collateral
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 93
- Like
- 448
- Πόντοι
- 3.280
το πλάσμα, είναι αστεέρι, το γαμούσα με μεγάλη ευχαρίστηση !
το στρελλα απ το πουστρελα?Από την ταινία ΣΤΡΕΛΛΑ
Shemale και transsexual ειναι το ιδιο και προσδιοριζει ενα αρσενικο που εγινε γυναικα αλλα που δεν εχει κανει διορθωση των γεννητικων οργανων δηλαδη εχει πεος. Ο αντρας που ντυνεται γυναικα λεγεται τραβεστι. Η Ορφανου απο οτι ειδαμε στην ταινια εχει πεος. Οποτε ειναι transexual. Αυτο και παλι δεν προσδιοριζει κατι κακο. Απλα ειναι μια γυναικα με πουτσο...οπως πολλες.... Οχι αντρας με βυζια. Και αυτο εχει διαφορα.
Shemale και transsexual ειναι το ιδιο και προσδιοριζει ενα αρσενικο που εγινε γυναικα αλλα που δεν εχει κανει διορθωση των γεννητικων οργανων δηλαδη εχει πεος. Ο αντρας που ντυνεται γυναικα λεγεται τραβεστι. Η Ορφανου απο οτι ειδαμε στην ταινια εχει πεος. Οποτε ειναι transexual. Αυτο και παλι δεν προσδιοριζει κατι κακο. Απλα ειναι μια γυναικα με πουτσο...οπως πολλες.... Οχι αντρας με βυζια. Και αυτο εχει διαφορα.
παλια λεγοντουσαν πουστηδεσ
η Μίνα είναι από το Μηνάς.Ετσι ακόμη τη λένε οι φίλες και φίλοι της...έχει κάνει επέμβαση αφαίρεσης...
παντως στη στρελλα εβγαζε για θυληκο πετυχημενη εγχειρηση
Δεν θέλω να σας το χαλάσω αλλά η Μίνα τον έχει τον καπεταν Γιακουμή της
ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ....ΞΕΡΩ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ....ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ...ΤΟΤΕ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ....
Ψέματα λέει. Ντρέπεται μάλλον και κακώς!
Δεν θέλω να σας το χαλάσω αλλά η Μίνα τον έχει τον καπεταν Γιακουμή της
Ψέματα λέει. Ντρέπεται μάλλον και κακώς!
παλια λεγοντουσαν πουστηδεσ
Εχω δει πουτανες που τρεχουν πολλοι απο εδω μεσα και ειναι μπαζα μπροστα σε αυτα τα "κοριτσια".
Γκομεναρες μου μοιαζουν αλλα για να το καταλαβεις πρεπει να εισαι λιγο βιτσιοζος.
Για πες μου εναν ψυχαναλυτη απο αυτους να τον επισκεφτω γιατι παιζει να ειμαι ανωμαλος...Παλια ναι. Σημερα με την εξελιξη της πλαστικης χειρουργικης οι "κυριες" στο παρακατω σαιτ δεν μου φαινονται για πουστηδες. Εχω δει πουτανες που τρεχουν πολλοι απο εδω μεσα και ειναι μπαζα μπροστα σε αυτα τα "κοριτσια".
Γκομεναρες μου μοιαζουν αλλα για να το καταλαβεις πρεπει να εισαι λιγο βιτσιοζος. Οσοι λενε οτι ποτε δεν θα πηγαιναν με τρανς τοτε συμφωνα με τους ψυχαναλητες ειναι κλασσικοι κρυφογκαιη που δεν θελουν να το παραδεχτουν. Αμα σου τον παρει στο στομα ενα τετοιο τρανς και ΔΕΝ το γαμησεις ΤΟΤΕ εισαι πουστης. Γνωμη μου.