παληκαρια γεια σας!παιρνω διαφορα μηνυματα απο αγνωστους αριθμους παρολο που απεχω του σπορ αρκετο καιρο.Ευτυχως η γυναικα μου δεν ειναι αδιακριτη αλλα ποτε δεν ξερεις...Πως τα κοβουμε,εχετε καμμια εμπειρια? Με ενοχλει και μενα πλεον.Εγω ειχα 2-3 τηλ παλια,αλλα εδω μιλαμε για καταιγισμο!!Ευχαριστω για γνωμες..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μηνυματα απο αγνωστους στο κινητο μου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bpon
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 22
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
psixiatros
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2009
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
ο σωστός τίτλος 'αρα είναι μηνύματα από γραφεία με πουτάνες στο κινητό μου...όχι από αγνώστους ![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
στο κινητο λες;σε τι αφορουν και εχουν σχεση με το σπορ;και ειναι απο αγνωστους;δλδ;παρτους τηλ και χεστους...δεν βγαζει νουμερο στο μηνυμα...;παληκαρια γεια σας!παιρνω διαφορα μηνυματα απο αγνωστους αριθμους παρολο που απεχω του σπορ αρκετο καιρο.Ευτυχως η γυναικα μου δεν ειναι αδιακριτη αλλα ποτε δεν ξερεις...Πως τα κοβουμε,εχετε καμμια εμπειρια? Με ενοχλει και μενα πλεον.Εγω ειχα 2-3 τηλ παλια,αλλα εδω μιλαμε για καταιγισμο!!Ευχαριστω για γνωμες..
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
επειδη ειμαι λιγοοχι ρε φιλε!μηνυματα για λειτουργιες..δεν γινεται ναλλαξω αριθμο.Δυσκολο.Που βρισκουν ομως τον αριθμο μου? Αχχ!ναμουνα 10 χρονια νεοτερος!
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
ναι, αυτος ειν αι ο σωστος τιτλος.ο σωστός τίτλος 'αρα είναι μηνύματα από γραφεία με πουτάνες στο κινητό μου...όχι από αγνώστους![]()
Λειτουργιες σ εκκλησιες.ΑΣΤΕΙΟ ητανεπειδη ειμαι λιγοαπο τι λειτουργιες λες παιδι μου;ροζ γραμμες;τηλεοπτικους σταθμους τι;αν ειναι τετοια παρε τον παροχο και ζητα να μην σου στελνουν...αλλα τι ενοχλουν αυτα την γυναικα σου παλι;τι λενε;
τοσο που και τη γυναικα μουπου την γουσταρω δεν την βγαζω περα ευκολα....Αστα να παν'τωρα ποσο εισαι;
μαλλον δεν το εξηγησα καλα.πριν αρκετο καιρο ειχα 3 τηλ γραφειων .Τωρα κι ενω απεχω ενα διαστημα, μου στελνουν sms αγνωστοι αριθμοι που βλεπω πρωτη φορα.Την τελευταια βδομαδα πηρα 4!!!το χτεσινο ελεγε κατι γιαα δροσερα κοριτσια κτλπ .Αρ τηλ 6.......46.Παιρνω να τους πω να το κοψουν κ δεν απαντουν.τι γινεται?μονο σε μενα συμβαινει?στο κινητο λες;σε τι αφορουν και εχουν σχεση με το σπορ;και ειναι απο αγνωστους;δλδ;παρτους τηλ και χεστους...δεν βγαζει νουμερο στο μηνυμα...;
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
δεν ξερω,δεν μουτυχε ενημερωσε την εταιρεια σου να δει τι μπορει να κανει..αλλιως ισως φτασεις μεχρι εισαγγελεα αν θες να το τραβηξεις και σε ενοχλουν αφορητα..μαλλον δεν το εξηγησα καλα.πριν αρκετο καιρο ειχα 3 τηλ γραφειων .Τωρα κι ενω απεχω ενα διαστημα, μου στελνουν sms αγνωστοι αριθμοι που βλεπω πρωτη φορα.Την τελευταια βδομαδα πηρα 4!!!το χτεσινο ελεγε κατι γιαα δροσερα κοριτσια κτλπ .Αρ τηλ 6.......46.Παιρνω να τους πω να το κοψουν κ δεν απαντουν.τι γινεται?μονο σε μενα συμβαινει?
Στείλε "Απάντηση" στο μήνυμα που πήρες και χέστους.μαλλον δεν το εξηγησα καλα.πριν αρκετο καιρο ειχα 3 τηλ γραφειων .Τωρα κι ενω απεχω ενα διαστημα, μου στελνουν sms αγνωστοι αριθμοι που βλεπω πρωτη φορα.Την τελευταια βδομαδα πηρα 4!!!το χτεσινο ελεγε κατι γιαα δροσερα κοριτσια κτλπ .Αρ τηλ 6.......46.Παιρνω να τους πω να το κοψουν κ δεν απαντουν.τι γινεται?μονο σε μενα συμβαινει?
τοκανα κι αυτο πολλες φορες αλλα συνεχιζεται το βιολι απο αλλους!τι διαολο?Στείλε "Απάντηση" στο μήνυμα που πήρες και χέστους.
φιλε σ ευχαριστω για την συμπαρασταση. Δεν μπορω να το τραβηξω γιατι εχω τη φωλια μου χεσμενη κι ειμαι παν/νος. Σε μερικες τηλ/ριες που απαντησαν ειπα να μη μου στελνουν.Αλλα τρεχα γυρευε...Αλλο να θελω παιχνιδι κι αλλο να με βομβαρδιζουν ασχετοι.Τι σοι επαγγελματιες ειναι αυτοι και το κυριοτερο ΠΟΥ βρισκουν τον αριθμο μου?νομιζω οτι ειναι σοβαρο θεμα.δεν ξερω,δεν μουτυχε ενημερωσε την εταιρεια σου να δει τι μπορει να κανει..αλλιως ισως φτασεις μεχρι εισαγγελεα αν θες να το τραβηξεις και σε ενοχλουν αφορητα..
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ρωτα την εταιρεια παντως μηπως παιζει καμια φραγη...δεν τα κατεχω κι εγω καλα...τοκανα κι αυτο πολλες φορες αλλα συνεχιζεται το βιολι απο αλλους!τι διαολο?φιλε σ ευχαριστω για την συμπαρασταση. Δεν μπορω να το τραβηξω γιατι εχω τη φωλια μου χεσμενη κι ειμαι παν/νος. Σε μερικες τηλ/ριες που απαντησαν ειπα να μη μου στελνουν.Αλλα τρεχα γυρευε...Αλλο να θελω παιχνιδι κι αλλο να με βομβαρδιζουν ασχετοι.Τι σοι επαγγελματιες ειναι αυτοι και το κυριοτερο ΠΟΥ βρισκουν τον αριθμο μου?νομιζω οτι ειναι σοβαρο θεμα.
Weird Dreamer
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
bpon, μα καλά κι εσύ έκανες αυτές τις "δουλειές" από το βασικό κινητό σου;
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ναι ρε φιλε καλα λεει τζαμπα τα δινουν τα καρτοκινητα σημερα...παρε κανα δυο να χεις...bpon, μα καλά κι εσύ έκανες αυτές τις "δουλειές" από το βασικό κινητό σου;
σωστα τα λετε.Αλλα δεν περιμενα τετοια εξελιξη.Ηταν υπο ελεγχο μεχρι τωρα.ξαφνικα εδω και 6-7 μηνες γινεται. μαλλον η αλλαγη αριθμου θα με σωσει,αλλα ειναι ιστορια...Τεσπαντων,ακουτε να μαθαινετε μην την παθετε σαν εμενα.Εμενα μενοχλει αλλα ο εφιαλτης θαναι αν δει τιποτα η γυναικα μου γιατι θα στεναχωρεθει πολυ.Το να θυμωσει η να με βρισει δε με νιαζει.bpon, μα καλά κι εσύ έκανες αυτές τις "δουλειές" από το βασικό κινητό σου;
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
παρε αλλο να σαι οκ,πες οτι κατι επαθε το παλιο....στειλε παντου το καινουριο και τελος...αλλα μιλα με την εταιρεια σου κιολαςσωστα τα λετε.Αλλα δεν περιμενα τετοια εξελιξη.Ηταν υπο ελεγχο μεχρι τωρα.ξαφνικα εδω και 6-7 μηνες γινεται. μαλλον η αλλαγη αριθμου θα με σωσει,αλλα ειναι ιστορια...Τεσπαντων,ακουτε να μαθαινετε μην την παθετε σαν εμενα.Εμενα μενοχλει αλλα ο εφιαλτης θαναι αν δει τιποτα η γυναικα μου γιατι θα στεναχωρεθει πολυ.Το να θυμωσει η να με βρισει δε με νιαζει.
σωστα τα λετε.Αλλα δεν περιμενα τετοια εξελιξη.Ηταν υπο ελεγχο μεχρι τωρα.ξαφνικα εδω και 6-7 μηνες γινεται. μαλλον η αλλαγη αριθμου θα με σωσει,αλλα ειναι ιστορια...Τεσπαντων,ακουτε να μαθαινετε μην την παθετε σαν εμενα.Εμενα μενοχλει αλλα ο εφιαλτης θαναι αν δει τιποτα η γυναικα μου γιατι θα στεναχωρεθει πολυ.Το να θυμωσει η να με βρισει δε με νιαζει.
Παρε αλλο και πες οτι σου χαλασε.
Επισκέπτης
χινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!το χτεσινο ελεγε κατι γιαα [size=20pt]δροσερα[/size] κοριτσια κτλπ .
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις