Νέα

Μινωταύρου 16 (Venus Angels)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αντε να ανοιξει να δοκιμασουμε το δωματιο με το κλουβι... :s&m_2:

Του κλουβι σ αρεσε μωρη τρελη εσενα ?  :cheesy: :s&m_3:
εμενα το  τζακουζακι μου εκανε κλικhttp://[URL unfurl="true"]www.effenhaute.com/images/smilies/import/Misc/Bathtime.gif[/img[/URL]]

Εγω ειμαι περιεργος να δω ποια χαζοτσατσα του δημοτικου θα αναλαβει το μαρκετινγ  ;D
Ας ελπισουμε να βγω ψευτης και να φερει και αλλαγη στην ολη κορεσμενη μπουρδελονοοτροπια  το φοβερο σπιτακι :priest:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
Του κλουβι σ αρεσε μωρη τρελη εσενα ?   :cheesy: :s&m_3:
εμενα το  τζακουζακι μου εκανε κλικhttp://[URL unfurl="true"]www.effenhaute.com/images/smilies/import/Misc/Bathtime.gif[/img[/URL]]

Εγω ειμαι περιεργος να δω ποια χαζοτσατσα του δημοτικου θα αναλαβει το μαρκετινγ   ;D
Ας ελπισουμε να βγω ψευτης και να φερει και αλλαγη στην ολη κορεσμενη μπουρδελονοοτροπια  το φοβερο σπιτακι :priest:
[/quote]

Στο κλουβι εκει, και να πεταξουν και το κλειδι, μονο μην ειναι κανα μπαζο μεσα...  :2funny: :2funny:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Στο κλουβι εκει, και να πεταξουν και το κλειδι, μονο μην ειναι κανα μπαζο μεσα...  :2funny: :2funny:

Πλακα θα εχει να βγαινει καμια μουναρα στο σαλονι  :tits2:, να σε κλειδωνει στο κλουβι
και μετα να ερχετε κανας δεινοσαυρος   :2funny:  
index.php
.................
index.php

Συνημμένα

• jail_smiley_emoticon.gif
    jail_smiley_emoticon.gif
    3,9 KB · Εμφανίσεις: 58
  • OMGDrool.gif
    OMGDrool.gif
    6 KB · Εμφανίσεις: 62

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Πλακα θα εχει να βγαινει καμια μουναρα στο σαλονι  :tits2:, να σε κλεiδωνει στο κλουβι
και μετα να ερχετε κανας δεινοσαυρος  :2funny: 
index.php
.................http://www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=163695.0;attach=458928;image[/img[/URL]]

[/quote]

είσαι άπαιχτος......γίγαντας πως κατάφερες και εβγαλές και φωτογραφίες.....τι να πώ δεν έχω λόγια....

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
ω ρε μαλακες τι παλατακι ειναι αυτο ?  :o

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
είσαι άπαιχτος......γίγαντας πως κατάφερες και εβγαλές και φωτογραφίες.....τι να πώ δεν έχω λόγια....

χαχα γεια σου kassler  :grin:  Που να δεις και το βιντεο απ το Καραμανοπουλο στο κλουβι :tooth:
Σημερα υποτιθεται ανοιγει κανονικα , για να δουμε ...

η παρεα παντως μεγαλωνει  :cheesy:

Συνημμένα

• Screen 01807 (1).jpg
    Screen 01807 (1).jpg
    39,1 KB · Εμφανίσεις: 50
OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ποιος θελει μελομακαρονο ?  :dancing: Οριστε
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3738.0;attach=459725;image[/img[/URL]]

Περασα χθες απο το νεο [s]σπιτακι[/s] παλατακι της πολης , ευτηχος ειχα δει τις φωτογραφιες και δεν εχασα χρονο κοιτοντας σαν χαζος δεξια κι αριστερα
πολυ ωραια ολα δε χρειαζονται πειργραφες , οι φωτογραφιες που εβαλε ο φιλος τα λενε ολα  :headbang3:
Ειδα και τα 3 δωματια διαφορετικης διακοσμησης , πολυ ωραια σαφως , οπως πολυ ωραιο και το τζακουζι  :cool:
Το μονο δωματιο που δεν ειδα ειναι αυτο το μαζοχιστηριον το οποιο ηταν κλειδωμενο ...
καλα κανουν και το κλειδωνουν μη βραχηκυκλωσει κανας δοντης και βγει στο  σαλονι χοροπηδοντας καμια μερα  :D

Το Τζακι - μασκοτ του μαγαζιου  "ζεσταινει" πραγματικα τον χωρο και οχι μονο τον αερα  :headbang3:
ειναι πολυ ωραια η αισθηση που δινει , πραγματικα με χαλαρωσε οση ωρα περιμενα και το συμπαθηα πολυ  :D
την επομενη φορα θα παρω και καστανα μαζι μου να ψησουμε κανενα , οπως κανουμε οταν παμε στο χωριο  :tooth:
Το ομορφο Δεντρακι βοηθαει επισης στην δημιουργιας ατμοσφαιρας [img]http://[URL unfurl="true"]www.mymerrychristmas.com/forum/images/smilies/xmas-smiley-004.gif[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3738.0;attach=459729;image[/img[/URL]]

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δυο αποριες μου γεννωνται μερες που ναι

πρωτον ποσο μαυρο χρημα υπαρχει τελικα ακομα στην Ελλαδα του 2012;

και δευτερον τι ξεπλυμα πρεπει να παιζει με τα μαγαζια που εν μεσω κρισης βαρανε μυγες απο πελατεια αλλα κατα τα αλλα ξεφυτρωνουν το ενα πισω απο το αλλο σαν μανιταρια με φαραωνικες διακοσμησεις και πολυτελειες.....;και ποσοι πελατες στην τελικη εχουν αντιληψη να εκτιμησουν τετοιες σουπερ πολυτελειες;

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Κατι αλλο που παρατηρησα και τι ειδα για πρωτη φορα και μαρεσε π , ειναι τα 3 φαναρακια που εχει πανω απο καθε πορτα στα δωματια 
και τα ποια σβηνει η υπηρεσια οταν καποιος μπει , αν ηταν και κοκκινα θα ηταν ποιο ωραια  :grin:
Εστι ξερεις αν ειναι πιασμενα τα δωματια , πραγμα το οπιο εχει σημασια οπως θα δουμε ...
Ευτηχος και η εικασια που ειχα κανει περι καποιας χαζοτσατσας στο "μαρκετινγκ" δε βγηκε αληθηνη
Τον ρολο αυτο εχει αναλαβει η Κυρια Μαιρη , γνωστη σε πολλους απο την θητεια της τοσο συο Φρ 14 οσο και στις Βιλλες τον τελευταιο χρονο
Με κερασε χυμουλι οση ωρα περιμενα και κατατοπησε σχετικα με το μαγαζι .
Εχει σημασια λοιπον οπως ειπα και πριν το ποσα δωματια ειναι πιασμενα , ειδικα για τους βιαστικους
Το μαγαζι ειναι αλλης φιλοσοφιας , δεν εχει προγραμματα των 10 - 15 λεπτων και το "απλο" προγραμμα ξεκιναει απο τα 50 γιουροζ
περιλαμβανει προκαταρκτικα, ισπανικα και δε ξερω τι αλλο και διαρκει 20- 25 λεπτα , σαφως μπορεις να κανεις και ντουζακι ...
Προσωπικα δε με χαλαει και τοσο τιμοκαταλογος γιατι όντας αργοκινητο καραβι παντα τοσα σκαω πανω κατω , αρκει να μαρεσει η κορασιδα .
Οσοι εχουν αντιρρησεις  καλο θα ηταν να μαζευτουν να κανουν καποιου ειδους διαμαρτυρια εξω απο το καταστημα η να πανε στον συνηγορο του μπουρδελιαρη  :grin:
μιας και οπως εχει αποδειχτει οι διαδυκτιακες διαμαρτυριες δε πιανουν και  τοπο  :2funny:
Ο παραγων τζιρος ειναι αυτος που θα καθορισει τις τιμες , και εδω σταματαω να κανω τον μπουρδελο-λογιστη.

Η Εργαζομενη κορασιδα ονομαζετε Μπιανκα και δηλωνει Ισπανις
Απ οτι καταλαβα θα δουμε και φωτο στο ιντερνετ , ( μαλλον το λειντις ενοουσαν ) οποτε οι περιγραφες θα περρισευουν
Εγω ειδα μια ξανθια κοπελια με ομορφο προσωπακι , καλη και στο σωμα με μαυρο δυκτιωτο φορεμα.
Το συνεσταλμενο - ντροπαλο στυλακι της εμενα μαρεσε , ομως τσους λατρεις των προστυχων γυναικων ισως οχι
Με επιφυλαξη νομιζω πως ακουσα οτι κανει ολα κολπα , 69 γυμνα κτλ με 70 -80 ευρα , καθως και πρωκτικο .
δε με ενδιαφερουν ομως και δε τα συγκρατησα , σορρυ  :birdman:

Γαμιστερο το μαγαζι , μακαρι τα νεα τεμαχια που αναμενονται (μετα τις γιορτες?) να ειναι εξισου γαμιστερα  :rockon:

Καλα Χριστουγενα σε ολους  :smitten:

SHREKOYLHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
πάντα κατατοπιστικότατος ... ευχαριστούμε !!! ... καλά Χριστούγεννα και σε σένα jo ... να σαι καλά !!!

SHREKOYLHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
δυο αποριες μου γεννωνται μερες που ναι

πρωτον ποσο μαυρο χρημα υπαρχει τελικα ακομα στην Ελλαδα του 2012;

και δευτερον τι ξεπλυμα πρεπει να παιζει με τα μαγαζια που εν μεσω κρισης βαρανε μυγες απο πελατεια αλλα κατα τα αλλα ξεφυτρωνουν το ενα πισω απο το αλλο σαν μανιταρια με φαραωνικες διακοσμησεις και πολυτελειες.....;και ποσοι πελατες στην τελικη εχουν αντιληψη να εκτιμησουν τετοιες σουπερ πολυτελειες;

συμφωνώ απόλυτα ... ειδικά στο πρώτο ...
για το δεύτερο, δεν θα ήταν άσχημο να υπάρχουν και καταστήματα πολυτελείας για όσους μπορούν και θέλουν να τα εκτιμουν και να τα τιμούν με την παρουσία τους.

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
και ποσοι πελατες στην τελικη εχουν αντιληψη να εκτιμησουν τετοιες σουπερ πολυτελειες;

αυτό ακριβώς
δε μπορεί αυτά τα μαγαζιά να τα εξισώνεις με την παρακμή του Βαρδάρη και να περιμένεις παρόμοιες τιμές
είναι απαραίτητο να υπάρχει διαβάθμιση τιμών στα διάφορα μαγαζιά ανάλογα με το τι προσφέρουν

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
Περασα και εγω σημερα για 2η φορα, η 1η ηταν την παρασκευη που μας περασε, οντως πολυ γαματος χωρος, διπλη εισοδος, το τζακι εντυπωσιακο μεσα, αρκετοι καναπεδες, η κοπελα η ιδια και τις 2 φορες που περασα, την πρωτη φορα φορουσε αυτο το δυχτιοτο μαυρο κολαν το οποιο κρυβει αρκετα το σωματακι της, βυζακι μικρο, αλλα σημερα φορουσε ενα σετακι απο μαυρα εσωρουχα που δεν την κωλακευαν, στο προσωπο ειναι μια απλη αδιαφορη πιτσιρικα, προς τα κατω εχει μεγαλη περηφερεια και χοντρα σχετικα μπουτια, εμφανησιακα που δεν σημβαδιζει με την πολυτελεια του χωρου, περημενεις να δεις καμια μουναρα να βγενει και βγενει ενα ανωστο πιπινι, και χωρια απο αυτο, το μενου ξεκιναει απο 50€.!!! σε μια εποχη που γυρω του τα ποιο πολα σπιτια το εχουν ριξει στα 30€ το απλο και εχουν ριξει τα υπολοιπα προγραμματα, το εν λογω στουντιο ζηταει 50€ για 25 υποτιθεμενα λεπτα με μια κοπελα που δεν συγγινει με την παρουσια της...οπως ψελισε ενας συναθλητης φευγοντας την παρασκευη στην εξοδο...Κριμα το μαγαζι.!

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Δες τι γίνεται κάτω από την μύτη μου... Ούτε τον δρόμο ήξερα να πω την αλήθεια, πόσω δε μάλλον το γεγονός ότι άνοιξε τέτοιο μαγαζί... Βλέπω και τις φωτογραφίες και κόμπλαρα!

Θα πρέπει να περάσω από εκεί. Αν μη τι άλλο να τιμήσω το nickname μου...

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Καταδρομική απόψε το βράδυ στο καινούργιο στουντιάκι της Μινωταύρου, χλύδα το μαγαζί, συσκευασμένες παντόφλες, πετσετουλα σε σελοφαν, πεντακαθαρο, μου είχε μπει στο μάτι αυτή η πιπινα η Μπιανκα, μου το κατέβασε στα 40 η μαντάμ, με τίποτα δεν κατέβαινε στα 30 , έφυγα , ξαναγύρισα τελικά και μπήκα, για τα δικά μου τα γούστα το μωρό δεν παίζεται, τέτοιο μουνί είχα χρόνια να πηδήσω, διευκρινίζω πάντα για τα δικά μου γούστα, κωλαρα να χάνεις το φως σου, τώρα σε απόδοση είναι λίγο άβγαλτη, πίπα κάτω του μέτριου στο από πάνω χρειάζεται σεμινάρια, κάνει όμως τέλειο στήσιμο στα 4 και τον αρπάζει βαθιά, γενικά όμως είναι καταδεκτική και δεν σου λέει όχι σε λογικά πράγματα, εγώ ήμουν πολύ φτιαγμένος με την πάρτη της και πέρασα πολύ καλά αλλά τελείωσα σχετικά γρήγορα και τελείως αβίαστα, και δεν εκμεταλλεύτηκα το 20λεπτο

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καταδρομική απόψε το βράδυ στο καινούργιο στουντιάκι της Μινωταύρου, χλύδα το μαγαζί, συσκευασμένες παντόφλες, πετσετουλα σε σελοφαν, πεντακαθαρο, μου είχε μπει στο μάτι αυτή η πιπινα η Μπιανκα, μου το κατέβασε στα 40 η μαντάμ, με τίποτα δεν κατέβαινε στα 30 , έφυγα , ξαναγύρισα τελικά και μπήκα, για τα δικά μου τα γούστα το μωρό δεν παίζεται, τέτοιο μουνί είχα χρόνια να πηδήσω, διευκρινίζω πάντα για τα δικά μου γούστα, κωλαρα να χάνεις το φως σου, τώρα σε απόδοση είναι λίγο άβγαλτη, πίπα κάτω του μέτριου στο από πάνω χρειάζεται σεμινάρια, κάνει όμως τέλειο στήσιμο στα 4 και τον αρπάζει βαθιά, γενικά όμως είναι καταδεκτική και δεν σου λέει όχι σε λογικά πράγματα, εγώ ήμουν πολύ φτιαγμένος με την πάρτη της και πέρασα πολύ καλά αλλά τελείωσα σχετικά γρήγορα και τελείως αβίαστα, και δεν εκμεταλλεύτηκα το 20λεπτο

Τελικα τον βρηκες τον δρομο Μουνοταυρε ε ?  :cheesy:
Τις παντοφλες τις ειχα παει γραμμη που εδινε η περεσια σε συναθλητη και μου δημιουργηθηκε η απορια και για τις πετσετες
το ειχα διαβαζει οταν πρωτομπηκα οτι γινετε στην Αθηνα σε καποια μαγαζια , για Σαλονικα ομως ηταν κατι "εξωτικο" οπως αποδειχτηκε  :2funny:
επρεπε να περασουν 2,5 χρονια για να το ακουσουμε ... Αμα δουμε και πριβε σεντονι δηλαδι, μονο η Ακροπολη θα μας λειπει  :grin:
Οσο για την δεσποινις , ειδα την κριτικη σου εδω  και ηταν οτι περιμενα να ακουσω και οτι πιστευα οτι θα ζησω με την νεαρα . Ομορφη , ντροπαλουλα και Λοου Προφαιλ φανηκε
Θα ηθελα να την επισκευθω κι εγω καποια στιγμη , ακριβως λογο του στυλ που εχει αλλα οι μπουρδελορυθμοι ειναι πεσμενοι ,
ουτε σεφτε για το 2013, δε καναμε ακομα . Αμα ξαναπας πες της να με περιμενει ε ? :cheesy:

Ακομη δεν ακουστηκε αλλο ονομα , εκτος απο καποια Ελληνιδα που περασε για λιγο , οταν ειχα περασει μου ειπαν οτι απο την νεα χρονια θα ρθει νεο αιμα
Αντε  με το καλο...  :fuck1:

Μουυυυυυυυυυυυυυ

Συνημμένα

• mou.jpg
    mou.jpg
    59,4 KB · Εμφανίσεις: 95
OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Δες τι γίνεται κάτω από την μύτη μου... Ούτε τον δρόμο ήξερα να πω την αλήθεια, πόσω δε μάλλον το γεγονός ότι άνοιξε τέτοιο μαγαζί... Βλέπω και τις φωτογραφίες και κόμπλαρα!

Θα πρέπει να περάσω από εκεί. Αν μη τι άλλο να τιμήσω το nickname μου...

Αγεωγραφητε , παρε και gps μη χαθεις  :grin: Πηγες τελικα ? 

Φημες θελουν καποιον να δοκιμασε να ψησει λουκανικα στο τζακι , πηρε κατι το αυτι σας ?  :think:
Δεν ειχε δυνατη φωτια ομως και εβγαλε την κοκκινη  μπλουζα του να κανει αερα  :cheesy:

bull_fight.gif

Συνημμένα

• bull_fight.gif
    bull_fight.gif
    54,6 KB · Εμφανίσεις: 47

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
εγω που ειχα περασει  μια βολτουλα πριν λιγες μερες δεν το κατεβασε το 50ρικο...βασικα δεν επεμενα κιολας...

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
εγω που ειχα περασει  μια βολτουλα πριν λιγες μερες δεν το κατεβασε το 50ρικο...βασικα δεν επεμενα κιολας...

Εμένα μου το κατέβασε μόνη της η μανταμ, της είμαι εξάλλου γνώριμος από παλία (φριξου 14), βεβαια μου είπε δοκιμαστικά, θα δείξει στην επόμενη επίσκεψη, με το 50ρικο παντως τυχη από μενα δεν έχει το μαγαζι

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Πρωτη μου επισκεψη πριν λιγο στο στουντιο.
Δούλευε η Μπιανκα. Ψηλη, γεματουλα αλλα με σφιχτο κορμι και καμια πλαδαροτητα. Στο δωματιο, δεν βαζει φωτιες, αλλα ειναι εξαιρετικα συνεργασιμη και φιλικη. Φαινοταν μαλλον λιγο συνεσταλμενη, πραγμα που εγω το βαζω στα συν.
Καμια απόλυτος βιασυνη. Στο τελος που χαλαρωσε, ιαπλωσε διπλα μου και τα λεγαμε για λιγη ωρα.
Φυσικα θα την ξαναεπισκεφτω!
Οσο για το χωρο...Πολλων αστερων! Πολλων όμως!
Κι επειδη πολλα ακουστηκαν για την τιμη...Ξερω οτι πολλοι θα διαφωνησουν μαζι μου, αλλα εγω θεωρω κλοπη τα 25 ευρω σε μερικα αχουρια του Βαρδάρη κι οχι τα 50 που γινονται και 40 σ αυτο το χώρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom