captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.781
- Πόντοι
- 3.506
Ένα ευρώ να έπαιρνες από όσους εκλιπαρούν να στείλεις, θα χες εξασφαλίσει και τα εγγόνια σου, τύπε.
τι να κάνεις τα λεφτά αμα δεν έχεις φράγκο. Καλύτερα οι μιλφάρες που είναι κάβλαΈνα ευρώ να έπαιρνες από όσους εκλιπαρούν να στείλεις, θα χες εξασφαλίσει και τα εγγόνια σου, τύπε.
Λέω ναιΝα έχει γίνει καμία συνάντηση αραγες??
Με κάποιες μιλφάρες πολύ καλές, με κάποιες άσχημες. Αυτά τα πράγματα παίζουν πάντα
Αν μπορείς στέλνεις κάνα προφίλΜε κάποιες μιλφάρες πολύ καλές, με κάποιες άσχημες. Αυτά τα πράγματα παίζουν πάντα
φυσικαΑν μπορείς στέλνεις κάνα προφίλ
Ευχαριστώ
Στείλε και εδώ κανένα προφίλ!Με κάποιες μιλφάρες πολύ καλές, με κάποιες άσχημες. Αυτά τα πράγματα παίζουν πάντα
Στείλε και εδώ κανένα προφίλ!
Φίλε μου ξέρεις πόσα σκυλάκια θα πουληθούν από αύριο στον Πειραιά?να σας πω μια ιστορια πριν δυο χρονια περιπου ειχα παει το σκυλο μου για περιποιηση σε ενα μαγαζι για ζωακια.καπου στο νοσοκομειο του πειραια κοντα.ηταν μεσα μια μιλφ,μαλλον αφεντικινα κ μια αλλη. ενω περιμενα ειδα οτι το ματακι της επαιζε.δεν εχασα χρονο και με τα πολλα βγηκαμε για καφε. ελευθερη ηταν λεω τι εχω να χασω? δτο δευτερο ραντεβου πηδηχτηκαμε τοσο αγρια που την φοβηθηκε το ματι μου. ειχε να κανει ερωτα τρια χρονια απο οτι μου ειπε. καποια στιγμη την ρωτησα και μου ειπε οτι ειναι 53, παντως για την ηλικια της πολυ καλη.. αποδειχτηκε οτι ηθελε σεξ. γινοταν σε τακτα διαστηματα μεχρι που εφυγα απο την περιοχη και την εχασα.. δεν με εχει ενοχλησει..καλο μιλφ για γαμησι..
φιλε pelma πως την βρισκουμε αυτην?H μιλφαρα κερνάει στο Instagram
χα χα απεχω φιλε.δεν ξερω αν υπαρχει ακομα .Φίλε μου ξέρεις πόσα σκυλάκια θα πουληθούν από αύριο στον Πειραιά?
τελικά έστειλε κάποιος σε αυτήν; απάντησε ;H μιλφαρα κερνάει στο Instagra
δυσκοοολααα εκτος αν δει τυχαια στο ναμμος εκει θα σου μιλήσει κιας μην θες χαχαχατελικά έστειλε κάποιος σε αυτήν; απάντησε ;
Εχουμε ινστα φιλε μου? ΕυχαριστωH μιλφαρα κερνάει στο Instagram