You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Milf (Mothers I'd Like to Fuck )!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα FoTiS3
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 86K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.905
- Πόντοι
- 9.297
Αν δεν είναι γιαγιά ΜΕ ΕΓΓΟΝΙ δεν είναι gilf....ρε μη βαζετε αλλα γκιλφ εδω μεσα. Δεν ειναι μιλφ οτι εχει παιδι, αν ειναι ανω των 52-55, ειναι γκιλφ. Οριστε και το νημα σας GILF/Grannies - bourdela.com forum
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Aυτη είναι άτυχη γιατί όλο πόνο στην πλάτη θα έχει...που να τα κουμαντάρει όλα αυτά ρε συ;;;;Πωπω.. τετοιες βυζαρες τυχερος οποιος την εχει γκομενα
gauvain
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Like
- 3.347
- Πόντοι
- 446
Ξέρουμε όνομα?
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.237
- Πόντοι
- 10.336
Γιατι ξερεις εχεις γνωρισει το σοι της καθεμιας και τσεκαρεις ποια εχει εγγονια; Μηπως μια random 40αρα που θα πετυχεις στο δρομο και θα γυρισεις το κεφαλι, δεν θα πεις "πω ρε μια μιλφαρα" κι ας μην ξερεις αν εχει παιδια; Με την λογικη σου ολες οι GILF ειναι και MILF γιατι για να εχουν εγγονια σημαινει οτι ειναι μανες καποιου....... 'Η μηπως μια 70χρονη δεν ειναι GILF επειδη δεν εκανε παιδια; Ή μηπως μια 18χρονη που εχει παιδι ειναι MILF με την ευρυτερη εννοια? Εν πασει περιπτωσει, εγω απλα λεω να μην βαζετε τιγκα σιτεμενες....Αν δεν είναι γιαγιά ΜΕ ΕΓΓΟΝΙ δεν είναι gilf....
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.730
- Πόντοι
- 9.931
Απλα τα πράγματα, αν ειναι 40 μεχρι 55 την λες MILF, αν ειναι 55+ ειναι GILF.Γιατι ξερεις εχεις γνωρισει το σοι της καθεμιας και τσεκαρεις ποια εχει εγγονια; Μηπως μια random 40αρα που θα πετυχεις στο δρομο και θα γυρισεις το κεφαλι, δεν θα πεις "πω ρε μια μιλφαρα" κι ας μην ξερεις αν εχει παιδια; Με την λογικη σου ολες οι GILF ειναι και MILF γιατι για να εχουν εγγονια σημαινει οτι ειναι μανες καποιου....... 'Η μηπως μια 70χρονη δεν ειναι GILF επειδη δεν εκανε παιδια; Ή μηπως μια 18χρονη που εχει παιδι ειναι MILF με την ευρυτερη εννοια? Εν πασει περιπτωσει, εγω απλα λεω να μην βαζετε τιγκα σιτεμενες....
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.905
- Πόντοι
- 9.297
Mε την ευρεία έννοια του όρου έχετε δίκιο και οι δύο σας.Απλα τα πράγματα, αν ειναι 40 μεχρι 55 την λες MILF, αν ειναι 55+ ειναι GILF.
Με την στενή έννοια του όρου δίκιο έχω εγώ.Ληξις.
911-Toninno
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.064
- Πόντοι
- 5.845
Οτι καλυτερο εχω δει στις 50 τελευταιες σελιδες. Το μανικι να ελειπε....
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.237
- Πόντοι
- 10.336
Ο παγκοσμιος μεσος ορος μητροτητας (του πρωτου παιδιου) ειναι τα 26-27 ετη, αρα τα 54 που εσυ θεωρεις ακομα Μιλφ, παγκοσμιως μαλλον θεωρουνται επισημα γκιλφ. Απλα στην ελλαδα ο κυριος λογος να κανεις παιδι πριν τα 30 ειναι ενα ανεπιθυμητο γκαστρωμα, γιαυτο ισως στο κεφαλι μας εχουμε χαμηλοτερα στανταρ (η μεση ελληνιδα κανει παιδι στα 32). Υπαρχει και ο ορος cougar για αυτες τις ενδιαμεσες περιπτωσεις (ωστοσο ειναι πιο γενικος και αναφερεται στις "τεκνατζουδες").Απλα τα πράγματα, αν ειναι 40 μεχρι 55 την λες MILF, αν ειναι 55+ ειναι GILF.
Μεγαλη διατριβη και αναλυση κανουμε, εγω απλα ανεφερα οτι στις προηγουμενες σελιδες εχει μερικες γριες (εστω και ελκυστικες), και πως υπαρχει νημα για αυτες. Η πορνοβιομηχανια μας μεγαλωσε με τον ορο μιλφ να ειναι μια σεξυ 35-40 ετων γυναικα, οχι μια 54αρα που κρατιεται επειδη εχει πιο πολυ πλαστικο και απο τον ειρηνικο ωκεανο και ολες της οι στιγμες πισω απτο φακο εχουν 500 φιλτρα.
Τωρα βεβαια αν κρινω και απο την ημερησια ενημερωση ορισμενων που βαφτιζουν μιλφ οτι χοντρελο 50αρα πηδιεται με ενα δεκαρικο, ειναι κατανοητη ως ενα βαθμο η συγχυσις
Άλλο επίπεδο εντάξει...
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.905
- Πόντοι
- 9.297
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κα(Υ)λως την....
Καλο Καλοκαίρι να έχουμε!
gauvain
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Like
- 3.347
- Πόντοι
- 446
Απόβαση στη Δανία για τη μιλφαρα της καρδιάς μας.
Καλο Καλοκαίρι να έχουμε!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 19K