Νέα

mini pc σε usb ....τι ειναι;αξιζουν;τι δυνατοτητες εχουν απλα;ποιο προτεινετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Με το πληκτρολόγιο που σούδειξα. Αν δεν σε βολεύει το ενσωματωμένο touchpad, πάρε ξεχωριστό πληκτρολόγιο ποντίκι, μόνο που χρειάζεσαι τραπεζάκι ενώ με το κ400 ξαπλώνεις σε καναπέ κρεβάτι. Μην περιμένεις ότι θα σερφάρεις όπως σε pc, θα σερφάρεις όπως σε ταμπλετ.

Επειδή το android φτιάχτηκε έχοντας στο μυαλό οθόνες αφής (smartphone, tablets) εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις tablet. Αμα ψάξεις με 80€ θα βρεις κάτι της προκοπής Το συνδέεις με κοντό ή μακρύ καλώδιο (5μ) ανάλογα πως σε βολεύει
εχω tablet ενα τετραπυρηνο yoga lenovo........τι να κανω δλδ ακριβως;να το συνδεσω με την τηλεοραση;

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.414
Πόντοι
786
Mini HDMI -> HDMI τύπε.

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
εχω tablet ενα τετραπυρηνο yoga lenovo........τι να κανω δλδ ακριβως;να το συνδεσω με την τηλεοραση;

Οτι σου λέει o obiwan. Υπάρχουν και 5άμετρα αν δεν σε πειράζει να απλώνεις καλώδιο.
Και αν θες του κολλάς και ασύρματο πληκτρολόγιο για να γραφεις πιό εύκολα.

Είναι πολύ καλό ταμπλετάκι
Πήγαινε σε ένα ηλεκτρονικάδικο και ζήτα τους ένα καλό καλώδιο. Εχουν διαφορά

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Οτι σου λέει o obiwan. Υπάρχουν και 5άμετρα αν δεν σε πειράζει να απλώνεις καλώδιο.

αυτο θα κανω

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216

καλοδιο HDMI εννοεις;

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.414
Πόντοι
786
Άν δέν είναι MHL enabled τό μοντέλο ή δέν έχει mini HDMI υποδοχή, τέλος. Πάς γιά άλλα κόλπα.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
τι ρόλο βαρανε αυτα τα μηχανακια;

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
ναι στο yoga δεν συνδεεται αυτο και μαλλον κανενα γενικα το κοιταξα λιγο ιντερνετ

Τύπε μη μπλέξεις με τέτοια (mini usb -> HDMI). Εγώ πήρα ένα για το κινητό μου από ebay και ενώ η εικόνα δείχνει καμπάνα στην τηλεόραση ο ήχος ακούγεται τελείως σκατά οπότε πήγε χαμένο :(

Καλύτερα το chromecast που σου έγραψα πιο πάνω.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
παιδια μιλαω απο δοκιμες που εχω κανει,οικονομικα τα στικακια απο τη μια, αλλα δεν εχουν καμια σχεση σε αποδοση με ενα adroid mini pc σαν αυτο MINIX NEO X8-H. Η διαφορα στα χρηματα για το τι προσφερει το δευτερο ειναι αστεια,εκτος φυσικα απο τις πολλες ευκολιες (αρκετες usb,otg,οπτικη ψηφιακη εξοδος για συνδεση με ψηφιακο μετατροπεα κλπ). Τα στικακια ισως για καποιο δευτερο δωματιο αλλα οποιος εχει απαιτησεις σε εικονα (κυριως) και ηχο παει σε κατι καλυτερο.
Θα συμφωνησω ομως με τον φιλο αρκετα πιο πανω οτι ακομα και ενα μετριο λαπτοπακι (μοντελο 2-3 ετων) μπορει ανετα να παιξει τον ρολο ενος πολυ καλου media player.Το μονο που θα χρειαστει σαν εξτρα ειναι ενα pc remote control ή ενα μαζεμενο ασυρματο πληκτρολογιο.

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
παιδια μιλαω απο δοκιμες που εχω κανει,οικονομικα τα στικακια απο τη μια, αλλα δεν εχουν καμια σχεση σε αποδοση με ενα adroid mini pc σαν αυτο MINIX NEO X8-H. Η διαφορα στα χρηματα για το τι προσφερει το δευτερο ειναι αστεια,εκτος φυσικα απο τις πολλες ευκολιες (αρκετες usb,otg,οπτικη ψηφιακη εξοδος για συνδεση με ψηφιακο μετατροπεα κλπ). Τα στικακια ισως για καποιο δευτερο δωματιο αλλα οποιος εχει απαιτησεις σε εικονα (κυριως) και ηχο παει σε κατι καλυτερο.
Θα συμφωνησω ομως με τον φιλο αρκετα πιο πανω οτι ακομα και ενα μετριο λαπτοπακι (μοντελο 2-3 ετων) μπορει ανετα να παιξει τον ρολο ενος πολυ καλου media player.Το μονο που θα χρειαστει σαν εξτρα ειναι ενα pc remote control ή ενα μαζεμενο ασυρματο πληκτρολογιο.

Προφανως το laptop είναι άλλη ιστορία
Καθόλου βολικό. Να βάλω 3 λαπτοπς σε τρεις τηλεοράσεις ? Και να τ'ανοίγω και να τα κλείνω ?

Εδώ έχονται λύσεις tvbox, stick, chromecast kai ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ ΜΕ WIN / ANDROID. Που μπαίνουν στο οικιακό δίκτυο/internet, καίνε λίγο, ανοίγουν όταν ανοίξει η tv, κλεινουν όταν κλείσει η tv ή και να μένουν 24/24 ανοιχτα μπαίνουν σε standby με σβυστή οθόνη σαν τα κινητά.

Πλέον είναι καταναλωτικά προιόντα, πουλιούνται με το κιλό

Για τον φιλο με το καλώδιο από ebay, η φτήνια τρώει τον παρά, να πας σε ηλεκτρονικάδικο και να αγοράσεις ΚΑΛΟ ΚΑΛΩΔΙΟ HDMI (υπάρχουν πρότυπα και στο hdmi , version 1.0/1.2/1.3/1.4/2.0 sec klp)
Και δεν μιλάμε για usb -> hdmi, αλλά για mini-hdmi -> hdmi

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom