Νέα

mini pc σε usb ....τι ειναι;αξιζουν;τι δυνατοτητες εχουν απλα;ποιο προτεινετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ψηθηκα να παρω ενα γιατι βλεπω καποια σε καποια ξενα σαιτ

οτι λεει ο τιτλος λοιπον,οποιος ξερει λεει

το θελω για καμια φορα που μενω σε ξενοδοχεια αλλα και για συνδεση στο σπιτι στην tv

τι δυνατοτητες εχει;θα μπορουμε να σερφαρουμε στο πορδελα.κομ που λεει κι ο γιασου;θα μπορω να παιξω καμια τσοντα απο την συλλογη μου;ή να ακουσω τα τραγουδια μου;να παρω και να στειλω ενα μειλ στους υπαλληλους μου;

τιμες;ποιο αξιζει;ξερουμε κανενα;

ειναι ολες οι tv συμβατες οσες δεχονται στικακι ή πρεπει να χει ειδικες προδιαγραφες;τι να προσεξω;

οποιος εχει λινκ αγορας ενος να το βαλει απευθειας να μην ψαχνω

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
ψηθηκα να παρω ενα γιατι βλεπω καποια σε καποια ξενα σαιτ

οτι λεει ο τιτλος λοιπον,οποιος ξερει λεει

το θελω για καμια φορα που μενω σε ξενοδοχεια αλλα και για συνδεση στο σπιτι στην tv

τι δυνατοτητες εχει;θα μπορουμε να σερφαρουμε στο πορδελα.κομ που λεει κι ο γιασου;θα μπορω να παιξω καμια τσοντα απο την συλλογη μου;ή να ακουσω τα τραγουδια μου;να παρω και να στειλω ενα μειλ στους υπαλληλους μου;

τιμες;ποιο αξιζει;ξερουμε κανενα;

ειναι ολες οι tv συμβατες οσες δεχονται στικακι ή πρεπει να χει ειδικες προδιαγραφες;τι να προσεξω;

οποιος εχει λινκ αγορας ενος να το βαλει απευθειας να μην ψαχνω

PS: Σ' ευχαριστώ που απάντησες για το Ε6.

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κανενα πιο μικρο σε usb παιζει στην ελλαδα;

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
ναι, γραψε λιγο πιο συγκεκριμενα τι θελεις, γιατι ουτε εγω καταλαβαινω...
κατι σαν τα nuc της Intel ???

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
να ξερεις παντως ότι όλα αυτά τα "μινι" (nuc, android sticks κτλ) δεν αξιζουν τα λεφτα τους, ουτε αποδιδουν καλα. σε μια συγκριση με ένα netbook υστερουν πολύ...

nikos251

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
28
Πόντοι
0
και κατι αλλο λιγο ασχετο βεβαια,αν θελεις να βελτιωσεις κατα πολυ την ποιοτητα του ηχου σου και εχεις καποια καλα ενεργα ηχεια συνδεσει στην τηλεοραση η το pc,τσεκαρε αυτο

www.odes.gr/shop/hi-fi/cd-players-dac-radiofona/dac-digital-to-analog-converter/cambridge-audio-dacmagic-xs-usb-dac-timi.html]http://www.odes.gr/shop/hi-fi/cd-players-dac-radiofona/dac-digital-to-analog-converter/cambridge-audio-dacmagic-xs-usb-dac-timi.html[/url]

το εχω και ειναι πολυ καλο και οτι πρεπει για μινι pc και λαπτοπ.....

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δώσε μερικά λινκ από ξένα sites, να καταλάβουμε τι θέλεις.
Παίζουν και στικάκια με android και hdmi, παίζουν και tvboxes, παίζουν και rapsberies klp
στικάκια με android και hdmi εννοω.....αλλα αμα δεν εχουν καλη αποδοση χεστο εχω το ταμπλετ για τα ταξιδια

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αυτο ειναι ουσιαστικα μια desktop εκδοση μιας android ταμπλετας,προσιτο και κανει παπαδες

θα συμφωνησω με τον φιλο πιο πανω οτι τα media players στικακια ειναι αχρηστα.
α γεια σου τέτοια λεω

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Μη λετε ότι θέλετε..
Για τα στικάκια έχω 2
και 2 πληκτρολόγια

για τηλεκοντρόλ
συνδεδεμένα με wifi με τον ρουτερ (και το desktop)

H μία tv είναι στην κρεβατοκάμαρα, μεσολαβούν διάφοροι τοίχοι κανένα πρόβλημα με wifi

Αγορασμένα ένα - ένα στα 40-45 € προσφορά από e-shop, το ένα έχει κλείσει χρόνο

Ετσι στριμάρω στις tv, βλέπω youtube klp
Ρεύμα παίρνουν από usb της tv, όταν κλείνω την tv κλείνουν κι αυτά

To μόνο που έχω να πώ ότι άν τα έστηνα σήμερα θα αγόραζα δύο φθηνές ταμπλέτες αντί για στικ και θα τις κολλούσα στις tv. Πριν κανά χρόνο δεν υπήρχαν αξιοπρεπείς φθηνές ταμπλέτες. Προσοχή οι ταμπλέτες να έχουν και ξεχωριστή  πόρτα φόρτισης ώστε να μπαίνει κι ένας σκληρός αν χρειάζεται στο usb

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
να ξερεις παντως ότι όλα αυτά τα "μινι" (nuc, android sticks κτλ) δεν αξιζουν τα λεφτα τους, ουτε αποδιδουν καλα. σε μια συγκριση με ένα netbook υστερουν πολύ...
RAM: Δεν περιλαμβάνει, 2x SO-DIMM DDR3 1333/1600 MHz 1.35V μέχρι 16 GB
Σκληρός δίσκος: Δεν Περιλαμβάνει

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
ωραιος τυπε....αυτο εψαχνα.....

μια ερωτηση ...πως σερφαρεις ;με το τηλεκοντρολ της τηλεορασης;

Με το πληκτρολόγιο που σούδειξα. Αν δεν σε βολεύει το ενσωματωμένο touchpad, πάρε ξεχωριστό πληκτρολόγιο ποντίκι, μόνο που χρειάζεσαι τραπεζάκι ενώ με το κ400 ξαπλώνεις σε καναπέ κρεβάτι. Μην περιμένεις ότι θα σερφάρεις όπως σε pc, θα σερφάρεις όπως σε ταμπλετ.

Εχουν βγάλει κάτι τηλεκοντρόλ (air κατι τα λένε) που έχουν και gestures δηλαδή το κουνάς αριστερά και αλλάζει η οθόνη όπως σε tablet. Εινα άβολα, έχουν πολύ μικρά πλήκτρα για να γράψεις.

Επειδή το android φτιάχτηκε έχοντας στο μυαλό οθόνες αφής (smartphone, tablets) εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις tablet. Αμα ψάξεις με 80€ θα βρεις κάτι της προκοπής Το συνδέεις με κοντό ή μακρύ καλώδιο (5μ) ανάλογα πως σε βολεύει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom