Νέα

Μικρός που είναι ο κόσμος-η απομυθοποίηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CONSTANTLY
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
σημερα το μεσημερι στο κεντρικο σουπερ μαρκετ που ψωνιζα ειδα μια πολλη γνωστη κοπελα της φυλης να κανει τα ψωνια της,οταν με ειδε με γνωρισε φυσικα,και ειμαι σιγουρος οτι ηρθε σε δυσκολη θεση...εκανα κανα δυο βολτες γυρω της μηπως και της μιλησω αλλα εκεινη ητανε δηθεν σοβαρη και αδιαφορη αλλα εμφανως τρακαρισμενη.δεν θελω να πω πια ειναι και που την ειδα γιατι σεβομαι την δουλεια της και την προσωπικη της ζωη,αλλα μου εκανε εντυπωση οτι ντυμενη και αβαφτη εδειχνε απλα μια ψιλοκαλη αλλοδαπη"σοβαροκαυλιαρα" οπως ειχε πει και καποιος φιλος απο εδω μεσα για μια αλλη κοπελα.εδειχνε αυτο που λεμε το κοριτσι της διπλανης πορτας και καμια σχεση με αυτο που ειναι στο δωματιο και την ολη συμπεριφορα της,για αυτο και λεω για απομυθοποιηση,γιατι μεσ το μπουρδελο μεσα στην καυλα μας πολλες που μας φαινονται μουναρες εξω θα μας ητανε σχετικα αδιαφορες.για την ιστορια θα πω οτι κοιταζε τα υγρα μαντιλακια για τα μωρα με οτι αυτο να σημαινει...

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Σκεψου να τη πετυχαινες την ωρα που θα αγοραζε καποτες για το μπουρδελο / ολα τα λεφτα ....

OP
OP
C

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1

Επισκέπτης
εγο βλεπο σινεχος στο σουπερ μαρκετ μια στριπτιζου απο γνοστο μαγαζι....τις εχο μιλισει βεβεα!!χεχε!!!

Επισκέπτης
αυτο ελειπε να μην της μιλαγες!!!!!!!!!!!!!!
χαλαρα...!!!εντομεταξι τιν ιξερε φατσικα ενα φιλαρακι που πιγενε στο σιγκεκριμενο πουτανομαγαζο και μου λεει το ονομα τις...και παο κατευθειαν και τις μιλαο!!μπουαχχαχαχα!!!και μου λεει στα αγλικα...ακομα και στο σουπερμακετ βλεπο τους θαυμαστες μου...δεν θα ξαναψονισο εδο...χαχαχα!!!για πλακα  το ειπε βεβεα...!
στιν κοπελα απο φιλις επρεπε να μιλαγες παντος!!!χεχε!!!

OP
OP
C

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
χαλαρα...!!!εντομεταξι τιν ιξερε φατσικα ενα φιλαρακι που πιγενε στο σιγκεκριμενο πουτανομαγαζο και μου λεει το ονομα τις...και παο κατευθειαν και τις μιλαο!!μπουαχχαχαχα!!!και μου λεει στα αγλικα...ακομα και στο σουπερμακετ βλεπο τους θαυμαστες μου...δεν θα ξαναψονισο εδο...χαχαχα!!!για πλακα  το ειπε βεβεα...!
στιν κοπελα απο φιλις επρεπε να μιλαγες παντος!!!χεχε!!!
αμα την ξαναδω θα της μιλησω σιγουρα εχω την εντυπωση οτι εχουμε γινει γειτονες γιατι εφυγε με τα ποδια και δεν την περιμενε κανεις με αμαξι,θα δουμε...!!!!

Επισκέπτης
αμα την ξαναδω θα της μιλησω σιγουρα εχω την εντυπωση οτι εχουμε γινει γειτονες γιατι εφυγε με τα ποδια και δεν την περιμενε κανεις με αμαξι,θα δουμε...!!!!
αντε να γινετε φιλοι να τιν πιτσιλας τσαμπα!!!!!!!!!!χιχι!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
μπααα λιγο δυσκολο να πιασεις τετοιες γκομενες φιλες..!!!

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
ρε παιδια σε αυτες φανταζομαι οτι συμβαινει καθημερινα να συναντουν πελατες τους και οχι εκτος μπουρδελων . και αυτες πανε σουπερμαρκετ και μαναβικο και χασαπικο και για καφε και για καποτες και για ασπιρινες . στα ιδια παμε και εμεις και τις βρισκουμε . Αυτεε εχουν μαθει να ζουνε με τετοιες συναντησεις!

Επισκέπτης
παιδια εγω που εχω δει την μιλανα με "πολιτικα" παλι ηταν μουναρα αλλα φαινοταν πολυ σοβαρη... αλλα και παλι αν την εβλεπες στο δρομο θα την κοιταγες.... ομως να ξερετε πως ολα τα μουνια ντυμενα μοιαζουν πιο ομορφα παρα γυμνα γιατι οταν ειναι γυμνες φαινονται οι ατελειες.... βεβαια και την νταρια και την σαμπρινα τις εχω πετυχει (και τις δυο σε αλλαγη βαρδια την νταρια στο πιπινου και την σαμπρινα στο λιοσιων....) η νταρια φαινοταν πιο καβλα ενω η σαμπρινα σαν ξυλαγγουρο......

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Πριν 2 χρόνια στο Σικάγο στις ΗΠΑ συνάντησα σε μια τράπεζα μια πόρνη που δούλευε στη Φυλής.Την είχα τιμήσει πολλές φορές.Την είδα με 2 παιδάκια,σοβαρή κυρία.Της μίλησα και θυμήθηκε κάποια πράγματα.Είχε παντρευτεί είχε σταματήσει τη δουλειά είχε 2 παιδάκια και η ζωή της είχε ξαναξεκινήσει.Ρωσίδα ήταν-μακάρι να είναι ακόμα,εν ζωή εννοώ-και δούλευε σε 2 καλά "μαγαζιά" της Φυλής την περίοδο 1998-2000.Περισσότερα δε θα ήθελα να πω.Το γεγονός είναι πέρα για πέρα αληθινό.

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Είχα πετύχει την αγαπημένη μου πόρνη να μπαίνει Ομόνοια και να κατεβαίνει Βικτώρια στον Ηλεκτρικό.Φαινόταν χαμηλοβλεπούσα και σεμνή.Ήταν περιποιημένη αλλά τα ρούχα της ήταν αυτά που θα φορούσε μια τυπική αλλοδαπή.Σκέφτηκα να τη χαιρετήσω αλλά επειδή απέφευγε να με κοιτάξει σκέφτηκα πως θα προτιμούσε να περάσει απαρατήρητη.Στο βαγόνι ακούστηκε και ένα σφύριγμα που πρέπει να ήταν από κάποιον μαλάκα για αυτήν.

6john9

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Εγώ τι να πώ .... Σήμερα σε ταβέρνα για φαγητό με διάφορους φίλους πώς το έφερε η κουβέντα για το forum μας και να που βρέθηκα ομόσταυλός με εδώ συναγωνιστή .... ʼντε και σε κοινές εξόδους ... και όχι τίποτα "παιδικές" :-)

Τελικά ο κόσμος είναι πολυυυυυυυυυυυυυυ μικρόςςςςςςςςς

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
Βρίσκομαι συχνά στην Φυλής νωρίς 9-9:30 την ώρα που πάνε τα κορίτσια για δουλειά - επί τη ευκαιρία καταθέτω Μαρία Διδύμου που ξεκινά 9:00 - και τις βλέπω με "πολιτικά". Αλλες πάντως δείχνουν καλύτερες και άλλες όχι ανάλογα με το ντύσιμο τους.
Κορυφή θυμάμαι την Αντζελλα στην Διδύμου η οποία ερχόταν με το μαύρο megane cabrio της σικάτη καλοντυμένη - ούτε να πάει ο νους σου ότι δούλευε εκεί.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Πόσο αδιάκριτο και αγενές μπορεί να θεωρηθεί να περιτριγυρίζεις, γυρεύοντας την ευκαιρία να της πείς πώς γνωριζόσαστε και από που, μία πόρνη στις ώρες της ζωής της που βρίσκεται εκτός εργασίας; Και να έχει εγκαταλείψει κιόλας τη δουλειά και να να τη βρίσκεις να συνοδεύει και τα παιδάκια της μάλιστα!!!

Δε θέλω να κάνω το δικαστή, ούτε τον κατήγορο, αλλά κάποιες φορές διαβάζω πράγματα που με κάνουν πραγματικά και απορώ. Φαντάσου φίλε μου, να 'σαι παντρεμένος, να είσαι με το παιδάκι σου στο σούπερ-μάρκετ και να 'ρχεται μία Ρωσσιδάρα και να σου κάνει το ίδιο: "Συγκνώμη κύριος, εσύ ντεν είσαι τακτικό επισκέπτη μπουρντέλα Φυλής και έκουμε γκαμητεί κιόλας;"

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Πόσο αδιάκριτο και αγενές μπορεί να θεωρηθεί να περιτριγυρίζεις, γυρεύοντας την ευκαιρία να της πείς πώς γνωριζόσαστε και από που, μία πόρνη στις ώρες της ζωής της που βρίσκεται εκτός εργασίας; Και να έχει εγκαταλείψει κιόλας τη δουλειά και να να τη βρίσκεις να συνοδεύει και τα παιδάκια της μάλιστα!!!

Δε θέλω να κάνω το δικαστή, ούτε τον κατήγορο, αλλά κάποιες φορές διαβάζω πράγματα που με κάνουν πραγματικά και απορώ. Φαντάσου φίλε μου, να 'σαι παντρεμένος, να είσαι με το παιδάκι σου στο σούπερ-μάρκετ και να 'ρχεται μία Ρωσσιδάρα και να σου κάνει το ίδιο: "Συγκνώμη κύριος, εσύ ντεν είσαι τακτικό επισκέπτη μπουρντέλα Φυλής και έκουμε γκαμητεί κιόλας;"

Χωρίς να ξέρεις πώς έγινε η σκηνή,εμφανίζεσαι και εκφράζεις άποψη και ασκείς κριτική.Ποιος σου είπε εσένα ότι την ρώτησα αν δούλευε σε μπουρδέλο στην Ελλάδα;Και ποιος σου είπε ότι την περιτριγύριζα;Επίσης ποιος σου είπε ότι παρόν στο διάλογο ήταν τα παιδιά της,ηλικίας 3-4 ετών;Χωρίς να ξέρεις,απλώς φανταζόμενος την σκηνή,σχημάτισες άποψη και έρχεσαι να με κρίνεις.Μπορεί να λες ότι δε θέλεις να κάνεις τον δικαστή και τον κατήγορο,αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική και φαίνεται από τα γραφόμενά σου.Τα παιδάκια της ήταν σε διπλανό γραφείο και ζωγράφιζαν αφού η υπόθεσή της ήταν περίπλοκη.Δεν ήμουν πελάτης,εργαζόμουν εκεί.Και την εξυπηρετούσα.Και σε πληροφορώ μόνο αν εργαζόταν στην Ελλάδα τη ρώτησα και μόνη της μου είπε που εργαζόταν.Δεν είχε κάνει 50 δουλειές εδώ,οπότε ήξερε ότι στην Φυλής την είχα δει.Οπότε πριν μάθεις λεπτομέρειες,ουσιώδεις,να μην απαντάς διότι εκτίθεσαι.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
1. Εξετέθης εσύ, διότι έδωσες την ιστορία τόσο grosso modo, που άφηνες όλες τις εκδοχές, ακόμη και τις λιγότερο κολακευτικές, ανοιχτές. Τώρα που έδωσες κάποιες βασικές και καίριες λεπτομέρειες, φαίνονται όλα διαφορετικά.
2. Το σχόλιό μου και ειδικά η αναφορά για "περιτριγύρισμα" δεν αφορούσε εσένα εξ ολοκλήρου. Έχουν γράψει και άλλοι εκτός από σένα. Γενικά, φαίνεσαι άνθρωπος που βλέπει τον εαυτό του μέσα στο παραθυράκι της ενασχόλησης των άλλων. Μπορεί και να μην είναι και έτσι. Αλλά ούτως, ή άλλως δε με πολυενδιαφέρει.
3. Νομίζω πώς το ζήτημα θεωρείται ήδη λήξαν, διότι δεν έχω χρόνο, ούτε και όρεξη να ασχοληθώ περαιτέρω.
4. Από τα εκατοντάδες μηνύματά μου, φαίνεται ξεκάθαρα πώς δεν είμαι δικαστής και κατήγορος. Απλά, θεωρώ απαράδεκτο να βλέπεις οποιονδήποτε άνθρωπο εκτός εργασίας και να του θυμίζεις πώς τον ξέρεις από την εργασία του. Αν έβλεπα δηλαδή και τον εφοριακό μου στο σούπερ-μάρκετ, θα θεωρούσα αδιανόητο να πώ "έι, εσύ είσαι ο Εφοριακός μου!!!". Πόσο μάλλον αν μιλάμε για μία εκδιδόμενη κοπέλα...

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Καλά, δεν συναντάτε πια πόρνες στο δρόμο;

Stories