KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Από αύριο δηλ κομμένη η σαπίλα?Άγαπητέ σήμερα έχουμε θέμα ....... θέλουμε σαπίλα .....
Από αύριο δηλ κομμένη η σαπίλα?Άγαπητέ σήμερα έχουμε θέμα ....... θέλουμε σαπίλα .....
Από αύριο δηλ κομμένη η σαπίλα?
Δεν θα σου απαγορεύσω να ανεβάζεις,απλώς διαφωνώ με το γούστο σου ρε φίλε...
Θες να βγάλω τα μάτια μου?
[/quote οχι φίλε δεν ζηταω να βγάλεις τα μάτια σου απλά μην ανοίγεις το thred αν δεν γουστάρεις σαπήλα όπως λες και είναι δικαίωμα σου φυσικά να μην γουστάρεις, εγω αν κάτι δεν γουστάρω δεν το κοιτάζω απλά..
Εγώ πάντως, και χωρίς παρεξήγηση, αποσύρωμε στο ανεβάζω άλλες φώτο .
Περιμένω ο KRITIKOS1985, να αρχίσει να ανεβάζει, καλύτερες.
Τα σχόλια είναι καλά και δεκτά, για να δούμε αν έχει κάποιος καλύτερες.....
και το ξανασυζητάμε.
Θα το προσέξω...Ο Αριστοτέλης θεωρεί ότι σταθερή δύναμη παράγει σταθερή ταχύτητα,
άρα στό κενό παράγει άπειρη ταχύτητα άρα δεν υπάρχει κενό.......... γιά προσεξέ το λίγο !!
Οκ φίλε μου...Δεκτό KRITIKOS1985
Αλλά ανέβασε και εσύ καμία, σαν αυτές που λες για να καταλάβω ποιό ακριβώς είναι το γούστο σου
http://[URL unfurl="true"]www.picsmaster.net/gallery/over30/05d7e4/05.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.picsmaster.net/gallery/over30/05d7e4/16.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Αρχοντισα, η Κυρια !!!
Απλα θα συμφωνησω !!!ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Πού πάς ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
μήν πτοείσε άπό τόν καθένα λεβέντη μου ......
Ανέβαζε φωτό μεγάλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Το thread το ανοίγω γιατί μου αρέσουν κ εμένα οι μιλφ,απλώς δεν μου άρεσαν αυτές που ανέβαζαν οι συναγωνιστές στις τελευταίες σελίδες,κ το εξέφρασα...Αυτό είναι όλο...Θες να βγάλω τα μάτια μου?
[/quote οχι φίλε δεν ζηταω να βγάλεις τα μάτια σου απλά μην ανοίγεις το thred αν δεν γουστάρεις σαπήλα όπως λες και είναι δικαίωμα σου φυσικά να μην γουστάρεις, εγω αν κάτι δεν γουστάρω δεν το κοιτάζω απλά..
φίλε σε ενα site δεν κυριαρχεί το γούστο του καθενός αλλά όλων , ο καθένας μπορεί να σηκώνει την φωτογραφια που θέλει, ο φίλος KRITIKOS1985 έχει δικαίωμα να γουστάρει η να μη γουστάρει καλά κάνει ο ανθρωπος ,καλύτερα θα έκανε όμως αν σήκωνε καμία φωτογραφία αντί να κάνει κριτική και να μας αποδείξει οτι εχει καλυτερο γούστο.Εγώ πάντως, και χωρίς παρεξήγηση, αποσύρωμε στο ανεβάζω άλλες φώτο .
Περιμένω ο KRITIKOS1985, να αρχίσει να ανεβάζει, καλύτερες.
Τα σχόλια είναι καλά και δεκτά, για να δούμε αν έχει κάποιος καλύτερες.....
και το ξανασυζητάμε.
Θα συμφωνήσω...Μην πτοείσαι επειδή μπορεί να μην αρέσουν σε κάποιους...Άμα σου αρέσουν εσένα κ γουστάρεις,ανέβασε όσες θες...ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Πού πάς ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
μήν πτοείσε άπό τόν καθένα λεβέντη μου ......
Ανέβαζε φωτό μεγάλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ε ρε φίλε βάλε τίποτα να δούμε αφου σου αρέσουν και σένα και εισαι συναγωνιστήςΤο thread το ανοίγω γιατί μου αρέσουν κ εμένα οι μιλφ,απλώς δεν μου άρεσαν αυτές που ανέβαζαν οι συναγωνιστές στις τελευταίες σελίδες,κ το εξέφρασα...Αυτό είναι όλο...
Απλα θα συμφωνησω !!!
Αγαπητε μου amjik, αναμενω εναγωνιως !!!Αγαπητε leon13 δες ποσταρισμα σε λίγο....
www.iimmgg.com/image/ddc247a1ff490f6e9bc51d50a8ff0429] [/URL]
Αγαπητε μου amjik, αναμενω εναγωνιως !!!