jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Ναι ,στην Φυλης
thanks
Ναι ,στην Φυλης
δε χανει ρε φιλε,γεματο προγραμμα εχει,ο επιμενων νικα,υπομονη,ολοι το περασαμε,θα σου δωσω tip παιρνε τηλ 1 με 2 και θα σε λιγο πιο τυχεροςΚαλημερα Ελβιρα γιατι δεν απαντας στα τηλεφωνα η ειναι κλειστο;δεν θες πελατες;κ δεν το λεω μονο εγω ποσοι απο εδω μεσα κ φιλοι μου που θελουν να σε βρουν,εσυ χανεις.....
ειπα το αντιθετο?να στο πω διαφορετικα,στουντιοκατασταση βασει κοστους,κανεις το μπανακι μασαζακι σεξ κ γεια σας,συμφωνεις?κ στα σωστα στουντιο πορτα δε χτυπανε,προφανως εκτιμα τον πελατη γιαυτο εχει τοσους ολη μερα αλλα προσωπικα δε την εχω κανει στανταρακι δλδ ειμαι απολυτα συμφωνος να δοκιμασει καποιος μαζι της οσο θελει απλα εγω καταθετω την δικια μου γνωμηΔεν νομίζω. Δεν είναι στουντιοκατάσταση. Κλεινεις ραντεβού ανα ώρα περιπου, δηλαδή για μία ωρα δεν σε ενοχλεί κανείς, δεν ανοιγεις την πόρτα και μπαινεις ετσι.
Επίσης η ελβίρα προσπαθεί πολύ να σε ικανοποιήσει...
φιλε μου αξιζει να πας να δεις αυτες τισ βυζαρεςΔηλαδή σύντεκνε δεν αξίζει η συνεύρεση μαζί της θα με βοηθούσες αν μου έστελνε ς pm
φιλε μου αξιζει να πας να δεις αυτες τισ βυζαρες
1 φορα πρεπει να πας,επειδη σε ξερω θα σου πω το εξης,θα την ξεκωλοσεις και θα γουσταρει κιολας κ θα τελειωσεις με ενα πελωριο χυσιμο στις βυζαρες της που το εχεις πελωρια αναγκητύπε block0 η γνώμη σου για μένα μετράει πάρα πολύ
διότι έχεις την ίδια πελώρια ανάγκη με μένα...
το κορίτσι αξίζει ?
1 φορα πρεπει να πας,επειδη σε ξερω θα σου πω το εξης,θα την ξεκωλοσεις και θα γουσταρει κιολας κ θα τελειωσεις με ενα πελωριο χυσιμο στις βυζαρες της που το εχεις πελωρια αναγκη
ειπα το αντιθετο?να στο πω διαφορετικα,στουντιοκατασταση βασει κοστους,κανεις το μπανακι μασαζακι σεξ κ γεια σας,συμφωνεις?κ στα σωστα στουντιο πορτα δε χτυπανε,προφανως εκτιμα τον πελατη γιαυτο εχει τοσους ολη μερα αλλα προσωπικα δε την εχω κανει στανταρακι δλδ ειμαι απολυτα συμφωνος να δοκιμασει καποιος μαζι της οσο θελει απλα εγω καταθετω την δικια μου γνωμη
Τον ξανά παίξαμε για πάρτη σου αυτό θα κάνουμε από δω και πέρα. ..οικονομία αφού το τηλ το έχεις πεταμένο. ..ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ! !
χαχαχαχααχχαχααχΤον ξανά παίξαμε για πάρτη σου αυτό θα κάνουμε από δω και πέρα. ..οικονομία αφού το τηλ το έχεις πεταμένο. ..
χαχαχα,ισχυει ρε η καλυτερη λυσηΤον ξανά παίξαμε για πάρτη σου αυτό θα κάνουμε από δω και πέρα. ..οικονομία αφού το τηλ το έχεις πεταμένο. ..
καλο!!!Τον ξανά παίξαμε για πάρτη σου αυτό θα κάνουμε από δω και πέρα. ..οικονομία αφού το τηλ το έχεις πεταμένο. ..
Τον ξανά παίξαμε για πάρτη σου αυτό θα κάνουμε από δω και πέρα. ..οικονομία αφού το τηλ το έχεις πεταμένο. ..