Πριν 3 χρόνια, είχα σχέση με μια κοπέλα.. Όμως γούσταρα την μαμα της. Ξανθιά, γύρω στα 50, προσεγμένη, με ωραίες καμπύλες και κομμώτρια. Χώρισα με την κοπέλα αλλά η μαμά της μου έμεινε στο μυαλό, σε σημείο που σκεφτόμουν να την πάρω τηλέφωνο.. (εν τω μεταξύ μένω Γερμανία). Λοιπόν...πως μου τα φέρνει έτσι η τύχη, βρίσκω κατά λάθος μια από Αθήνα ακριβώς ίδια με την πρώην "πεθερά", ολόιδιες όμως, λες και ήταν δίδυμες. Στέλνω μήνυμα στο μεσεντζερ, μου απαντάει μετά από κανένα δίωρο, και κουβέντα στην κουβέντα μου σκάει και το ότι έρχεται Γερμανία 3-4 φορές τον χρόνο για ψώνια και επίσκεψη στην οικογενειακή της φίλη. Για να μην τα πολυλογώ, της είπα πως έχουν τα πράγματα, ότι δηλαδή με καυλωσε και πως είναι ολόιδια με την μαμά της πρώην μου ( έμεινε μαλακας μόλις είδε φωτογραφίες), της είπα μετά από πολύ μπλα μπλα πως θα γούσταρα να παίξει σε ρόλο την μαμά της κοπέλας μου μόλις έρθει. Τελικά ήρθε, την είδα, πραγματικά δεν το πίστευα γιατί εκτός από το ότι έμοιαζε εξωτερικά μαζί της, είχαν ίδια κίνηση, ίδιο χιούμορ, ίδιες εκφράσεις... Έκανε την πεθερά σε role play, την πηδηξα και την ξανά πηδηξα και κρατησαμε επαφές για κάποιο διάστημα. Ισχύει πως οι μιλφ είναι σεξοβόμβες.. Μαλακες, μου έλεγε κουβέντες τύπου "σου αρέσει να πηδας την μαμά της κοπέλας σου;", " είσαι το αγόρι της κόρης μου, δεν κάνει να με πηδας" κλπ κλπ. Ωραία εμπειρία..