jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
ΚΑΥΛΩΜΕΝΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΜΩΡΑ ΜΟΥ ! ! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ! !
Απο καυλημερες χορτασαμε
ΚΑΥΛΩΜΕΝΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΜΩΡΑ ΜΟΥ ! ! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ! !
Στειλε μου τηλεφωνο ευχαριστω
Ρε παιδια αυτό με το ότι δεν απαντάει στο τηλέφωνο δεν το καταλαβαίνω...
Μήπως αναπαραγουμε κάτι χωρίς να έχουμε δοκιμάσει?
Εγώ δύο φορές έχω πάει και τις δύο πήρα τηλέφωνο και συννενοήθηκα, εντάξει δεν μου απάντησε με την πρώτη φορά αλλά αν λίγο επιμείνεις την βρίσκεις...
μια συμβουλη φιλε,να παιρνεις κατά τις 13:00 εκει γυρω λιγο πριν λιγο μετα θα την πιασειςΦίλος, προσπαθώ να επικοινωνήσω από την προηγουμενη εβδομάδα.....!!! Δεν είμαι χθεσινός ούτε προσπαθώ να δημιουργήσω εντυπώσεις....!!! Από εμένα τρώει Χ πάντως, μονο γι'αυτο τον λογο!!!
επιμενω 3 μερες ΗΜΑΡΤΟΝ..... Και μιλαει την παιρνω στο καπακι και δεν το σηκωνει!!!!!!!!!!!!τωρα της μιλησα,ηρεμηστε κ να επιμενετε....
μπορει να σου λενε μαλακιες, εσυ ομως διαβαζοντας εδω και βλεποντας απο που ερχεται η θεια, δεν επρεπε να κανεις τετοιες ερωτησεις...παιδια μια ερωτηση,η κοπελα ειναι γυναικα η πρωην αγορακι?Ρωταω επειδη αν θυμαμαι καλα στο παρελθον κατι ειχε γραφτει για αλλαγη φυλλου
παιδια μια ερωτηση,η κοπελα ειναι γυναικα η πρωην αγορακι?Ρωταω επειδη αν θυμαμαι καλα στο παρελθον κατι ειχε γραφτει για αλλαγη φυλλου
παιδια μια ερωτηση,η κοπελα ειναι γυναικα η πρωην αγορακι?Ρωταω επειδη αν θυμαμαι καλα στο παρελθον κατι ειχε γραφτει για αλλαγη φυλλου
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΩΡΑ ΜΟΥ ! ! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ! !