argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.905
- Πόντοι
- 9.297
1 και 3 Α.Ι..ενδεχομενως και η 2.
Μολυσματική Τερμινθος! Παθών, ευτυχώς πήγα έγκαιρα σε μια καβλιάρα δερματολόγο και σε ένα μήνα με εντατικές πλύσεις betadine έφυγε. Εμένα με κόλλησε γνωστή Ρουμάνα Μιλφάρα, που έπαιζε πολύ εποχές 2012-2013.
Κοίτα δε θες απλή δερματολόγο του ΙΚΑ , γιατί θα σου πει ότι δεν υπάρχει άλλη θεραπεία πέρα από τη καυτηρίαση και θα σου μείνουν σημάδια επ αόριστον,εκεί φρικαρεις και η μπινελικωνεις η πας και αλλού και δεν ασχολείσαι γιατί θα το κάνει άλλος για σένα τέτοια φρικαντέλα που είναι.Πηγα σε ιδιωτική δερματολόγο που είναι και αφροδισιολόγος , αυτή η ειδικότητα είναι που ειδικεύεται σε τέτοια θέματα ,αν σου βρεθεί τέτοια κασκαρικα στη ζωή τέτοια είναι που πρέπει να πας.Απλα μου είπε να βάλω ένα συγκεκριμένο φάρμακο για αρκετό καιρό μέχρι να εξαφανιστεί το θέμα,μετά αλοιφές και δε μένει σημάδι.Εάν σου σικοθει σε δερματολόγο λεν
Εάν σου σικοθει σε δερματολόγο γυναίκα σου λένε κάτι ??
Εκτός αν με την ερώτηση που κανείς θες να το πας το θέμα από Αθηνών Λαμίας και ρωτάς γιατί θές να μάθεις αν σε παίρνει να κάνεις παιχνίδι με δερματολόγο, εκεί αδελφέ έχεις Τσαγανό σε παραδέχομαι,αν σου κάτσει σου έκατσε,σε εμένα που μου ήταν ψιλοσηκωμενη( και θεραπευμένη )έτσι να δεί αν έχω άλλο θέμα δεν...Εάν σου σικοθει σε δερματολόγο λεν
Εάν σου σικοθει σε δερματολόγο γυναίκα σου λένε κάτι ??
Κοίτα δε θες απλή δερματολόγο του ΙΚΑ , γιατί θα σου πει ότι δεν υπάρχει άλλη θεραπεία πέρα από τη καυτηρίαση και θα σου μείνουν σημάδια επ αόριστον,εκεί φρικαρεις και η μπινελικωνεις η πας και αλλού και δεν ασχολείσαι γιατί θα το κάνει άλλος για σένα τέτοια φρικαντέλα που είναι.Πηγα σε ιδιωτική δερματολόγο που είναι και αφροδισιολόγος , αυτή η ειδικότητα είναι που ειδικεύεται σε τέτοια θέματα ,αν σου βρεθεί τέτοια κασκαρικα στη ζωή τέτοια είναι που πρέπει να πας.Απλα μου είπε να βάλω ένα συγκεκριμένο φάρμακο για αρκετό καιρό μέχρι να εξαφανιστεί το θέμα,μετά αλοιφές και δε μένει σημάδι.
Απλά θα πάρει καιρό το όλο θέμα να επουλωθεί πλήρως,ελπίζω να σε κάλυψα
Κρίμα που δεν έκατσεΕκτός αν με την ερώτηση που κανείς θες να το πας το θέμα από Αθηνών Λαμίας και ρωτάς γιατί θές να μάθεις αν σε παίρνει να κάνεις παιχνίδι με δερματολόγο, εκεί αδελφέ έχεις Τσαγανό σε παραδέχομαι,αν σου κάτσει σου έκατσε,σε εμένα που μου ήταν ψιλοσηκωμενη( και θεραπευμένη )έτσι να δεί αν έχω άλλο θέμα δεν...
Πάντως εγώ έτσι προσπάθησα και δεν έκατσε
Εγώ στα αρχεία μου τις έχω από το 2.005. Υπήρχε τότε;1 και 3 Α.Ι..ενδεχομενως και η 2.
Μην τις βλέπειςΜας έχει τρελλάνει στο deepfake o Πελόμας!
Θέμα στην θηλή η 3...επειγόντως στον γιατρό.