Είναι σαν αφιέρωμα στα εξώφυλλα περιοδικούΠολύ σπέσιαλ!!!
Μ αρέσει πάρα πολύ !!!
Πολύ δυνατές μιλφαρες
Είναι σαν αφιέρωμα στα εξώφυλλα περιοδικούΠολύ σπέσιαλ!!!
Μ αρέσει πάρα πολύ !!!
Είναι σαν αφιέρωμα στα εξώφυλλα περιοδικού
Πολύ δυνατές μιλφαρες
Κανονικά όμωςΩραίος !!!
Είναι μεγάλη καβλιάρα, με δικό της κανάλι στο YouTube, με κάμερα στο xhamster και βίζιτα πολυτελείας (χρεώνει ακριβά το Granny).No offense αλλά μιλάμε για ατόφια σαπιλα η γκρανη
Καλά κάνει αφού υπάρχουν διάφοροι που τα σκανε Επίσης τα ρητα you're someone's reason to masturbate+τα σκουπίδια του ενός είναι ο θησαυρός του άλλου ισχύουν, για παράδειγμα η Rose Monroe μπορεί να είναι για κάποιους μια απαίσια χοντρή αλλά για άλλους είναι μία κωλαρου μουναρα, γι'αυτό έγραψα no offense.Είναι μεγάλη καβλιάρα, με δικό της κανάλι στο YouTube, με κάμερα στο xhamster και βίζιτα πολυτελείας (χρεώνει ακριβά το Granny).
Και ανακαλύπτεις ότι σε κολλάνε δερματικά και λοιπά -παρασημα- μετά από 3 μήνες οταν βγαίνουν τά σημάδια.Ασε μπρο,το είχα κάνει με μια 53χρονη κωλαρού η οποία ήταν παντρεμένη με παιδί,με Καποτα και μου βγήκε η τέρνιθος στο κάτω μέρος εκεί που με έχυσε,δλδ πάλι καλά που είχα προφυλακτικό.Το <ανακάλυψα> μετά από 3 μήνες όταν ξυριζομουν και μέχρι να περάσει η χολεροδερματοπαθεια δυνοπαθησα.Παντα με κράνος στη μάχη παίδες γιατί δε ξέρετε ποιος εχει μπει πριν από εσάςΤο καλό με τις μιλφ τις γαμας χωρίς προφυλακτικό και χύνεις μέσα τους.
Μολυσματική Τερμινθος! Παθών, ευτυχώς πήγα έγκαιρα σε μια καβλιάρα δερματολόγο και σε ένα μήνα με εντατικές πλύσεις betadine έφυγε. Εμένα με κόλλησε γνωστή Ρουμάνα Μιλφάρα, που έπαιζε πολύ εποχές 2012-2013.Και ανακαλύπτεις ότι σε κολλάνε δερματικά και λοιπά -παρασημα- μετά από 3 μήνες οταν βγαίνουν τά σημάδια.Ασε μπρο,το είχα κάνει με μια 53χρονη κωλαρού η οποία ήταν παντρεμένη με παιδί,με Καποτα και μου βγήκε η τέρνιθος στο κάτω μέρος εκεί που με έχυσε,δλδ πάλι καλά που είχα προφυλακτικό.Το <ανακάλυψα> μετά από 3 μήνες όταν ξυριζομουν και μέχρι να περάσει η χολεροδερματοπαθεια δυνοπαθησα.Παντα με κράνος στη μάχη παίδες γιατί δε ξέρετε ποιος εχει μπει πριν από εσάς