milfara-elvira
Call-Girl
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2023
- Like
- 8.456
Καλημέρα αγόρια, σήμερα στολίζουμε δέντρο;
Αρχικά να μας ζεστάνεις και μετά θα βάλουμε κ το δεντράκι χαχα καλή σου μέρα μανάριΚαλημέρα αγόρια, σήμερα στολίζουμε δέντρο;
Καλημέρα αγόρια, σήμερα στολίζουμε δέντρο;
Καλημέρα πρόεδρε ΕλβίραΚαλημέρα αγόρια, έβαλε τεχνητή νοημοσύνη το gov.gr, πάμε να το ρωτήσουμε ποιο είναι το μεγαλύτερο μπου.. στη χώρα;
Τα αλλάξαμε με επιτυχία εχτές Ελβίρα ..είσαι φοβερή,την καλημέρα μου!!!Καλημέρα αγόρια, ελάτε στην Ελβίρα να σας εξηγήσει τα τιμολόγια ρεύματος και να σας αλλάξει τα φώτα (με LED)!
Καλημέρα αγόρια, ότι πρέπει ο καιρός σήμερα για τρελίτσες κάτω από την κουβέρτα!
Να ενημερώσω ότι το κορμί είναι αυτό ακριβώς που βλέπετε στις φωτογραφίες, άσχετα αν κάποιες είναι παλιές!!! Όσο τις υπηρεσίες επειδή δεν ξέρω τι γινόταν πριν 10 χρόνια, θα πω ότι το δουλεύει το 50άρικο άξια!!!Οι περισσότερες φωτογραφίες της "Ελβίρας" είναι 10 και βάλε ετών.
Αν και οι υπηρεσίες της παραμένουν όπως ήταν πριν 10+ χρόνια, αξίζει να την επισκεφθείτε.
Δε ζήτησα ούτε το ένα ούτε το άλλο. Φαντάζομαι ότι η ίδια είναι πιο αρμόδια όσο αφορά στα του προγράμματος.Εξακολουθεί να επιτρέπει ισπανική και χύσιμο στα βυζιά τύπε;
Φιλιά από όσο θυμάμαι, δε δεχόταν.
Δεν έχω πολύ πρόσφατο ραντεβού, πριν μερικούς μήνες πήγα. Ο, τι ζήτησα, το πήρα!!! Δεν είμαι extreme γαμιάς!!! Χράτσα χρούτσα με τη μασελίτσα μου...Τι ζήτησες τύπε;
Δώσε hot update!
Τα ίδια ακριβώς πράγματα είπε.Να ενημερώσω ότι το κορμί είναι αυτό ακριβώς που βλέπετε στις φωτογραφίες, άσχετα αν κάποιες είναι παλιές!!! Όσο τις υπηρεσίες επειδή δεν ξέρω τι γινόταν πριν 10 χρόνια, θα πω ότι το δουλεύει το 50άρικο άξια!!!