Πωπω αυτά είναι για τρελό ξεσκισμαΚαλημέρα αγόρια, δεν πληρούν όλοι τα κριτήρια για Ελβίρα pass...
Καυλωνεις και εμάς τους εικοσικατι μανάρι μου
Θα τα πούμε συντομα
Πωπω αυτά είναι για τρελό ξεσκισμαΚαλημέρα αγόρια, δεν πληρούν όλοι τα κριτήρια για Ελβίρα pass...
H πιο ενημερωμενη Τανα της Αθηνας περι των εξελιξεων !Καλημέρα αγόρια, η Ούρσουλα πάλι πρόεδρος της ΕΕ, είναι σίγουρη πλέον η διάλυση...
και ο Μαρινακης προερδος στην super league...Καλημέρα αγόρια, η Ούρσουλα πάλι πρόεδρος της ΕΕ, είναι σίγουρη πλέον η διάλυση...
Σίγουρα..., αλλά λίγο κράτει όμως...Καλημέρα αγόρια, τελευταία εργάσιμη του Ιουνίου, μπαίνουν οι μισθοί σήμερα - δείτε τους στο ebanking γιατί την Δευτέρα θα έχουν εξαφανιστεί...
Τι είναι δηλαδή ? , τώρα για τον νταβά .... σίγουρα έχει , είναι κατι το φυσιολογικό για την εν λόγω δουλειά , τώρα αν ο νταβάς είναι μέλος εδώ και την προμοτάρει με ουσιαστικό τρόπο εμάς ποσώς μας ενδιαφέρει , εμείς κανονικά , το μόνο που θα πρε΄πει να αποζητούμε είναι η πλήρη ικανοποίηση σε συνδιασμό με ενα καλό VFM που μπορεί να προσφέρει η εν λόγω επαγγελματίας ( δεν είμαι σίγουρος , δεν την έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής ). Αυτά ! .Η Ελβίρα σίγουρα έχει γκόμενο/ νταβά κάποιο από 'δω μέσα.
Εν τω μεταξύ, αν είν' αυτή "Mifara", εγώ είμαι η J Lo.
α γεια σου και ειπα μπας και ειμαι μονο εγω ..........που τον δαγκωσα!!!!!!!Επιβεβαιώνω
Ε, εντάξει τώρα ..... ξεψυρίζουμε την ψείρα να 'ούμε ...... ο ορισμός πιο πολύ προκύπτει και θέλει να υποδείξη την ηλικία της γυναίκας ( κοντα στα 40 -50 ) που συνηθως οι περισσοτερες έχουν παιδιά , δεν είναι ορισμός εξ'ολοκλήρου αληθής λέξη κατα λέξη ..... αν μία έχει παιδί εσένα αυτό πως θα σε επηρεάσει στο πήδημα μαζί της ????.MILF= Mother I'd like To Fuck
Δεν πιστεύω ότι η Ελβίρα είναι μητέρα.
επειδη εχει ξεφτιλιστει ο ορος milf και βλεπω μεχρι και κατι γιαγιαδες να βαζουν μεσα,το πολυ μεχρι 40 ειναι. 45-55 ειναι cougar και απο 'κει και περα παει στο gilf.Ε, εντάξει τώρα ..... ξεψυρίζουμε την ψείρα να 'ούμε ...... ο ορισμός πιο πολύ προκύπτει και θέλει να υποδείξη την ηλικία της γυναίκας ( κοντα στα 40 -50 ) που συνηθως οι περισσοτερες έχουν παιδιά , δεν είναι ορισμός εξ'ολοκλήρου αληθής λέξη κατα λέξη ..... αν μία έχει παιδί εσένα αυτό πως θα σε επηρεάσει στο πήδημα μαζί της ????.
Ευχαριστούμε για την διευκρίνηση .... τα'χουμε μπλέξει με τις ορολογίες .επειδη εχει ξεφτιλιστει ο ορος milf και βλεπω μεχρι και κατι γιαγιαδες να βαζουν μεσα,το πολυ μεχρι 40 ειναι. 45-55 ειναι cougar και απο 'κει και περα παει στο gilf.
εδω μεσα θα δεις να λενε μιλφ τυπισσες που ειναι στην εμμηνοπαυσηΕυχαριστούμε για την διευκρίνηση .... τα'χουμε μπλέξει με τις ορολογίες .