Νέα

Milfs στο Facebook

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Infected_Mushroom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 941
  • Εμφανίσεις 465K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pelma

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Μαΐ 2006
Like
6.095
Πόντοι
1.046
Ένα ευρώ να έπαιρνες από όσους εκλιπαρούν να στείλεις, θα χες εξασφαλίσει και τα εγγόνια σου, τύπε.
τι να κάνεις τα λεφτά αμα δεν έχεις φράγκο. Καλύτερα οι μιλφάρες που είναι κάβλα

sweety72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
7
Like
969
Πόντοι
371
να σας πω μια ιστορια πριν δυο χρονια περιπου ειχα παει το σκυλο μου για περιποιηση σε ενα μαγαζι για ζωακια.καπου στο νοσοκομειο του πειραια κοντα.ηταν μεσα μια μιλφ,μαλλον αφεντικινα κ μια αλλη. ενω περιμενα ειδα οτι το ματακι της επαιζε.δεν εχασα χρονο και με τα πολλα βγηκαμε για καφε. ελευθερη ηταν λεω τι εχω να χασω? δτο δευτερο ραντεβου πηδηχτηκαμε τοσο αγρια που την φοβηθηκε το ματι μου. ειχε να κανει ερωτα τρια χρονια απο οτι μου ειπε. καποια στιγμη την ρωτησα και μου ειπε οτι ειναι 53, παντως για την ηλικια της πολυ καλη.. αποδειχτηκε οτι ηθελε σεξ. γινοταν σε τακτα διαστηματα μεχρι που εφυγα απο την περιοχη και την εχασα.. δεν με εχει ενοχλησει..καλο μιλφ για γαμησι..

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
να σας πω μια ιστορια πριν δυο χρονια περιπου ειχα παει το σκυλο μου για περιποιηση σε ενα μαγαζι για ζωακια.καπου στο νοσοκομειο του πειραια κοντα.ηταν μεσα μια μιλφ,μαλλον αφεντικινα κ μια αλλη. ενω περιμενα ειδα οτι το ματακι της επαιζε.δεν εχασα χρονο και με τα πολλα βγηκαμε για καφε. ελευθερη ηταν λεω τι εχω να χασω? δτο δευτερο ραντεβου πηδηχτηκαμε τοσο αγρια που την φοβηθηκε το ματι μου. ειχε να κανει ερωτα τρια χρονια απο οτι μου ειπε. καποια στιγμη την ρωτησα και μου ειπε οτι ειναι 53, παντως για την ηλικια της πολυ καλη.. αποδειχτηκε οτι ηθελε σεξ. γινοταν σε τακτα διαστηματα μεχρι που εφυγα απο την περιοχη και την εχασα.. δεν με εχει ενοχλησει..καλο μιλφ για γαμησι..
Φίλε μου ξέρεις πόσα σκυλάκια θα πουληθούν από αύριο στον Πειραιά?

poytsoskampilo

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
407
Πόντοι
21
Αυτα τα στειλε προφιλ με πμ κτλ ειναι οπως οταν γραφουν στο φειςμπουκ "Ευχαριστω για την αποδοχή" ....

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
αυτη δεν ειναι μιλφ (δεν ξερω καν αν ειναι φεικ το συγκεκριμενο προφιλ) αλλα ολο και καποιος θα ξερει κατι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom