Νέα

Milf (Mothers I'd Like to Fuck )!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FoTiS3
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

milf

• tits

Ψήφοι: 587 38,0%
  • ass

Ψήφοι: 649 42,1%
  • lips

Ψήφοι: 51 3,3%
  • pussy

Ψήφοι: 256 16,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.543

superkablomenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
1.653
Πόντοι
206
Εάν σου σικοθει σε δερματολόγο λεν
Μολυσματική Τερμινθος! Παθών, ευτυχώς πήγα έγκαιρα σε μια καβλιάρα δερματολόγο και σε ένα μήνα με εντατικές πλύσεις betadine έφυγε. Εμένα με κόλλησε γνωστή Ρουμάνα Μιλφάρα, που έπαιζε πολύ εποχές 2012-2013.

Εάν σου σικοθει σε δερματολόγο γυναίκα σου λένε κάτι ??

Nemo 37

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
30.250
Πόντοι
4.656

Κοίτα δε θες απλή δερματολόγο του ΙΚΑ , γιατί θα σου πει ότι δεν υπάρχει άλλη θεραπεία πέρα από τη καυτηρίαση και θα σου μείνουν σημάδια επ αόριστον,εκεί φρικαρεις και η μπινελικωνεις η πας και αλλού και δεν ασχολείσαι γιατί θα το κάνει άλλος για σένα τέτοια φρικαντέλα που είναι.Πηγα σε ιδιωτική δερματολόγο που είναι και αφροδισιολόγος , αυτή η ειδικότητα είναι που ειδικεύεται σε τέτοια θέματα ,αν σου βρεθεί τέτοια κασκαρικα στη ζωή τέτοια είναι που πρέπει να πας.Απλα μου είπε να βάλω ένα συγκεκριμένο φάρμακο για αρκετό καιρό μέχρι να εξαφανιστεί το θέμα,μετά αλοιφές και δε μένει σημάδι.
Απλά θα πάρει καιρό το όλο θέμα να επουλωθεί πλήρως,ελπίζω να σε κάλυψα

Nemo 37

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
30.250
Πόντοι
4.656

Εκτός αν με την ερώτηση που κανείς θες να το πας το θέμα από Αθηνών Λαμίας και ρωτάς γιατί θές να μάθεις αν σε παίρνει να κάνεις παιχνίδι με δερματολόγο, εκεί αδελφέ έχεις Τσαγανό σε παραδέχομαι,αν σου κάτσει σου έκατσε,σε εμένα που μου ήταν ψιλοσηκωμενη( και θεραπευμένη )έτσι να δεί αν έχω άλλο θέμα δεν...
Πάντως εγώ έτσι προσπάθησα και δεν έκατσε

superkablomenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
1.653
Πόντοι
206
Κοίτα δε θες απλή δερματολόγο του ΙΚΑ , γιατί θα σου πει ότι δεν υπάρχει άλλη θεραπεία πέρα από τη καυτηρίαση και θα σου μείνουν σημάδια επ αόριστον,εκεί φρικαρεις και η μπινελικωνεις η πας και αλλού και δεν ασχολείσαι γιατί θα το κάνει άλλος για σένα τέτοια φρικαντέλα που είναι.Πηγα σε ιδιωτική δερματολόγο που είναι και αφροδισιολόγος , αυτή η ειδικότητα είναι που ειδικεύεται σε τέτοια θέματα ,αν σου βρεθεί τέτοια κασκαρικα στη ζωή τέτοια είναι που πρέπει να πας.Απλα μου είπε να βάλω ένα συγκεκριμένο φάρμακο για αρκετό καιρό μέχρι να εξαφανιστεί το θέμα,μετά αλοιφές και δε μένει σημάδι.
Απλά θα πάρει καιρό το όλο θέμα να επουλωθεί πλήρως,ελπίζω να σε κάλυψα

Ωραίος μπράβο στην ιδιωτική ιατρό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εκτός αν με την ερώτηση που κανείς θες να το πας το θέμα από Αθηνών Λαμίας και ρωτάς γιατί θές να μάθεις αν σε παίρνει να κάνεις παιχνίδι με δερματολόγο, εκεί αδελφέ έχεις Τσαγανό σε παραδέχομαι,αν σου κάτσει σου έκατσε,σε εμένα που μου ήταν ψιλοσηκωμενη( και θεραπευμένη )έτσι να δεί αν έχω άλλο θέμα δεν...
Πάντως εγώ έτσι προσπάθησα και δεν έκατσε
Κρίμα που δεν έκατσε

peloma

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2014
Κριτικές
6
Like
35.057
Πόντοι
6.236