Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Μιχαλακοπούλου 179, 1ος όροφος, κουδούνι ΕΥΡΩΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Invisible Man
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 742
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Πέρασα μια βόλτα σήμερα....καλά,η Φωτεινη δεν παίζεται,θεά........ολο τσαχπινια,κέφι,μεσ' την τρελλή χαρά......ο χώρος εξαιρετικός,τα δωματια ευρυχωρα,κάποιες μικροδουλειές μενουν για να ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακαίνισης.....
2 κοπέλλες είδα,αναμένονται νεες αφίξεις την ερχόμενη εβδομάδα.......πέρασα με την Βίκυ,ξανθιά,με ωραίο σώμα και πλατύ χαμόγελο.....μαλλον Ουκρανή,μπορεί και Ρωσίδα,δεν την ρώτησα....μιλάει καλά Ελληνικά.
Το μασαζ καλούτσικο,το δεύτερο μέρος σούπερ........ :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Πέρασα μια βόλτα σήμερα....καλά,η Φωτεινη δεν παίζεται,θεά........ολο τσαχπινια,κέφι,μεσ' την τρελλή χαρά......ο χώρος εξαιρετικός,τα δωματια ευρυχωρα,κάποιες μικροδουλειές μενουν για να ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακαίνισης.....
2 κοπέλλες είδα,αναμένονται νεες αφίξεις την ερχόμενη εβδομάδα.......πέρασα με την Βίκυ,ξανθιά,με ωραίο σώμα και πλατύ χαμόγελο.....μαλλον Ουκρανή,μπορεί και Ρωσίδα,δεν την ρώτησα....μιλάει καλά Ελληνικά.
Το μασαζ καλούτσικο,το δεύτερο μέρος σούπερ........ :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Η Φωτεινή είχε διάθεση να περάσει αν το ζητούσες ή λόγω παρουσίας των δύο κοριτσιών δεν γίνεται?

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Η Φωτεινή έχει ξεκαθαρίσει πως όταν είναι 2 κοπέλες δε θα περνά. Οταν είναι μόνο μία περνά... Αρα παρακαλάμε να μη στεριώσει τρίτη εκεί!

TASOSDRIVER

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
805
Πόντοι
86
Καλημερα παιδια, εγω περασα χτεs το αποφγευμα. Το κουδουνι εγραφε spa. Στο σαλονι μια θεια με το ονομα Λια και μου παρουσιασε μια κοπελλα Βικυ. Με συγχωρειs ρε φιλε απο πανω που εγραψεs οτι περασεs με αυτην , τι ωραιο τηs βρηκεs ???  σε σπιτι στο Μεταξι με 10 ευρω αμα ηταν κ εμφανιζοταν με τα εσωρουχα δε θα περναγεs. Moυ πε οτι δουλευει και η Θεια με το ονομα Λια. Η Φωτεινη δεν ηταν καθολου

fabian

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2011
Κριτικές
5
Like
356
Πόντοι
301
σημερα με τα πρωτοβροχια μπορει να ερθει κατι?

TASOSDRIVER

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
805
Πόντοι
86
Παιδια περασε κανεναs σημερα ? ητανε η Λια η μιλφ και η Φωτεινη ?

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
Μήπως τελικα γίνεται πολύς ντόρος για το τίποτα;;

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
O ντόρος γίνεται γιατί η Φωτεινή έπειτα από 2ετή αποχή άρχισε -έστω και επιλεκτικά ή υπό προυποθέσεις- να περνάει στο δωμάτιο...  

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.277
Πόντοι
2.456
O ντόρος γίνεται γιατί η Φωτεινή έπειτα από 2ετή αποχή άρχισε -έστω και επιλεκτικά ή υπό προυποθέσεις- να περνάει στο δωμάτιο...  
Αν ειναι κατι απο αυτα που λες, να βαλουν ενα τηλ, να μην τρεχουμε απο ανω λιοσια μηπως και σαλοναρει η κυρα φωτεινη.. >:(

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.170
Πόντοι
5.916
Ιαματικές...πηγές :grin: αναφέρουν ότι από σήμερα επιστρέφει ο τσολιάς Βικτώρια και μία νέα ουκρανική άφιξη μελαχροινού χαρακτήρα :orchestra: μή όψιμη σε ηλικία  :rockon:άρτι αφιχθείσα από το κρασνοντάρ. Επίσης οι ιαματικές αυτές πηγές αναφέρουν ότι η νέα άφιξη θα υπερβεί την ρήτρα του συμβολαίου του νευμάρ καθότι μελαχροινή με μπλέ μάτι καθαρό σαν κρύσταλλο!! Αυτά.. :heavymetalbig:

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.170
Πόντοι
5.916
Χθεσινό πέρασμα για εξακρίβωμα των...ιαματικών πηγών.. :respect:..φτάνω στο λαδοκατάστημα κατά τις 18.00 και μου ανοίγει η φωτεινή με ένα πολύ μεγάλο χαμόγελο και με βάζει στον καναπέ. Αφου μου προσέφερε το ύδωρ μου , την ρωτάω αν είναι εδώ η βικτώρια που τόσα καλά έχουν γραφτεί για αυτήν αλλά εγώ ο ΜΑΠΑΣ δεν είχα φροντίσει να δώ και πόσο μάλλον να γευτώ ποτέ!!!!!!!!! Μόλις την βλέπω στο σαλόνι παθαίνω αυτό που λέμε...Κ Ο Κ Ο Μ Π Λ Ο Κ Ο!!!!!!! :tn04: :coolcondom: :takethis: :fuck1: :knockinb: :pipa2: :pipa1: :zfuck: :orchestra: :erection: ναί όλα αυτά μαζί έπαθα..ακριβώς...τί τρελλόμουνο είναι αυτό λέω από μέσα μου και απέξω μου!!!!! Γαμώ το μνί της θειάς της βάβως βροντοφώναξα και μπήκα μέσα σχεδόν τρέχοντας!!!!!!! Δεν μπορούσα να κρύψω τη χαρά μου καθώς δεν πίστευα στα μάτια μου!!!! :heavymetalbig: Δεν ήθελα να δώ καμμία άλλη κοπέλα(είχε άλλες 2 αλλά η μία ήταν δωμάτιο). Η Βικτώρια για όσους δε γνωρίζουν είναι μία πανύψηλη 1,80 μελαχροινή γυναικάρα με απίστευτο κορμί και μικρό βυζί. Έχει 2 καταπληκτικά τατουάζ ένα πίσω χαμηλά στη μέση λίγο πριν τα λουκουμαδίσια πωπάκια της  :kneel: και ένα πιο μεγάλο στην κάτω κοιλιακή χώρα...το πρόσωπό της είναι καύλα για τα δικά μου γούστα...Πάμε στη πράξη τώρα..Μασαζάκι άνω του μετρίου και μετά από 30 λεπτά λαδώματος και πίεσης σε συγκεκριμένες περιοχές του κορμιού μου :rockon: άρχισε το κυρίως έργο όπου ο στήβεν σιγκάλ άρχισε να βαράει κόσμο...αυτό μου έκανε και η βικτώρια...άρχισε να με βαράει....δε με λυπήθηκε καθόλου η ΚΑΥΛΆ!!!!!!! Αρχίζει με μία πιπάρα άνευ σάλιου και προηγουμένου με ρυθμό αλά λόταρ ματέους μουντιάλ 1990 και τη σταματάω λίγο πριν τελειώσω...μιλάμε για την επιτομή της πίπας!!!!!Πέρασμα καποτιακής μεμβράνης και στήσιμο στα 4 όπου με έπαιξε άσχημα πριν μπώ μέσα της και το καυλί μου έγινε πύραυλος της ΝΑΣΑ...ναί είναι αλήθεια..εκτοξεύτηκα σε άλλες στρατόσφαιρες με το μουνί αυτό!!!!!! Την αρχίζω σε ένα όρθιο σφυροκοπάνημα για κανά 3λεπτο...δεν αντέχεται παραπάνω..εκτός αν έχεις παίξει 2 μαλακίες λίγο πριν φτάσεις στο κατάστημα...αλλαγή στάσης...ιεραποστολικό το έργο μου...φωνές δυνατές, ιδρώτας και χτύπημα άσχημο του κρεβατιού το οποίο παραλίγο να μην αντέξει την δύναμη της συνουσίας. Τη γυρνάω πάλι στο πλάι..ξανά σφυρί δρεπάνι..πολύ πόνος. Ξανά μετά την βάζω σε ιεραποστολικά δρώμενα και βάζω τις ποδάρες της στους ώμους μου και αρχίζω ένα δυνατό σφυροκόπημα..πούτσα στη πούτσα!!!!!! εντελώς τρέλλα!!!!!!!! είμαι σχεδόν έτοιμος να χύσω νιαγάρες και τη στήνω στα 4 για έναν τελευταίο ασπασμό :fuck2: μόλις 45 δευτερόλεπτα μετά(ούτε ο αλέφαντος τόσο γρήγορη αλλαγή) γυρνάει και μου δίνει το τελειωτικό χτύπημα με δυνατή πίπα λές και της είχα κάνει κάτι...με μανία τον ρούφαγε γιατί ένιωσε ότι θα επέλθει η έκρηξη του μάγματος από τον φλοιό(προστάτη) της γης..έτσι και έγινε...της τα πέταξα όπου ήθελα και έγινε μουνί η ΜΟΥΝΑΡΑ!!!!! Γλωσσόφιλα τρελλά η Βικτώρια..δεν ήθελα να φύγω ήθελα και επαναληπτική αλλά είπα άστο να πάει άστο....γύρισα σπίτι και ολοκλήρωσα την επαναληπτική... :happy:

Υ.Γ. Η Βικτώρια είναι νομίζω ίσως η ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΣΑΖ! δε περιγράφω άλλο. Από Δευτέρα θα επέλθουν και άλλες υπάρξεις  εννοείται..αιθέριες...και φυσικά από ιαματικές πήγές... ;)

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom