριτερα δεν το συζητουσαμε. Και περναγαμε απιστευτα. Ηταν κατι καινουργιο, ημασταν και μικροτεροι, το θεωρουσαμε ανωτερο του γαμησιου. Τωρα βεβαια, που επηλθε ο κορεσμος, το βλεπουμε αλλιως.
Καπου στην πορεια γαμηθηκε κιολας το θεμα, υπηρχαν περιοδοι που γινοντουσαν πολλα ντου και οι κοπελες ηταν συγκρατημενες, αρχισαν τα βρακια να μην βγαινουν πια, εφευρεθηκαν τα πριβε των 50 ευρω χωρις βρακι και τα ψευτοπριβε του μισου τραγουδιου με 12 ή 20, γαμα τα.
Τωρα πια εχω να παω πανω απο 3 χρονια.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Καλησπέρα συναγωνιστές.Καθώς καθισμένος στο μπαλκόνι στην μίζερη πλαστική καρέκλα μου βλέπω συναγωνιστές να μπαινοβγαίνουν στα μπουρδέλα της οδού Φυλής,σκέφτηκα κάτι αμιγώς φιλοσοφικό.

Δεν είναι άδικο μορφωμένοι τύποι να είναι άνεργοι ή να δουλέυουν για 25 ευρώ τη μέρα , και εμείς να ακουμπάμε τα κατοστάευρα και τα Χ Ψ ποσά και να κάνουμε ζάπλουτες τις Ρουμάνες , Ρωσσίδες και τις αμόρφωτες Βαλκάνιες γκιώσες ?

Είναι δίκαιο να πληρώνουμε κάτι αμόρφωτες βίζιτες που γράφουν το ΤΑΞΙ στις χρεώσεις με ΤΑΧΥ?

Και κάτι άλλες γράφουν στο φόρουμ και κάνουν πιο πολλά ορθογραφικά και από το Ντεμπά Νιρέν.

Θα μου πείτε δεν είναι η μόνη αναξιοκρατία στην Ελλάδα (βλ. αμόρφωτα γελάδια του Δημοσίου Τομέα ,  ποδοσφαιριστές παγκοσμίως και πολιτικοί) αλλά και πάλι.Κάτι πατομούνες που γαμιούνται (εννοείται δύσκολο επάγγελμα για ψυχολογικούς και σωματικούς λόγους) να βγάζουν περιουσίες με 2-3 χρόνια δουλειάς και εγώ να σπουδάζω σαν άρρωστο χτικιό για να πάρω ενα γαμωπτυχίο και μετά να πληρώνομαι με μισθούς πείνας αν βρω δουλειά.

Τι λέτε?
Σε εξανάγκασαν για κάτι τέτοιο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Καλησπέρα συναγωνιστές.Καθώς καθισμένος στο μπαλκόνι στην μίζερη πλαστική καρέκλα μου βλέπω συναγωνιστές να μπαινοβγαίνουν στα μπουρδέλα της οδού Φυλής,σκέφτηκα κάτι αμιγώς φιλοσοφικό.

Δεν είναι άδικο μορφωμένοι τύποι να είναι άνεργοι ή να δουλέυουν για 25 ευρώ τη μέρα , και εμείς να ακουμπάμε τα κατοστάευρα και τα Χ Ψ ποσά και να κάνουμε ζάπλουτες τις Ρουμάνες , Ρωσσίδες και τις αμόρφωτες Βαλκάνιες γκιώσες ?

Είναι δίκαιο να πληρώνουμε κάτι αμόρφωτες βίζιτες που γράφουν το ΤΑΞΙ στις χρεώσεις με ΤΑΧΥ?

Και κάτι άλλες γράφουν στο φόρουμ και κάνουν πιο πολλά ορθογραφικά και από το Ντεμπά Νιρέν.

Θα μου πείτε δεν είναι η μόνη αναξιοκρατία στην Ελλάδα (βλ. αμόρφωτα γελάδια του Δημοσίου Τομέα ,  ποδοσφαιριστές παγκοσμίως και πολιτικοί) αλλά και πάλι.Κάτι πατομούνες που γαμιούνται (εννοείται δύσκολο επάγγελμα για ψυχολογικούς και σωματικούς λόγους) να βγάζουν περιουσίες με 2-3 χρόνια δουλειάς και εγώ να σπουδάζω σαν άρρωστο χτικιό για να πάρω ενα γαμωπτυχίο και μετά να πληρώνομαι με μισθούς πείνας αν βρω δουλειά.

Τι λέτε?
O καθενας παιρνει ο,τι αξιζει.
Αν ο κατεχων το γαμοπτυχιο παιρνει 25 ευρω, τοσα αξιζει.
Ας κανει κατι αλλο να παρει περισσοτερα.
Ειχα καποτε μια γκομενα (φοβερη τυπισσα) η οποια σιχαινοταν οσους κλαιγοντουσαν οτι επαιρναν μισθους πεινας παρα τα πτυχια τους.
Και η ιδια ειχε πτυχια, πολυ σοβαρα μαλιστα. Καταλαβε οτι δεν μπορει να πληρωθει όσο ηθελε.
Και τι εκανε?
Εκατο διαφορετικα πραγματα.
Εγινε φωτογραφος χωρις να το εχει σπουδασει και πουλαγε τις φωτογραφιες. Εφτιαξε λευκωματα και τα δημοσιευσε. Αρχισε να γραφει ταξιδιωτικες εντυπωσεις και να τις στελνει σε εφημεριδες και σημερα ειναι σχεδον διασημη. Δημοσιευσε βιβλια μαγειρικης. Εγινε αρχηγος σε εκδρομες στο εξωτερικο και εβγαζε τα αντερα της. Εβγαζε λεφτα απο οπου και οπως μπορουσε. Πραγματικα τη θαυμαζα. Οχι επειδη εβγαζε λεφτα, αλλά επειδη σιχαινοταν αυτους που πιστευαν οτι επειδη πηραν ενα πτυχιο πρεπει να κατσει η κοινωνια να την πηδηξουν.
Αυτα ελεγε και σε μενα, οταν παραπονιομουν οτι το πτυχιο μου δεν με πληρωνει οσο ηθελα.
Βαλε κατω το σκατομυαλο σου μου ελεγε, και βρες τροπους να κανεις πραγματα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ειχα καποτε μια γκομενα (φοβερη τυπισσα) η οποια σιχαινοταν οσους κλαιγοντουσαν οτι επαιρναν μισθους πεινας παρα τα πτυχια τους.
Και η ιδια ειχε πτυχια, πολυ σοβαρα μαλιστα. Καταλαβε οτι δεν μπορει να πληρωθει όσο ηθελε.
Και τι εκανε?
Εγινε φωτογραφος χωρις να το εχει σπουδασει και πουλαγε τις φωτογραφιες. Εφτιαξε λευκωματα και τα δημοσιευσε. Αρχισε να γραφει ταξιδιωτικες εντυπωσεις και να τις στελνει σε εφημεριδες και σημερα ειναι σχεδον διασημη. Δημοσιευσε βιβλια μαγειρικης. Εγινε αρχηγος σε εκδρομες στο εξωτερικο και εβγαζε τα αντερα της. Εβγαζε λεφτα απο οπου και οπως μπορουσε. Πραγματικα τη θαυμαζα. Οχι επειδη εβγαζε λεφτα, αλλά επειδη σιχαινοταν αυτους που πιστευαν οτι επειδη πηραν ενα πτυχιο πρεπει να κατσει η κοινωνια να την πηδηξουν.
Αυτα ελεγε και σε μενα, οταν παραπονιομουν οτι το πτυχιο μου δεν με πληρωνει οσο ηθελα.
ετσι ειναι.εγω τα αρχιδια μου εχω σπουδασει,αλλα παντα ψαχνομουν για το καλυτερο,να βγαλω λεφτα,με οποιοδηποτε τιμιο τροπο.οταν ψαχνεσαι βρισκεις.αν μονο κλαιγεσαι δεν καταφερνεις τιποτα.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Τι λέτε?
Πως λες,και με το συμπάθιο, μαλακίες ισως; Και για να σου το γράψω και με ορθογραφία...Απώ πώται τω γαμυσυ απετυ ανθρόπουσ πανεπηστημιακού επηπαιδου (για να μη πω για το επίπεδο των πανεπιστημιακών και πάει αλού η συζήτηση)...Το γαμύσυ με γηναίκα του χόρου ή μη θαίλη άλλα πράγματα....
Αλλά από την άλλη μήπως είσαι, λέω εγώ τώρα, λίγο κάβουρας στην τσέπη σου;;; Γιατί αν η βιζιτού εμένα μου κάνει κλικ σε παρουσία και κάνει και αυτά που θέλω όπως τα θέλω στον μπούτζο μου πως γράφει το ταξί...(αν και ειδικά αρνούμε να πάρω τύπισα που κάνει αουτκολ και βάζει στις εξτρα χρεώσεις το ταξί...)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Και τι εκανε?
Χωρίς κονέ?
Ή ήταν ταλέντο?
Ήταν ταλέντο?
Πρέπει να ήταν ωραίο μουνί...
Δεν ήταν ωραίο μουνί?
Ε...θα είχε ωραίο κώλο..
Δεν είχε ωραίο κώλο?
Ε...τότε θα είχε ωραίο ξάδερφο...
Και πάει λέγοντας....!!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Χωρίς κονέ?
Ή ήταν ταλέντο?
Ήταν ταλέντο?
Πρέπει να ήταν ωραίο μουνί...
Δεν ήταν ωραίο μουνί?
Ε...θα είχε ωραίο κώλο..
Δεν είχε ωραίο κώλο?
Ε...τότε θα είχε ωραίο ξάδερφο...
Και πάει λέγοντας....!!!!
Χωρις κονε.
Ταλενταρα και ψυχαρα.
Γλυκια, οχι κατι ιδιαιτερο εμφανισιακα.
Και οποτε τολμαγα να κλαφτω, αρχιζε το μπινελικι.

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.041
Πόντοι
4.415
γκουνταφτερνπουμν

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Τι λέτε?

Τι να πουμε κι εμεις?

Παω να ριξω εναν πουτσο στο Μεταξουργειο και θα το φιλοσοφισω στον δρομο!

A! Τελικα τρεχει και ενα Artega GT φετος στις 24 ωρες του Nordschleife!
Βαλε να δεις:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Και τι εκανε?
και γω σιχαινομαι οσους μιζεριαζουν επειδη δεν εχουν λεφτα
αλλα εξισου σιχαινομαι οσους θεωρουν δεικτη αξιας ενος ανθρωπου τα λεφτα και κανουν τα παντα για να τα αποκτησουν...ασχετα βεβαια αν μερικα ατομα της δευτερης κατηγοριας τα χρησιμοποιω τακτικα για αδειασμα πλεοναζοντος σπερματος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom