CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Οχιπαλικαρια μια ερωτηση...δουλευει Ιωαννινων? εκει που ηταν πριν απο κανα χρονο?
![Dunno :dunno: :dunno:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/dunno.gif)
![Dunno :dunno: :dunno:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/dunno.gif)
Οχιπαλικαρια μια ερωτηση...δουλευει Ιωαννινων? εκει που ηταν πριν απο κανα χρονο?
Και κυριως τηλ. επικοινωνιας......ενα παλιο που ειχε, δεν.....καμια εμπειρια απο το νεο χωρο της Ελβιρας υπάρχει ?
ναι έχω πάει εγώ...το σπίτι είναι στον Κολωνό με περίφραξη και κάμερες στο φράκτη σε βλέπουν από μέσα με το που παρκάρεις...
σαλόνιασμα και συνήΘως είναι η Ελβίρα με καμιά φίλη της που κάνουν εμφάνιση με δίχτυα καλσόνς κλπ...
περνώντας προς τα μέσα αριστερά κουζίνα ,καφές ή κάνα μεζέ αν τύχει και ξεμείνεις μέχρι αργά... στην οροφή ωραία ξύλινα δοκάρια για διάκοσμο παραπέμπουν σε σαλέ....
δωμάτια με ντους ,πολύ καθαρά και περιποιημένα...
Η Ελβίρα θαχει καβαντζώσει τα 45 άνετα και είναι περίπου όπως στις φωτό του site....
πρόγραμμα souper από παντού και χαρωπά με πολύ μπινελίκι στο κρεβάτι....
παλιότερα λίγο κούτσαινε δεν ξέρω αν έχει γίνει καλά τώρα....
μια κουφάλα από δω που γελάει και κοροιδεύει τώρα , πριν κάνα χρόνο την έστηνε να την περιμένει να φανεί από τις 10 το πρωί σε μια παραλία ....
Aπό τα καλύτερα VFM όσο δούλευε στα στούντιο
Όποιος βρει τηλέφωνο , το γράφει
ακυρο ..... δεν είναι η Ελβιρα , μια ελενη απανταει ....
Συμφωνουμε και γι' αυτο τη ψαχνουμε. Ξερεις που μεγαλουργει αυτη την εποχη;Η Ελβιρα ειναι ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ,καμμια σχεση με trans
Αν καποιος συναγωνιστης μπορει να επιβεβαιωσει οτι οντως γυρισε η Ελβιρα αν δεν του ειναι κοπος ας μου στειλει και εμενα το νουμερο της η το λινκ που την βρηκε...