Νέα

μικρή κύστη στο πέος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα varethikatisfoles
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

varethikatisfoles

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα συναγωνιστές...λοιπόν έχω βγάλει μια μικρή κύστη πάνω στο εργαλείο..εμφανίστηκε μετά απο ξύρισμα...το σπυράκι το έχω σίγουρα κανα 4μηνο (100% ειναι κυστη) γνωρίζει κάποιος καμία αλλοιφή με την οποία μπορεί να φύγει ;; γιατι δεν προτιμώ την αφαίρεση με laser

ariana288

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ναι πηγαινε σε αφροδισιολογο να το εξετασει απο εδω θα σου δωσουν αλοιφη; :tickedoff: :tickedoff:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
καλησπέρα συναγωνιστές...λοιπόν έχω βγάλει μια μικρή κύστη πάνω στο εργαλείο..εμφανίστηκε μετά απο ξύρισμα...το σπυράκι το έχω σίγουρα κανα 4μηνο (100% ειναι κυστη) γνωρίζει κάποιος καμία αλλοιφή με την οποία μπορεί να φύγει ;; γιατι δεν προτιμώ την αφαίρεση με laser

Τυπε καταρχάς ρωτας στο σωστο site.
Μονο στο bourdela.com μπορεις να βρεις λυσεις και απαντησεις σε θεματα υγειας που μπορει να προκυψουν.  :S :S :S
Aν ειναι κύστη δεν φευγει με αλοιφη θελει εγχείρηση απο γενικο χειρουργο, ειναι 10 λεπτα υποθεση.
Προ 2010 οι κλεφτες ιατροι ζτουσαν 500-700 ευρω τωρα σιγουρα θα βρεις καποιον να σου την αφαιρεση με 100-150 ευρω.
Εγω παντως πιστευω οτι δεν ειναι κύστη, ειναι θυλακιτιδα (γυρισα η τριχα μεσα και εκανε φλεγμονη) ειχα βγαλει κι εγω στον κορμο απο τον πουτσο μετα απο ξυρισμα- οταν μετα απο 2 εβδομαδες ειδα οτι δεν υποχωρει- , πηγα σε δερματολογο και μου εδωσε κατι χαπια για φλεγμονη και αλοιφη fusidin(εχει ενα λιονταρακι πανω) και εξαφανιστηκε σε 5-6 μερες.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Τυπε αν ειναι κύστη δεν φευγει με αλοιφη θελει εγχείρηση απο γενικο χειρουργο, ειναι 10 λεπτα υποθεση.
Προ 2010 οι κλεφτες ιατροι ζτουσαν 500-700 ευρω τωρα σιγουρα θα βρεις καποιον να σου την αφαιρεση με 100-150 ευρω.
Εγω παντως πιστευω οτι δεν ειναι κύστη, ειναι θυλακιτιδα (γυρισα η τριχα μεσα και εκανε φλεγμονη) ειχα βγαλει κι εγω στον κορμο απο τον πουτσο μετα απο ξυρισμα- οταν μετα απο 2 εβδομαδες ειδα οτι δεν υποχωρει- , πηγα σε δερματολογο και μου εδωσε κατι χαπια για φλεγμονη και αλοιφη fusidin(εχει ενα λιονταρακι πανω) και εξαφανιστηκε σε 5-6 μερες.

Με ένα πενηντάρικο τον χειρουργώ εγώ :grin:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Με ένα πενηντάρικο τον χειρουργώ εγώ :grin:

Στον χωρο σου ή εξυπηρετεις και κατ οικον τυπε?  :think: :S

article-1127435-031BE85D000005DC-804_233x423.jpg

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Δοκιμασες να το σπασεις?αν δεν σπαει και νομιζεις οτι ειναι τριχα γυρισμενη δοκιμασε με μια καρφιτσα να τη βγαλεις.Μην αγχωνεσαι,το δερμα του πουτσου ειναι πολυ σκληρο,δε θα παθει τιποτα.
Το χω κανει  οταν γυρισε τριχα μετα απο ξυρισμα.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Αν δεν γινει τιποτα με την καρφιτσα ας μην απογοητευθεί υπαρχουν λυσεις. :S :S :S

URL]]

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945

kwlobaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2009
Κριτικές
12
Like
249
Πόντοι
290

Από ξύρισμα πάντως, η κύστη μπορεί να στο γυρίσει και σε κονδήλωμα. Οπότε δεν νομίζω να αξίζει να δοκιμάζεις πράγματα χωρίς να σε έχει δει γιατρός (δερματολόγος). Εγώ που το δοκίμασα το έκανα χειρότερο και παρολίγο να δημιουργήσω και πρόβλημα. Επεμβατικά αν χρειαστεί κάτι γίνεται με laser και τοπική αναισθησία με spray και δεν κοστίζει ούτε 100€. Δεν αξίζει να ρισκάρεις μια επίσκεψη σε δερματολόγο για να κουβαλάς τσάμπα άγχος και πιθανόν να μεταδώσεις και κάτι που στη γυναίκα μπορεί να γίνει πολύ σοβαρό με τον καιρό.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Δοκιμασες να το σπασεις?αν δεν σπαει και νομιζεις οτι ειναι τριχα γυρισμενη δοκιμασε με μια καρφιτσα να τη βγαλεις.Μην αγχωνεσαι,το δερμα του πουτσου ειναι πολυ σκληρο,δε θα παθει τιποτα.
Το χω κανει  οταν γυρισε τριχα μετα απο ξυρισμα.

Να πω την εμπειρία μου (άσχετη με πούτσες, αλλά σχετική με το θέμα):
Πριν 2-3 χρόνια έγινε μια στραβή στη θάλασσα και μου καρφώθηκαν στα δάχτυλα του χεριού 4-5 αγκάθια αχινού.
Αυτά μπαίνουν, σπάνε στο κατάλληλο (γι' αυτά) σημείο και μένουν μέσα.
Καθάρισα τα 2, αλλά έμειναν 2 ένα σε κάθε δάχτυλο.
Το δέρμα έκλεισε από πάνω απ' το αγκάθι.
Σιγά-σιγά άρχισε να δημιουργείται ένα "σπυράκι" πάνω απ' το αγκάθι, σα να φτιάνει περίσσεια επιδερμίδας το χέρι μου στο σημείο εκείνο. Κάθε τόσο το έκοβα, είτε με νυχοκόπτη, είτε τραβώντας το με τα νύχια του άλλου χεριού. Το δακτυλικό αποτύπωμα είχε μια μόνιμη "παραμόρφωση" λόγω αυτής της ανωμαλίας του δέρματος.
Κάποια στιγμή (πρόσφατα), που σημαίνει 2-3 χρόνια μετά το πρόβλημα αποφάσισα να ξεκαθαρισω την κατάσταση. Πήρα μια καρφίτσα και άρχισα να "σκαλίζω" το σημείο, πιο κάτω από την επιδερμίδα, μέχρι να φτάσω στο "σγρόμπο" που υπήρχε από κάτω και έκανε το δέρμα να φουσκώναει.
Έφτασα.
Αποκαλύφτηκε ένας "σγρόμπος" (σαν κύστη, αλλά σκληρή).
Μη φανταστείτε τίποτα μεγάλο, είχε μέγεθος σα 2 κεφάλια καρφίτσας.
Με τη μύτη της καρφίτσας τον έπρωξα προς τα έξω μέχρις ότου βγήκε από και που ήταν.
Κατάλαβα ότι αυτό που έβγαλα ήταν το "κουκούλι" με το οποίο είχε τυλίξει ο οργανισμός μου το σπασμένο αγκάθι του αχινού, για να το απομονώσει και να προστατευθεί η περιοχή.
Η "ουλή" του σκαλίσματος έκλεισε μόνη της σε 6-10 ώρες.
Το δαχτυλικό αποτύπωμα αποκαταστάθηκε (χωρίς να φαίνεται κανένα ίχνος ουλής) σε 2-3 μέρες, μόλις έφυγε το κακάδι της τομής.
Αφού η δουλειά πήγε τόσο καλά, την ξανάκανα και στο άλλο δάχτυλο, όπου το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο καλό.

Ποια 100-150 ευρώ για χειρούργο...   Για πέταμα τα έχουμε?

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Πριν 2-3 χρόνια έγινε μια στραβή στη θάλασσα και μου καρφώθηκαν στα δάχτυλα του χεριού 4-5 αγκάθια αχινού.
Σιγά-σιγά άρχισε να δημιουργείται ένα "σπυράκι" πάνω απ' το αγκάθι, σα να φτιάνει περίσσεια επιδερμίδας το χέρι μου στο σημείο εκείνο. Κάθε τόσο το έκοβα, είτε με νυχοκόπτη, είτε τραβώντας το με τα νύχια του άλλου χεριού. Το δακτυλικό αποτύπωμα είχε μια μόνιμη "παραμόρφωση" λόγω αυτής της ανωμαλίας του δέρματος.
Κάποια στιγμή (πρόσφατα), που σημαίνει 2-3 χρόνια μετά το πρόβλημα αποφάσισα να ξεκαθαρισω την κατάσταση. Πήρα μια καρφίτσα και άρχισα να "σκαλίζω" το σημείο, πιο κάτω από την επιδερμίδα, μέχρι να φτάσω στο "σγρόμπο" που υπήρχε από κάτω και έκανε το δέρμα να φουσκώναει.
Έφτασα.
Με τη μύτη της καρφίτσας τον έπρωξα προς τα έξω μέχρις ότου βγήκε από και που ήταν.
Κατάλαβα ότι αυτό που έβγαλα ήταν το "κουκούλι" με το οποίο είχε τυλίξει ο οργανισμός μου το σπασμένο αγκάθι του αχινού, για να το απομονώσει και να προστατευθεί η περιοχή.
Το δαχτυλικό αποτύπωμα αποκαταστάθηκε (χωρίς να φαίνεται κανένα ίχνος ουλής) σε 2-3 μέρες, μόλις έφυγε το κακάδι της τομής.
Αφού η δουλειά πήγε τόσο καλά, την ξανάκανα και στο άλλο δάχτυλο, όπου το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο καλό.

100 -150 ευρω για πουτανες και 500 ευρω για κινητα βρισκουμε ομως. :S :S :S

Τυπε εσυ τι προτείνεις δηλαδη?
Να αρχισει να κενταει με μια καρφιτσα τον πουτσο του για να την βγαλει?  

:jerking: :jerking: :jerking:

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
πίνε μια φαντα κάθε μέρα πριν το μεσημεριανό για 9 μέρες και θα φύγει...
τράβα ρε άνθρωπε σε έναν δερματολόγο να το δει εδω μέσα τι άκρη να βγάλεις?  

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.939
Πόντοι
2.606
πίνε μια φαντα κάθε μέρα πριν το μεσημεριανό για 9 μέρες και θα φύγει...
τράβα ρε άνθρωπε σε έναν δερματολόγο να το δει εδω μέσα τι άκρη να βγάλεις?  
τι να κανει στον δερματολογο τυπε εδω υπαρχει τομεας  αμμεσης  τηλειατρικης

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Τυπε εσυ τι προτείνεις δηλαδη?
Να αρχισει να κενταει με μια καρφιτσα τον πουτσο του για να την βγαλει?
:jerking: :jerking: :jerking:

Δεν προτείνω κάτι.
Είπα τι εγώ έκανα σε μια (παρόμοια) περίπτωση και πως εξελίχτηκε.
Το τι θα κάνει αυτός είναι δικό του θέμα (καθ' ότι δικός του ο πούτσος).

Όσο για το  :jerking:  :jerking:  :jerking:  , στα μούτρα σου, μαλάκα.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Δεν προτείνω κάτι.
Είπα τι εγώ έκανα σε μια (παρόμοια) περίπτωση και πως εξελίχτηκε.
Το τι θα κάνει αυτός είναι δικό του θέμα (καθ' ότι δικός του ο πούτσος).

Όσο για το  :jerking:   :jerking:   :jerking:  , στα μούτρα σου, μαλάκα.

Πω πω πω ζορικος αντρας κι αυτος.  :effemine: :gay:
Τυπε αφου εχεις πελωρια αναγκη να πεις ιστοριες απο την ζωη σου γιατι δεν πας σε εναν ψυχολογο?
Αυτην ειναι η δουλεια τους να ακουνε. :S :S :S

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Τυπε αφου εχεις πελωρια αναγκη να πεις ιστοριες απο την ζωη σου γιατι δεν πας σε εναν ψυχολογο?

Τύπε, όταν έχω πελώρια ανάγκη να γαμηθώ, σε ποιον με συμβουλεύεις να πάω?

Σε ρωτάω, γιατί φαίνεται να ξέρεις....

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Έφτασα.

google self surgery

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom