tergo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 10
- Like
- 338
- Πόντοι
- 290
Καλημέρα μωράκιαΔεν σας αφήνω παραπονεμένους. Εδώ είμαι με μια φίλη μου ;)
Μουνάρες
Καλησπέρα!!!Καύλες και οι δύο!!!Φιλιά Ελβιράκι!!!Καλημέρα μωράκιαΔεν σας αφήνω παραπονεμένους. Εδώ είμαι με μια φίλη μου ;)
συγνωμμη για την ενοχληση...μιλαμε για την Ελβιρα....body piercing ,curvy,που δουλευε σε ένα σπιτακι σε παροδο Φυλης-Αχαρνων πριν καμμια 20ρια χρονια??
καλημέρα!!!! Χωρίς φωτογραφία,, δεν είναι καλή κούκλα;;;Καλημέρα σε παλιούς και καινούργιους φίλους!![]()
σας περιμενω
Με την Ελβιρα εχω βρεθει 4 φορες. Ειναι πολυ καλη επαγγελματιας με πολλα χρονια στο επαγγελμα. Προσεχει πολυ περισσοτερο απο εμας. Καλη συνεχεια!Καλησπέρα. Καλοπροαίρετα σας γράφω.Έχουμε διαβάσει πολλές θετικές κριτικές.
Υπάρχει μία ερώτηση που έμεινε αναπάντητη κάποιου φίλου. Με εξετάσεις τι κάνετε; θέλουμε να έρθουμε αλλά θέλουμε να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι φεύγοντας. επειδή στη φοτογραφια υπάρχουν καποια σημαδια στην κοιλια (όχι οι ελιές). Κάνετε συχνά εξετάσεις;
Με την Ελβιρα εχω βρεθει 4 φορες. Ειναι πολυ καλη επαγγελματιας με πολλα χρονια στο επαγγελμα. Προσεχει πολυ περισσοτερο απο εμας. Καλη συνεχεια!
Το προηγούμενο σχόλιο διαγράφηκε και δεν καταλαβαίνω το λόγο. Στις φωτογραφίες φαίνεται κάτι και για ασφάλεια όλων καλό θα είναι να λέγονται αυτά και να δίνοενται απαντήσεις.
Το προηγούμενο σχόλιο διαγράφηκε και δεν καταλαβαίνω το λόγο. Στις φωτογραφίες φαίνεται κάτι και για ασφάλεια όλων καλό θα είναι να λέγονται αυτά και να δίνοενται απαντήσεις.
Θα με κανεις να κοκκινησω....και που να ξερες...Καλημέρα σε παλιούς και καινούργιους φίλους!![]()
Έκανα ένα καλοπροαίρετο σχόλιο για της ανησυχίες κάποιον συνάδελφον.. προφανώς κάποιον ενόχλησε και το έκανε ανάφορα στον διαχειριστή και το έσβησε..ούτε υβριστικό ήταν ούτε προσέβαλε κάποιον..ήταν απλά η αλήθεια και η πραγματικότητα που πολλές φορές ενοχλεί.. αυτό το σπορ που κάνουμε έχει τους κινδύνους του.αλλα..εμεις από την πλευρά μας πρέπει πάντα να φυλαγομασται με τον γνωστό τρόπο..τώρα η κοπέλα από πλευρά πρέπει να επιδείκνει της εξέτασης της αφού ζητηθεί από τον πελάτη..δεν είναι προσβλητικό ίσα ίσα είναι πολύ θετικό για κάθε κοπέλα που είναι επαγγελματίας να το κάνει.. φυσικά και πάλι δεν λέει κάτι για τον απλούστατο λόγο μαζί με της εξέτασης θα σου δείξει και την ταυτότητα της?εγώ θα έλεγα όχι και μου φαντάζει και υπερβολικό άρα ποτέ δεν θα ξέρεις σε ποιον ανήκουν..ένα όνομα θα δεις..δεν θα δεις πχ ανεξάρτητη σέξυ Ελβίρα.. ξαναλέω παράδειγμα έδωσα..άρα φίλε μην το ψάχνεις και πολύ άμα έχεις της αμφιβολίες σου πήγαινε παρακάτω καλός η κακός υπάρχουν πολλές να δοκιμάσεις αλλά να θυμάσαι ότι μόνο η σωστή προφύλαξη μπορεί να σου δώσει εγγυήσεις μην περιμένεις από αλλού.. μόνο τον εαυτό σου να εμπιστεύεσαι και κανέναν άλλο..Τέλος και ζήσαμε εμείς καλά και αυτή καλύτερα..Το προηγούμενο σχόλιο διαγράφηκε και δεν καταλαβαίνω το λόγο. Στις φωτογραφίες φαίνεται κάτι και για ασφάλεια όλων καλό θα είναι να λέγονται αυτά και να δίνοενται απαντήσεις.