Νέα

Μηνυματα απο αγνωστους στο κινητο μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bpon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bpon

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
παληκαρια γεια σας!παιρνω διαφορα μηνυματα απο αγνωστους αριθμους παρολο που απεχω του σπορ αρκετο καιρο.Ευτυχως η γυναικα μου δεν ειναι αδιακριτη αλλα ποτε δεν ξερεις...Πως τα κοβουμε,εχετε καμμια εμπειρια? Με ενοχλει και μενα πλεον.Εγω ειχα 2-3 τηλ παλια,αλλα εδω μιλαμε για καταιγισμο!!Ευχαριστω για γνωμες..

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
53
Like
689
Πόντοι
4.995
Tι μηνυματα ? Πουτανιαρικα ?

psixiatros

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
8
Πόντοι
1
ο σωστός τίτλος 'αρα είναι μηνύματα από γραφεία με πουτάνες στο κινητό μου...όχι από αγνώστους :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
παληκαρια γεια σας!παιρνω διαφορα μηνυματα απο αγνωστους αριθμους παρολο που απεχω του σπορ αρκετο καιρο.Ευτυχως η γυναικα μου δεν ειναι αδιακριτη αλλα ποτε δεν ξερεις...Πως τα κοβουμε,εχετε καμμια εμπειρια? Με ενοχλει και μενα πλεον.Εγω ειχα 2-3 τηλ παλια,αλλα εδω μιλαμε για καταιγισμο!!Ευχαριστω για γνωμες..
στο κινητο λες;σε τι αφορουν και εχουν σχεση με το σπορ;και ειναι απο αγνωστους;δλδ;παρτους τηλ και χεστους...δεν βγαζει νουμερο στο μηνυμα...;

OP
OP
B

bpon

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
οχι ρε φιλε!μηνυματα για λειτουργιες..δεν γινεται ναλλαξω αριθμο.Δυσκολο.Που βρισκουν ομως τον αριθμο μου? Αχχ!ναμουνα 10 χρονια νεοτερος!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
οχι ρε φιλε!μηνυματα για λειτουργιες..δεν γινεται ναλλαξω αριθμο.Δυσκολο.Που βρισκουν ομως τον αριθμο μου? Αχχ!ναμουνα 10 χρονια νεοτερος!
επειδη ειμαι λιγο  :idiot: απο τι λειτουργιες λες παιδι μου;ροζ γραμμες;τηλεοπτικους σταθμους τι;αν ειναι τετοια παρε τον παροχο και ζητα να μην σου στελνουν...αλλα τι ενοχλουν αυτα την γυναικα σου παλι;τι λενε;

OP
OP
B

bpon

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
επειδη ειμαι λιγο  :idiot: απο τι λειτουργιες λες παιδι μου;ροζ γραμμες;τηλεοπτικους σταθμους τι;αν ειναι τετοια παρε τον παροχο και ζητα να μην σου στελνουν...αλλα τι ενοχλουν αυτα την γυναικα σου παλι;τι λενε;
Λειτουργιες σ εκκλησιες.ΑΣΤΕΙΟ ηταν

OP
OP
B

bpon

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
στο κινητο λες;σε τι αφορουν και εχουν σχεση με το σπορ;και ειναι απο αγνωστους;δλδ;παρτους τηλ και χεστους...δεν βγαζει νουμερο στο μηνυμα...;
μαλλον δεν το εξηγησα καλα.πριν αρκετο καιρο ειχα 3 τηλ γραφειων .Τωρα κι ενω απεχω ενα διαστημα, μου στελνουν sms αγνωστοι αριθμοι που βλεπω πρωτη φορα.Την τελευταια βδομαδα πηρα 4!!!το χτεσινο ελεγε κατι γιαα δροσερα κοριτσια κτλπ .Αρ τηλ 6.......46.Παιρνω να τους πω να το κοψουν  κ δεν απαντουν.τι γινεται?μονο σε μενα συμβαινει?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
μαλλον δεν το εξηγησα καλα.πριν αρκετο καιρο ειχα 3 τηλ γραφειων .Τωρα κι ενω απεχω ενα διαστημα, μου στελνουν sms αγνωστοι αριθμοι που βλεπω πρωτη φορα.Την τελευταια βδομαδα πηρα 4!!!το χτεσινο ελεγε κατι γιαα δροσερα κοριτσια κτλπ .Αρ τηλ 6.......46.Παιρνω να τους πω να το κοψουν  κ δεν απαντουν.τι γινεται?μονο σε μενα συμβαινει?
δεν ξερω,δεν μουτυχε ενημερωσε την εταιρεια σου να δει τι μπορει να κανει..αλλιως ισως φτασεις μεχρι εισαγγελεα αν θες να το τραβηξεις και σε ενοχλουν αφορητα..

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Στείλε "Απάντηση" στο μήνυμα που πήρες και χέστους.

OP
OP
B

bpon

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Στείλε "Απάντηση" στο μήνυμα που πήρες και χέστους.
τοκανα κι αυτο πολλες φορες αλλα συνεχιζεται το βιολι απο αλλους!τι διαολο?
δεν ξερω,δεν μουτυχε ενημερωσε την εταιρεια σου να δει τι μπορει να κανει..αλλιως ισως φτασεις μεχρι εισαγγελεα αν θες να το τραβηξεις και σε ενοχλουν αφορητα..
φιλε σ ευχαριστω για την συμπαρασταση. Δεν μπορω να το τραβηξω γιατι εχω τη φωλια μου χεσμενη κι ειμαι παν/νος. Σε μερικες τηλ/ριες που απαντησαν  ειπα να μη μου στελνουν.Αλλα τρεχα γυρευε...Αλλο να θελω παιχνιδι κι αλλο να με βομβαρδιζουν ασχετοι.Τι σοι επαγγελματιες ειναι αυτοι και το κυριοτερο ΠΟΥ βρισκουν τον αριθμο μου?νομιζω οτι ειναι σοβαρο θεμα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
τοκανα κι αυτο πολλες φορες αλλα συνεχιζεται το βιολι απο αλλους!τι διαολο?φιλε σ ευχαριστω για την συμπαρασταση. Δεν μπορω να το τραβηξω γιατι εχω τη φωλια μου χεσμενη κι ειμαι παν/νος. Σε μερικες τηλ/ριες που απαντησαν  ειπα να μη μου στελνουν.Αλλα τρεχα γυρευε...Αλλο να θελω παιχνιδι κι αλλο να με βομβαρδιζουν ασχετοι.Τι σοι επαγγελματιες ειναι αυτοι και το κυριοτερο ΠΟΥ βρισκουν τον αριθμο μου?νομιζω οτι ειναι σοβαρο θεμα.
ρωτα την εταιρεια παντως μηπως παιζει καμια φραγη...δεν τα κατεχω κι εγω καλα...

Weird Dreamer

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
bpon, μα καλά κι εσύ έκανες αυτές τις "δουλειές" από το βασικό κινητό σου;

OP
OP
B

bpon

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
bpon, μα καλά κι εσύ έκανες αυτές τις "δουλειές" από το βασικό κινητό σου;
σωστα τα λετε.Αλλα δεν περιμενα τετοια εξελιξη.Ηταν υπο ελεγχο μεχρι τωρα.ξαφνικα εδω και 6-7 μηνες γινεται. μαλλον η αλλαγη αριθμου θα με σωσει,αλλα ειναι ιστορια...Τεσπαντων,ακουτε να μαθαινετε μην την παθετε σαν εμενα.Εμενα μενοχλει αλλα ο εφιαλτης θαναι αν δει τιποτα η γυναικα μου γιατι θα στεναχωρεθει πολυ.Το να θυμωσει η να με βρισει δε με νιαζει.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
σωστα τα λετε.Αλλα δεν περιμενα τετοια εξελιξη.Ηταν υπο ελεγχο μεχρι τωρα.ξαφνικα εδω και 6-7 μηνες γινεται. μαλλον η αλλαγη αριθμου θα με σωσει,αλλα ειναι ιστορια...Τεσπαντων,ακουτε να μαθαινετε μην την παθετε σαν εμενα.Εμενα μενοχλει αλλα ο εφιαλτης θαναι αν δει τιποτα η γυναικα μου γιατι θα στεναχωρεθει πολυ.Το να θυμωσει η να με βρισει δε με νιαζει.
παρε αλλο να σαι οκ,πες οτι κατι επαθε το παλιο....στειλε παντου το καινουριο και τελος...αλλα μιλα με την εταιρεια σου κιολας

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16

Παρε αλλο και πες οτι σου χαλασε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom