gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.287
- Πόντοι
- 2.256
Κορμάρα!!!Καλημέρα αγόρια και καλή εβδομάδα! Το έχω ξαναπεί, αυτές οι φωτό (όπως η παρακάτω) είναι φετινές:
Κορμάρα!!!Καλημέρα αγόρια και καλή εβδομάδα! Το έχω ξαναπεί, αυτές οι φωτό (όπως η παρακάτω) είναι φετινές:
Καλημέρα αγόρια, στο υπνοδωμάτιο δεν μπαίνουν τα ζωάκια μου - μόνο τα ζωώδη ένστικτα μας!
Καλοπροαίρετα πάντα, ισχύει!!!Σωστό και ωραίο αυτό, αλλά όσο να πεις η τρίχα κολλάει και μεταφέρεται, και κάποιοι μπορεί να είναι αλλεργικοί ή οτιδήποτε.
Καλοπροαίρετα πάντα
Νομίζω δεν!Μάγκες ξέρουμε αν δίνει κολο η Ελβίρα?
αμα εισαι μεσα σε αυτα σαφως και δυσκολο καλημερα μαναριΚαλημέρα αγόρια, δύσκολο να βγεις από τα σκεπάσματα σήμερα ε;
οτι πρέπει για να ανάψουν τα αίματα και να ανέβει η θερμοκρασία αυτή η κορμάρα!!Καλημέρα αγόρια, δύσκολο να βγεις από τα σκεπάσματα σήμερα ε;
Ένα ζευγάρι παντόφλες κι ένα δονητή!!!Καλημέρα αγόρια, τώρα που μπήκαν τα δώρα και pass να αγοράσετε κάτι στις γυναίκες ε;
Πως να ερθουμε κοπελα μου οταν δεν απαντα στο τηλ για να κλεισουμε ραντεβου για καψιμο θερμιδων ???Καλημέρα αγόρια και χρόνια πολλά! Να κάνετε ένα ενδιάμεσο κάψιμο θερμίδων με την Ελβίρα πριν το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν!