pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
συνωμοσια βλεπω τυπε
η αδερφη του απολυτου αρσενικου!!τι ειναι παλι τουτο ?
Ερχεται Αυγουστος καί οι προσφορές δελεαστικές.Νά διατηρηθούν οι προσφορές καί τόν Σεπτέμβριο,νά πάρουμε μεζέ καί εμείς πού θά λείπουμε τόν Αυγουστο!Τι θα λέγατε για 1 ώρα ατελείωτου sex,με μια γυναικάρα με γυμνασμένο σώμα εικοσάχρονης,μαυρισμένη,με βυζάρες και προστυχόφατσα? Και μόνο με 40 ευρω. Τηλεφωνήστε μου για να έρθετε σε δικό μου διακριτικό χώρο στο κέντρο της Αθήνας. Oι φωτογραφίες είναι αληθινές,δείτε τι μπορείτε να έχετε!Κάλεσέ στο 69********
*το τηλ,θα σε παρακαλουσα,στην υπογραφη σου,η κατω απο το αβαταρ.
την αδερφη του,η το απολυτο θυληκο?....λες ε ?
την εχεις παρει ?
την αδερφη του,η το απολυτο θυληκο?....
40Ε και με χωρο δικο της...Αν οι φωτος ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα και παρεχονται απλα αξιοπρεπεις υπηρεσιες συμμετοχη κτλ,θα τιναξει την μπανκα στον αερα η τυπισσα :o
άντε πάλι το ίδιο δωμάτιο...![]()
λοιπόν,
-ίδιο δωμάτιο με φωτός Κέλλυς
-ίδια τιμή
-ίδια μέρα εμφάνισης (οκ, σχεδόν)
-πριν λίγο καιρό ή εδώ ή στο fb είχα δει ότι έπαιζε ντουετάκι Κέλλυς με μια και καλά ξαδέλφη της; θεία της; κάτι τέτοιο. ε αυτή πρέπει να είναι. ;)
Δεν ξερω ρε μαν,τι να πωΠόσο πιθανό το θεωρείς; Εγώ καθόλου! Κατ' αρχήν δεν αναφέρει καν ηλικία!
Αν είναι η ίδια οι φωτός θα είναι από 10ετίας και βάλε...
Πρέπει νά έχεις δίκηο,γιατί μιλά γιά κορμί εικοσάχρονης καί όχι ότι είναι ή ίδια είκοσι ετών.Πόσο πιθανό το θεωρείς; Εγώ καθόλου! Κατ' αρχήν δεν αναφέρει καν ηλικία!
Αν είναι η ίδια οι φωτός θα είναι από 10ετίας και βάλε...
Δεν ξερω ρε μαν,τι να πω,δεν ειμαι και αθηνα να παω να δω ιδιοις ομασι,αν και σε αυτη την ζωη ολα τα θεωρω πιθανα
.Απλα σχολιαζω το τι θα γινει αν ολα ειναι ετσι οπως φαινονται
40Ε και με χωρο δικο της...Αν οι φωτος ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα