argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.983
- Πόντοι
- 9.297
Παιδί μου εσύ...κατουρα να δροσιστούμε...
Παιδί μου εσύ...κατουρα να δροσιστούμε...
Καλό υλικό όμωςΠαιδί μου εσύ...κατουρα να δροσιστούμε...
..και για ντουζ και για ξεδιψασμα...Καλό υλικό όμως
Έτσι......και για ντουζ και για ξεδιψασμα...
Και τι απάντηση πήρες;..την έχω πέσει σε τέτοια περίπτωση.Φυσικα τέτοιες γυναίκες γεννιούνται μη διαθέσιμες.Ομως τολμησα!
Ένα απλό"όχι"...επειδή όμως μέναμε σε κοντινές περιοχές κάπου κάπου συναντιομασταν στον δρόμο και σε κάποιες περιπτώσεις μιλούσε σε εμένα ακόμα και όταν δεν την είχα δει...έτσι στα όρθια στην μέση του δρομου...ισως κάπου μέσα της να πέρασε το "what if.." όμως ήταν ήδη γύρω στα είκοσι χρόνια παντρεμένη με τρία παιδιά.Και τι απάντηση πήρες;
Ποτέ δεν ξέρεις, όταν τα παιδιά της γίνουν και τα 3 18 μπορεί να το σκέφτεται να γίνει το σκηνικό.Και σε κρατάει θερμό μέχρι τότε.Ποτέ δεν ξέρεις.Ένα απλό"όχι"...επειδή όμως μέναμε σε κοντινές περιοχές κάπου κάπου συναντιομασταν στον δρόμο και σε κάποιες περιπτώσεις μιλούσε σε εμένα ακόμα και όταν δεν την είχα δει...έτσι στα όρθια στην μέση του δρομου...ισως κάπου μέσα της να πέρασε το "what if.." όμως ήταν ήδη γύρω στα είκοσι χρόνια παντρεμένη με τρία παιδιά.
Φυσικά το να την ξεχάσω είναι κάτι πέρα από τις δυνάμεις μου...απλώς έχει πάει κάπου στο παρασκήνιο του μυαλού μου.
Σιγά μην σκέφτεται τόσο μακροπρόθεσμα...τελευταία που την είδα έσερνε καροτσάκι...μάλλον έβγαζε εγγονάκι βόλτα...αυτό θα σκέφτεται τώρα πλέον και όχι τον αν θα ξεσκιστει με έναν νεαρότερο που κάπου μέσα της θα γουστάρει.Ποτέ δεν ξέρεις, όταν τα παιδιά της γίνουν και τα 3 18 μπορεί να το σκέφτεται να γίνει το σκηνικό.Και σε κρατάει θερμό μέχρι τότε.Ποτέ δεν ξέρεις.
Αν έφτασε στο εγγόνι δύσκολο τότε.Μπορεί πιο πριν σε καμιά φάση ξενερώματος με τον άντρα της να γινόταν.Αλλά αφού έφτασε να έχει εγγόνια τώρα δύσκολο.Κρίμα.Έμεινε φαντασίωση.Σιγά μην σκέφτεται τόσο μακροπρόθεσμα...τελευταία που την είδα έσερνε καροτσάκι...μάλλον έβγαζε εγγονάκι βόλτα...αυτό θα σκέφτεται τώρα πλέον και όχι τον αν θα ξεσκιστει με έναν νεαρότερο που κάπου μέσα της θα γουστάρει.
Είναι γύρω στα 55 τώρα...
Ξέρεις κάτι;Αν έφτασε στο εγγόνι δύσκολο τότε.Μπορεί πιο πριν σε καμιά φάση ξενερώματος με τον άντρα της να γινόταν.Αλλά αφού έφτασε να έχει εγγόνια τώρα δύσκολο.Κρίμα.Έμεινε φαντασίωση.
Πάντα!Και σε βοηθάει να ικοποιηθείς με άλλες γυναίκες αν σκέφτεσαι την ανεκπλήρωτη φαντασίωσή σου.Ξέρεις κάτι;
Το ανεκπλήρωτο είναι άφθαρτο...
Έτσι όπως κάθεται για τελείωμα σε πρόσωπο και βυζιά είναι
Ποτέ δεν έχω άλλη στο μυαλό μου και άλλη δίπλα μου.Πάντα!Και σε βοηθάει να ικοποιηθείς με άλλες γυναίκες αν σκέφτεσαι την ανεκπλήρωτη φαντασίωσή σου.