Νέα

Μικρή βοήθεια στο Instagram

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 202461
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 748
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 202461

Επισκέπτης
Γεια χαρά σε όλη την κοινότητα.
Πρόσφατα φίλοι μου έστειλαν ένα προφίλ στο Instagram που είχε «κλέψει» μια φωτογραφία μου και παρίστανε εμένα. Το description έγραφε «άντρες 40+ από Καβάλα μόνο» και το όνομα δεν ήταν το δικό μου, οπότε υποθέτω ότι πρόκειται για μικρή μπίζνα εξαπάτησης. Επειδή το προφίλ είναι ιδιωτικό, δεν μπορώ να δω τις υπόλοιπες φωτογραφίες, ώστε να κρίνω αν πρέπει να ασχοληθώ περαιτέρω.
Σκέφτηκα λοιπόν πως το bou είναι το καλύτερο μέρος που βρίθει από «άντρες +40» πρόθυμους να με βοηθήσουν, κάνοντας follow το προφίλ ώστε να μου πουν τι περιέχει. Έχουν γίνει πολλά reports αλλά λίγα ακόμα δε θα έβλαπταν..
Θα κοινοποιήσω το προφίλ σε σχόλιο ή ιδιωτικά. Ευχαριστώ πολύ!

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.008
Πόντοι
46.423
Ολα πλέον τα "social media" είναι fake winemedineme ...

:wink:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.008
Πόντοι
46.423
Τέλεια τότε, να αφήνουμε τον κάθε κακομοίρη να κάνει ό,τι του καυλώσει με τις φωτογραφίες μας.

Αν πραγματικά ισχύει αυτό που αναφέρεις δεν ανοίγεις νήμα εδώ αλλά πας στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Πάντα φιλικά.

:hi:

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 202461

Επισκέπτης
Αν πραγματικά ισχύει αυτό που αναφέρεις δεν ανοίγεις νήμα εδώ αλλά πας στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Πάντα φιλικά.

Η ημιμάθεια, λένε.. δεν πας στη δίωξη για τις φωτογραφίες που κάποιος παίρνει από το προφίλ σου. Δεν είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων - αν είναι να ενοχλούμε τη δίωξη για κάτι τέτοιο, τι θα κάνουμε στα σοβαρότερα;
Λοιπόν, οποίος θέλει να βοηθήσει επικοινωνεί. Εσύ που θες να κάνεις απλή κουβεντούλα, πήγαινε στο νήμα «παππούδες και μικροτσούτσουνοι». Εδώ κάνουμε δουλειά.

Blackbeard

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
132
Πόντοι
1
Πιο είναι το όνομα στο Instagram να το ρίξω μια μάτια

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 202461

Επισκέπτης
Πιο είναι το όνομα στο Instagram να το ρίξω μια μάτια
giotacd28. Έχει αλλάξει προφίλ φωτό τώρα, αλλά η προηγούμενη ήταν δική μου και πιστεύω ότι ίσως έχει δικές μου και μέσα στο προφίλ - που δεν μπορώ να το δω γιατί είναι ιδιωτικό. Ευχαριστώ.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.008
Πόντοι
46.423
Η ημιμάθεια, λένε.. δεν πας στη δίωξη για τις φωτογραφίες που κάποιος παίρνει από το προφίλ σου. Δεν είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων - αν είναι να ενοχλούμε τη δίωξη για κάτι τέτοιο, τι θα κάνουμε στα σοβαρότερα;
Λοιπόν, οποίος θέλει να βοηθήσει επικοινωνεί. Εσύ που θες να κάνεις απλή κουβεντούλα, πήγαινε στο νήμα «παππούδες και μικροτσούτσουνοι». Εδώ κάνουμε δουλειά.

Ε τότε τι σε πειράζει λοιπόν ... δεν έχει κάνει κάτι παράνομο.

Άσε που σίγουρα έχεις φίλες και φίλους για να απευθυνθείς και δεν ανοίγεις γιαυτό το λόγο νήμα στο bou...

:dunno:

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736

Άσε που σίγουρα έχεις φίλες και φίλους για να απευθυνθείς και δεν ανοίγεις γιαυτό το λόγο νήμα στο bou...

Σωστός Annapurna. Και εγώ πήγα να παρασυρθώ και να ακολουθήσω το προφίλ. Winemedineme έχεις σκοτεινούς σκοπούς... Μην παρασυρθείτε και ακολουθήσετε το προφίλ που σας λέει συνάδελφοι

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.008
Πόντοι
46.423
Σωστός Annapurna. Και εγώ πήγα να παρασυρθώ και να ακολουθήσω το προφίλ. Winemedineme έχεις σκοτεινούς σκοπούς... Μην παρασυρθείτε και ακολουθήσετε το προφίλ που σας λέει συνάδελφοι

Τι κάνεις φίλε μου ?

Να ξέρεις ότι σε συμπαθώ πολύ και προσωπικά θεωρώ ότι έχεις ποιότητα ως άνθρωπος με αρκετά ενδιαφέροντα.

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 202461

Επισκέπτης

Λοιπόν. Επειδή κάτι είναι «νόμιμο» δε σημαίνει ότι είναι ηθικό.
Και δεν είναι νόμιμο υπό την έννοια ότι κάποιος παριστάνει εμένα. Επειδή όμως πρέπει να υπάρχουν στοιχεία αυτό είναι το πρώτο βήμα. Έχω φίλους να απευθυνθώ αλλά η ιδέα μου εδώ είναι καλύτερη. Κάνε τη χάρη στον εαυτό σου να αγνοήσεις αυτό το νήμα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε, είστε σοβαροί;

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.008
Πόντοι
46.423

Εν τω μεταξύ κάποιος "πούστης" έχει κλέψει τους κωδικούς μου και γράφει στο νήμα των 《παπούληδων》 χωρίς να το ξέρω αλλά ... που θα πάει ... θα τον βρώ ... :knuppel:

:tooth:

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Τι κάνεις φίλε μου ?

Να ξέρεις ότι σε συμπαθώ πολύ και προσωπικά θεωρώ ότι έχεις ποιότητα ως άνθρωπος με αρκετά ενδιαφέροντα.

Όλα καλά αγαπητέ. Εύχομαι και για εσένα όλα να είναι καλά. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Η εκτίμηση είναι αμοιβαία. :hi:

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 202461

Επισκέπτης
Λοιπόν, πάμε πάλι: δε ζητάω να κάνετε follow και να το αφήσετε έτσι, κάντε ό, τι θέλετε μετά. Εμένα με νοιάζει να δω τι έχει το προφίλ μέσα. Προφανώς επειδή είμαι 28 δεν έχω πολλούς φίλους που θα μπορούσαν να «πείσουν» όποιον βρίσκεται πίσω από το προφίλ να δεχτεί ένα αίτημα για follow. Προφανώς κάποιος εντελώς άγνωστος με εμένα θα ήταν καλύτερα να το κάνει αυτό - γι’ αυτό το ζητάω εδώ.
προφανως, επίσης, δε θα έπαιρνα το ρίσκο να το κάνω αυτό αν δεν ήταν αλήθεια, καθώς αν υπάρχουν όντως φωτογραφίες μου, θα δείτε και εμένα. Τέλος, όσα περισσότερα reports τόσο καλύτερα. Οι φίλοι μου έκαναν. Πάμε παρακάτω.

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Λοιπόν, πάμε πάλι: δε ζητάω να κάνετε follow και να το αφήσετε έτσι, κάντε ό, τι θέλετε μετά. Εμένα με νοιάζει να δω τι έχει το προφίλ μέσα. Προφανώς επειδή είμαι 28 δεν έχω πολλούς φίλους που θα μπορούσαν να «πείσουν» όποιον βρίσκεται πίσω από το προφίλ να δεχτεί ένα αίτημα για follow. Προφανώς κάποιος εντελώς άγνωστος με εμένα θα ήταν καλύτερα να το κάνει αυτό - γι’ αυτό το ζητάω εδώ.
προφανως, επίσης, δε θα έπαιρνα το ρίσκο να το κάνω αυτό αν δεν ήταν αλήθεια, καθώς αν υπάρχουν όντως φωτογραφίες μου, θα δείτε και εμένα. Τέλος, όσα περισσότερα reports τόσο καλύτερα. Οι φίλοι μου έκαναν. Πάμε παρακάτω.
Α! Είσαι εσύ με τον Kubrick! Ερεθίστηκα λίγο, θα κάνω και εγώ follow.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.086
Πόντοι
3.556
τύπε νηματοθετη εκανες κανα κονε μεχρι τωρα να πουμε; :gay::confused:

Stories

Νέο!

Stories