Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Μιχαλακοπούλου 179, 1ος όροφος, κουδούνι ΕΥΡΩΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Invisible Man
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 742
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Ρε συ μπηχτόριους... ο ψάρακας είσαι ή η φωτεινούλα...;;;;

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.170
Πόντοι
5.916

fabian

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2011
Κριτικές
5
Like
356
Πόντοι
301
β φορ βικτωρια!!!!!

TASOSDRIVER

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
805
Πόντοι
86
Παιδια εχει κανειs εμπειρια με την Λια ?

despavlos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες καλησπέρα, εχει πουθενά να δούμε φωτο της Βικτωριας?

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Βικτώρια! :orchestra:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Πέρασμα προ ολίγου,όπου έπαθα την πλάκα μου.......νεες αφίξεις,μοντελοειδείς καταστάσεις.....βεβαια,σαν την Φωτεινή καμμία......μια κατηγορία μόνη της !!!  :boobies: :boobies:
Για την Βικτώρια,έχουν μιλήσει και αλλοι,υπάρχει και φωτογραφία της.......είδα και 2 νεες κοπέλλες.Μαργαρίτα και Ολγα......απ' τα καλά στα καλύτερα.......
Μπορεί να ακούγομαι κάπως υπερβολικός,αλλά όπως ξερετε εχω μεγάλη πείρα απο τα μαγαζιά αυτά και το επίπεδο συνηθως είναι μετριο,με κάποιες εξαιρεσεις......οι κοπέλλες που ειδα σήμερα,δεν υπάρχουν συνηθως σε μασατζίδικα,τις συναντάς είτε σε ακριβά στούντιο η σαν call girls.....
Πέρασμα με την Ολγα,αφού οι άλλες ήταν κλεισμένες με ραντεβού......καστανόξανθη,μπλέ ματάρες,εξαιρετική σε όλα της.....πολύ γλυκό κορίτσι........εφυγα κάπως ετσι....... :zombie: :zombie:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
θελει τηλεφωνο πριν πας?

καλό θα είναι να κλείσεις ραντεβού,αν θελεις καποια συγκεκριμένη.......η ζήτηση είναι μεγάλη.......με τις νεες σημερινές αφίξεις όμως,εχεις πολλές επιλογές.Επειδή όμως το μαγαζί έχει μονο 2 δωματια,καλό είναι να κλείσεις ραντεβού για να μην περιμένεις.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36

την εχω δει σε προηγούμενη επίσκεψη,αλλά δεν ξερω πως ειναι στο δωμάτιο......η Φωτεινή μου είπε οτι εχει την πελατεία της.......
Ενδεχομένως να ήταν εκεί σήμερα,μαζί με κάποια Σονια,καινούργια αφιξη και αυτή.Την ωρα που πήγα ηταν αλλες 2 κοπέλλες στα δωμάτια και δεν τις ειδα.......η Φωτεινή τηρεί τους κανόνες διακριτικότητας και ετσι δεν διασταυρωνονται οι πελάτες.....οπότε πιθανόν να μην ειδα καποια κοπέλλα,γιατί πήγα κατευθείαν με την ΟΛγα στο δωμάτιο.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.170
Πόντοι
5.916
την εχω δει σε προηγούμενη επίσκεψη,αλλά δεν ξερω πως ειναι στο δωμάτιο......η Φωτεινή μου είπε οτι εχει την πελατεία της.......
Ενδεχομένως να ήταν εκεί σήμερα,μαζί με κάποια Σονια,καινούργια αφιξη και αυτή.Την ωρα που πήγα ηταν αλλες 2 κοπέλλες στα δωμάτια και δεν τις ειδα.......η Φωτεινή τηρεί τους κανόνες διακριτικότητας και ετσι δεν διασταυρωνονται οι πελάτες.....οπότε πιθανόν να μην ειδα καποια κοπέλλα,γιατί πήγα κατευθείαν με την ΟΛγα στο δωμάτιο.
η μαργαριτα πως ειναι?? Μας ειπες για ολγα βικτωρια ξερουμε ολοι νομιζω..οποτε μας μενει απο αυτες που ειδες πως ειναι η μαργαριτα.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
η μαργαριτα πως ειναι?? Μας ειπες για ολγα βικτωρια ξερουμε ολοι νομιζω..οποτε μας μενει απο αυτες που ειδες πως ειναι η μαργαριτα.

Η Μαργαρίτα ειναι θεογκόμενα απο την πρωην Σοβιετική Ενωση.......για μενα,ισαξια της Βικτωριας......νομιζω εργάζεται και βραδυνες ωρες,σε ιδρύματα πολιτισμού που ξεκινανε μετά τα μεσάνυχτα το καλλιτεχνικό τους πρόγραμμα......

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.272
Πόντοι
4.365

Τρομερό ρόστερ! Βαράγαν μαλακία κατά τις δύο το μεσημέρι τα συνεργεία μοτό από την άφιξη νέων τεμαχίων.. Με δύο δωμάτια δεν γίνεται τίποτα..

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom