You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Milf (Mothers I'd Like to Fuck )!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα FoTiS3
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 86K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 36.836
- Πόντοι
- 9.931
Ποιο σεβασμο ρε τυπε που ο αλλος μας εχει φλομώσει στις 100% επεξεργασμένες φωτο... και εχει και το θρασος να μιλαει και απο πανω.Αγαπητέ συναγωνιστή λίγος σεβασμός δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.
Ευχαριστώ
Nemo 37
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2021
- Like
- 31.111
- Πόντοι
- 4.656
Αγαπητοί ομοϊδεάτες.Μια γνώμη (σόρυ που θα βγει έκθεση)σχετικα με τις ΑΙ και γενικά.Προσωπικα δεν το βρίσκω ωραίο να πέφτει κράξιμο και να πέφτει -χαλαει η διάθεση του οποιουδήποτε για τις τεχνητές φωτό και γενικότερα,μας σηκώνεται;αυτό μετράει,για αυτό να χαλιομαστε.Αναφορικα με τις ΑΙ,οταν προχωρήσει η κατάσταση με τις ΑΙ εικόνες θα δούμε εικόνες που θα τις θεωρούμε αληθινές την στιγμη που δεν θα είναι (από Γιάμαλη,από αραβανή,από Κωνσταντοπούλου,λέω μερικά ονόματα για παράδειγμα).Ποιο σεβασμο ρε τυπε που ο αλλος μας εχει φλομώσει στις 100% επεξεργασμένες φωτο... και εχει και το θρασος να μιλαει και απο πανω.
Είχα βγάλει μερικές μιλφ με κανονικές σωματοστοιχίες και έτρωγα κράξιμο,ο λόγος;
Είχαν φυσιολογικό σώμα (και άλλοι πριν από μένα επίσης),όταν έβγαλα τις μιλφ πορνοστάρ έβλεπα πιο πολλά λαηκ και αγάπη για τις μιλφ.
Ποιες ώμος είναι αυτές που θα πάνε με μένα,με τον Πελόμα,με τον Αστερίξ,με τον Τοτό,με τον οποιονδήποτε;
οι μουναρες;;;;;
Αυτές που έχουν σώμα απρόσεκτο,που θα τις πάρει μάτι ο σύζυγος για να φτιαχτεί για να πάει καλά ο γάμος,αυτό ως συμβιβασμός (στο εξωτερικό το cuckolding είναι έθιμο στα ζευγάρια,αν δεν κάνω λάθος,σε κάποιες περιπτώσεις)και η έχουν κάνει δίαιτα και έχουν βάλει ένα σιλικονομπαλο στο βυζί η αυτές που θα πάνε για πιλάτες θα κάνουν κωλαρα και δε θα το προχωρήσουν,μην αστειευομαστε,εμένα μου έχουν κάτσει μόνο τέτοιες,3 μου έκατσε ΜΟΝΟ 1 κωλαρού που ήταν υπέροχη περίπτωση ( 3 φορές το 2019 για την ακρίβεια, επίσης μια πέρσι και η ρουφιάνα με κόλλησε δερματικό πάλι καλά που πήγα με κράνος στη μάχη, άσχετο έκανα και εξετάσει και όλα οκ).
Το συμπέρασμα μου είναι το εξής:
Όλοι εδώ είμαστε (όσοι είμαστε αιμοδότες του θρέντ τουλάχιστον)η για τον διαδικτυακό βαθμό του προφίλ η για τη καβλα μας να περνάει η ώρα(όσοι δεν το ψάχνουν και απλά τους αρέσει η εικόνα)η και τα δύο.Οκ θα πέσει κράξιμο αργά η γρήγορα, αναπόφευκτα, μπορούμε ώμος να μην κραζόμαστε και να μην χαλιομαστε.Οσο για τον Πελόμα, αυτές βρίσκει,αυτές βάζει,αν δεν σας αρέσουν ομοϊδεάτες αδελφοί μου,μην κάνετε λαηκ,κάποιες εμένα μου αρέσουν κάποιες όχι,και αντιστρόφως ο Πελόμα για μένα(και εγώ αραιά έβαλα ΑΙ, άσχετο).
Δεν κραξαμε ποτέ ο ένας τον άλλο,δεν υπήρξε και δεν υπάρχει λόγος.
Θα σας αφιερώσω ένα ποτ πουρί των όσων περιέγραψα να δείτε το πώς είναι σε γενικές γραμμές μια συνηθισμένη καλή περίπτωση από μιλφ.Με σιλικόνη,με μια κάποια γυμναστική με δίαιτα και ελάχιστα αλλά πράγματα.Δεν μας αρέσει κάτι;δεν κάνουμε λαηκ,δεν ασχολούμαστε.ΔΕΝ επιδιώκω να φάω κράξιμο,απλά περιγράφω μια κατάσταση από τη δική μου σκοπιά.Αγαπη μόνο.Αν πιστεύετε ότι μου αξίζει κράξιμο θέλω ρε μύστες να μου πείτε που φταίω προτού κράξετε
Συνημμένα
-
4159748.jpg553,7 KB · Εμφανίσεις: 59
-
3C7E127.jpg1.019,1 KB · Εμφανίσεις: 58
-
7448066.jpg887,1 KB · Εμφανίσεις: 59
-
731053F.jpg575,5 KB · Εμφανίσεις: 57
-
767AABD.jpg683,1 KB · Εμφανίσεις: 55
-
1EA70A8.jpg369,5 KB · Εμφανίσεις: 50
-
EEF4A65.jpg362,3 KB · Εμφανίσεις: 60
-
EC45CE0 (1).jpg300 KB · Εμφανίσεις: 55
-
118053E.jpg244 KB · Εμφανίσεις: 59
-
eltetas78-jnbol-61faab.jpg91,4 KB · Εμφανίσεις: 57
-
EFA2131.jpg117,3 KB · Εμφανίσεις: 60
Nemo 37
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2021
- Like
- 31.111
- Πόντοι
- 4.656
Μια καλή κατάσταση(σόρυ αν ξανά ανεβαίνει κάτι)μη ρωτάτε ονόματα δεν το έχω, λυπάμαι γι'αυτό.
Συνημμένα
-
1456797472.jpg1,2 MB · Εμφανίσεις: 55
-
1535441341.jpg1,7 MB · Εμφανίσεις: 55
-
623160081 (1).jpg750,2 KB · Εμφανίσεις: 57
-
1010339922.jpg674,7 KB · Εμφανίσεις: 58
-
550074546.jpg493,6 KB · Εμφανίσεις: 58
-
1566919994.jpg321,1 KB · Εμφανίσεις: 56
-
1968036488.jpeg244,8 KB · Εμφανίσεις: 59
-
2085608815.jpeg100,8 KB · Εμφανίσεις: 62
-
816726358.jpg125,5 KB · Εμφανίσεις: 65
Αυτές οι απλές κανονικές γυναικες που περιγραφεις, θεωρώ ότι είναι το νόημα του νήματος. Αυτές βλέπουμε δίπλα μας, αυτές είναι η συνηθισμένη επιλογή, με αυτές θα καυλωσουμε, με αυτές θα πάμε αν προκύψει.Αγαπητοί ομοϊδεάτες.Μια γνώμη (σόρυ που θα βγει έκθεση)σχετικα με τις ΑΙ και γενικά.Προσωπικα δεν το βρίσκω ωραίο να πέφτει κράξιμο και να πέφτει -χαλαει η διάθεση του οποιουδήποτε για τις τεχνητές φωτό και γενικότερα,μας σηκώνεται;αυτό μετράει,για αυτό να χαλιομαστε.Αναφορικα με τις ΑΙ,οταν προχωρήσει η κατάσταση με τις ΑΙ εικόνες θα δούμε εικόνες που θα τις θεωρούμε αληθινές την στιγμη που δεν θα είναι (από Γιάμαλη,από αραβανή,από Κωνσταντοπούλου,λέω μερικά ονόματα για παράδειγμα).
Είχα βγάλει μερικές μιλφ με κανονικές σωματοστοιχίες και έτρωγα κράξιμο,ο λόγος;
Είχαν φυσιολογικό σώμα (και άλλοι πριν από μένα επίσης),όταν έβγαλα τις μιλφ πορνοστάρ έβλεπα πιο πολλά λαηκ και αγάπη για τις μιλφ.
Ποιες ώμος είναι αυτές που θα πάνε με μένα,με τον Πελόμα,με τον Αστερίξ,με τον Τοτό,με τον οποιονδήποτε;
οι μουναρες;;;;;
Αυτές που έχουν σώμα απρόσεκτο,που θα τις πάρει μάτι ο σύζυγος για να φτιαχτεί για να πάει καλά ο γάμος,αυτό ως συμβιβασμός (στο εξωτερικό το cuckolding είναι έθιμο στα ζευγάρια,αν δεν κάνω λάθος,σε κάποιες περιπτώσεις)και η έχουν κάνει δίαιτα και έχουν βάλει ένα σιλικονομπαλο στο βυζί η αυτές που θα πάνε για πιλάτες θα κάνουν κωλαρα και δε θα το προχωρήσουν,μην αστειευομαστε,εμένα μου έχουν κάτσει μόνο τέτοιες,3 μου έκατσε ΜΟΝΟ 1 κωλαρού που ήταν υπέροχη περίπτωση ( 3 φορές το 2019 για την ακρίβεια, επίσης μια πέρσι και η ρουφιάνα με κόλλησε δερματικό πάλι καλά που πήγα με κράνος στη μάχη, άσχετο έκανα και εξετάσει και όλα οκ).
Το συμπέρασμα μου είναι το εξής:
Όλοι εδώ είμαστε (όσοι είμαστε αιμοδότες του θρέντ τουλάχιστον)η για τον διαδικτυακό βαθμό του προφίλ η για τη καβλα μας να περνάει η ώρα(όσοι δεν το ψάχνουν και απλά τους αρέσει η εικόνα)η και τα δύο.Οκ θα πέσει κράξιμο αργά η γρήγορα, αναπόφευκτα, μπορούμε ώμος να μην κραζόμαστε και να μην χαλιομαστε.Οσο για τον Πελόμα, αυτές βρίσκει,αυτές βάζει,αν δεν σας αρέσουν ομοϊδεάτες αδελφοί μου,μην κάνετε λαηκ,κάποιες εμένα μου αρέσουν κάποιες όχι,και αντιστρόφως ο Πελόμα για μένα(και εγώ αραιά έβαλα ΑΙ, άσχετο).
Δεν κραξαμε ποτέ ο ένας τον άλλο,δεν υπήρξε και δεν υπάρχει λόγος.
Θα σας αφιερώσω ένα ποτ πουρί των όσων περιέγραψα να δείτε το πώς είναι σε γενικές γραμμές μια συνηθισμένη καλή περίπτωση από μιλφ.Με σιλικόνη,με μια κάποια γυμναστική με δίαιτα και ελάχιστα αλλά πράγματα.Δεν μας αρέσει κάτι;δεν κάνουμε λαηκ,δεν ασχολούμαστε.ΔΕΝ επιδιώκω να φάω κράξιμο,απλά περιγράφω μια κατάσταση από τη δική μου σκοπιά.Αγαπη μόνο.Αν πιστεύετε ότι μου αξίζει κράξιμο θέλω ρε μύστες να μου πείτε που φταίω προτού κράξετε
Ούτε οι πορνοστάρ ούτε οι καρτουνιστικες φιγούρες.
peloma
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 38.142
- Πόντοι
- 6.236
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις