Νέα

Milf (Mothers I'd Like to Fuck )!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FoTiS3
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

milf

• tits

Ψήφοι: 586 38,0%
  • ass

Ψήφοι: 649 42,1%
  • lips

Ψήφοι: 51 3,3%
  • pussy

Ψήφοι: 256 16,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.542

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.029
Πόντοι
216
Ξέρουμε ποιες είναι οι κυρίες;
Ειδικά η πρώτη και η τρίτη:erection:

Btw το μουνι της 1ης λέει nicht fur dich, δλδ Όχι για σένα στα γερμανικά
Άρχοντα,η πρώτη γκόμενα είναι μία Γερμανίδα πορνοστάρ που τώρα κάνει καριέρα το Αμέρικα και το όνομα της είναι Τέξας Πάττυ (Texas Patti) Είχε δώσει συνέντευξη στον τεράστιο ΤΤ Boy πριν απο κάνα χρόνο στο κανάλι του στο γιου-τούμπε αλλά δεν πήγε και πολύ καλά το πράμα επειδής τα Αγγλικά της είναι κάπως φτωχά οπότε δεν είχε καλή "ροή" η συνέντευξη.
Η δεύτερη είναι μία Ρουμάνα που έχει αλλάξει το όνομα της στο καλλιτεχνικό Σοράγια Ρίκο (Sorayia Rico) για να παριστάνει την Λατίνα.Όταν είδα την φωτογραφία της σκέφτηκα "ποια είναι αυτή η ασχημομούρα με την περούκα?"
Η τρίτη είναι μία τύπισσα που την βρήκα και ως Καλάνι Μπριζ και ως Κυλάνι Μπριζ.
Παπαριές,δηλαδής,αλλάζουνε ονομάτα για να ανανεώνουνε την παρουσία τους και καλά στην πορνο-βιομηχανία... (Kalani Breeze - Kylani Breeze) Γυρνάει τσόντες στους ΜπανγκΜπροζ (Bang Bros)
Ωραία Αμερικάνικη η φάτσα της αλλά πολύ άσχημα τα σιλικονάτα της βυζιά!Αηδία!

panbar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
3.550
Πόντοι
446
Ονειρική!

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

96260152_057_f911.jpg

Dirty_Frank

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2007
Like
1.315
Πόντοι
206
Άρχοντα,η πρώτη γκόμενα είναι μία Γερμανίδα πορνοστάρ που τώρα κάνει καριέρα το Αμέρικα και το όνομα της είναι Τέξας Πάττυ (Texas Patti) Είχε δώσει συνέντευξη στον τεράστιο ΤΤ Boy πριν απο κάνα χρόνο στο κανάλι του στο γιου-τούμπε αλλά δεν πήγε και πολύ καλά το πράμα επειδής τα Αγγλικά της είναι κάπως φτωχά οπότε δεν είχε καλή "ροή" η συνέντευξη.
Η δεύτερη είναι μία Ρουμάνα που έχει αλλάξει το όνομα της στο καλλιτεχνικό Σοράγια Ρίκο (Sorayia Rico) για να παριστάνει την Λατίνα.Όταν είδα την φωτογραφία της σκέφτηκα "ποια είναι αυτή η ασχημομούρα με την περούκα?"
Η τρίτη είναι μία τύπισσα που την βρήκα και ως Καλάνι Μπριζ και ως Κυλάνι Μπριζ.
Παπαριές,δηλαδής,αλλάζουνε ονομάτα για να ανανεώνουνε την παρουσία τους και καλά στην πορνο-βιομηχανία... (Kalani Breeze - Kylani Breeze) Γυρνάει τσόντες στους ΜπανγκΜπροζ (Bang Bros)
Ωραία Αμερικάνικη η φάτσα της αλλά πολύ άσχημα τα σιλικονάτα της βυζιά!Αηδία!
Ρε τυπε κινητή πορνοεγκυκλοπαιδεια είσαι :hi:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.848
Πόντοι
9.297
92124047_065_0172.jpg

30237339_112_badb.jpg
Φοβερό υπόδημα η προτελευταία για ατελείωτο γλείψιμο όπως και αυτή που το φοράει εννοείται....

Έπαιζε στην σειρά ταινιών "Hair Force":

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.848
Πόντοι
9.297

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.848
Πόντοι
9.297
Την Καλημερα μου...αντε να βαλω και εγω καμμια....milfogranny....αλλα.....
Πραγματικός καλλιτέχνης είσαι ρε Μοντιλιάνι...!
Την έχω πέσει σε μια που έμοιαζε στην δεύτερη.Φυσικα δεν είναι διαθέσιμες τέτοιες γυναίκες...όμως κάτι μου λέει ότι την ενδιαφέρω γιατι λιγες μέρες μετά που την είδα στον ύπνο μου την είδα και στον ξύπνιο μου και μιλούσαμε για αρκετή ώρα...αυτή μάλλον γιαγιά θα είναι τώρα στα 60 της περίπου.Ομως μπροστά σε τέτοιο granny τι να κλασουν κόρες κι εγγονές....

aberel

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
160
Πόντοι
1
ποια ειναι υπαρχει κανενα βιντεο τησ?

Συνημμένα

• ma8w.jpg
    ma8w.jpg
    49,4 KB · Εμφανίσεις: 59

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Πραγματικός καλλιτέχνης είσαι ρε Μοντιλιάνι...!
Την έχω πέσει σε μια που έμοιαζε στην δεύτερη.Φυσικα δεν είναι διαθέσιμες τέτοιες γυναίκες...όμως κάτι μου λέει ότι την ενδιαφέρω γιατι λιγες μέρες μετά που την είδα στον ύπνο μου την είδα και στον ξύπνιο μου και μιλούσαμε για αρκετή ώρα...αυτή μάλλον γιαγιά θα είναι τώρα στα 60 της περίπου.Ομως μπροστά σε τέτοιο granny τι να κλασουν κόρες κι εγγονές....
Την Καλησπερα μου Φιλε Argyrotoxe......Να Θυμηθηθεις τα λογια μου.....αν πεσεις στην περιπτωση......να κανεις κρεββατι μαζι της και σε γουσταρει δεν θα το ξεχασεις ποτε....ειναι τοσο Καυλιαρες που θα ξεχασεις οτι ηξερες μεχρι τωρα.....Πιστεψε με...ειναι Ανελεητες.....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.848
Πόντοι
9.297
Την Καλησπερα μου Φιλε Argyrotoxe......Να Θυμηθηθεις τα λογια μου.....αν πεσεις στην περιπτωση......να κανεις κρεββατι μαζι της και σε γουσταρει δεν θα το ξεχασεις ποτε....ειναι τοσο Καυλιαρες που θα ξεχασεις οτι ηξερες μεχρι τωρα.....Πιστεψε με...ειναι Ανελεητες.....
Θα ξαναορμηξω αν την ξαναπετυχω...δεν έχω να χάσω τίποτα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.848
Πόντοι
9.297
ποσο εισαι φιλε μου???αν επιτρεπετε???
43...έχει καμμία δεκαπέντε χρόνια που έγινε το σκηνικό αυτό.
Εσύ ηλικία;Θα είσαι τουλάχιστον τριάντα...μιλφακιας μικρότερος δύσκολο.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
οχι Φιλε μου....θα μπορουσα να ειμαι ο Μεγαλος σου αδελφος....σπανια εκανα σχεση με μικροτερη η συνομηλικη μου....παντα με περναγανε απο 5 μεχρι 18 χρονια.....ακομα και τωρα....αν δεν ειναι μεγαλυτερη μου δεν με "φτιαχνει εγκεφαλικα".....υποθετω οτι γνωριζεις οτι μερικες γυναικες ειναι "ειδικων"χειρισμων....κανε τις κινησεις σου και βλεπεις....αλλα σου ευχομαι να το κατορθωσεις.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom