απο τη στιγμη που δεν διαγραφονται απο συντονιστη δεν φαινεται να υπαρχει προβλημα λεζαντας.οσον αφορα την ανωμαλια οπως λες στο εξωτερικο ειναι πολυ διαδεδομενη για να θεωρειται τετοια.συν οτι σε μια πολιτεια της Αμερικης κ προσφατως σε Γερμανια θεωρειται νομιμο πλεον
οπως κ στις τσοντες φαντασιωνεσαι τη πορνοσταρ σαν δηθεν μιλφ αλλα σκεψου αν ηταν δικη σου θα την εκοβες τη σκεψη (αναρωτησου) κ απαντησε στον εαυτο σου.αυτο για το δευτερο μελος της ανωμαλιας οπως εγραψες
Μάλλον μπερδεύτηκες τύπε, τι σχέση έχει αυτό; Δηλαδή αν σε κάποιο μέρος του κόσμου είναι νόμιμη η παιδοφιλία ή η κτηνοβασία θα πάψουν να είναι ανωμαλίες; Δηλαδή αν υποθετικά επέτρεπε το site (ευτυχώς δεν το κάνει) να ποστάρεις τσοντοφωτο με 10χρονα θα ήταν νορμάλ να το κάνεις;
Μπορεί να φαντασιώνεσαι ότι γαμάς μια μουνάρα μεγαλύτερη σε ηλικία αλλά δε φαντασιώνεσαι κιόλας ότι είναι η μάνα σου ρε τύπε. Milf σημαίνει γυναίκα ηλικίας που θα είναι μάνα (30+, 40+, 50+), όχι η μάνα του τσοντόβιου.
Εγώ είχα υποθέσει ότι δεν ήξερες καλά αγγλικά και πόσταρες τις φωτο χωρίς να γνωρίζεις τι λένε οι λεζαντες, γι αυτο το είπα. Τώρα αν τη βρίσκεις με αυτά, γούστο σου και καπέλο σου, εμένα πάνως μου έρχεται να ξεράσω.