Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Μιχαλακοπούλου 179, 1ος όροφος, κουδούνι ΕΥΡΩΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Invisible Man
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 742
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.139
Πόντοι
5.916
αν ξοδεύαν όλη αυτήν την φαιά ουσία για να ψήσουν την Ντιάνα να κάνει ακα πίπα...
ο κόσμος θα ήταν λίγο καλύτερος...

αφήστε το κορίτσι στην ησυχία του. Μη ξεχνάμε ότι σε αυτό το μαγαζί υπάρχουν και άλλα κορίτσια που προσφέρουν πολύ καλές υπηρεσίες, ίσως και καλύτερες από την ντιάνα και απλά δεν το γνωρίζουμε επειδή δεν τις έχουμε πάρει. πχ η κάτια η ξανθιά...δεν την έχω..περάσει στα ενδότερα...ξέρεις χόρχε μου τί λέει στο δωμάτιο??

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.139
Πόντοι
5.916
ναι... είναι όντως... πιστεύω μαζί με την Γιάννα που αποσύρθηκε τα δύο κορυφαία μουνιά σε μασαζ...
αντε να βάλω και την ξυνή Αλεξάνδρα απ το Ντηλάιτ...
βέβαια η Γιάννα αν και μειλίχια στους τρόπους είχε πολύ πιό πλήρες πρόγραμμα εντός δωματίου...
η Ντιάνα είναι σούπερ ενεργητική, αθλητική, το τέλειο κορμί, αλλά επαγγελματίας πάνω από όλα... οποτε λίγο μηχανική δεν πολυ αφήνεται...
στα γλωσσόφιλα όμως φωτιά...
βγάλε άκρη...

τώρα θα πεταχτεί κανα τούβλο και θα ζητάει φωτό...

έχεις απόλυτο δίκιο στην περιγραφή της...μα απόλυτο δίκιο!!!!!! Τώρα σε ότι αφορά την Αλεξάνδρα οκ..αλλά πολύ στείρα....δυστυχώς....

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
αφήστε το κορίτσι στην ησυχία του. Μη ξεχνάμε ότι σε αυτό το μαγαζί υπάρχουν και άλλα κορίτσια που προσφέρουν πολύ καλές υπηρεσίες, ίσως και καλύτερες από την ντιάνα...

πιθανόν... αλλά άν κολλήσει ο εγκέφαλος σε κάτι...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
έχεις απόλυτο δίκιο στην περιγραφή της...μα απόλυτο δίκιο!!!!!! Τώρα σε ότι αφορά την Αλεξάνδρα οκ..αλλά πολύ στείρα....δυστυχώς....
θα υπερθεματίσω ανορθογραφόμενος...
δυστυχωτάτως...

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
συγγνωμη ρε μαγκες αλλα αν ζητησεις και 2η εκτόνωση στο προγραμμα της 1 ώρας δεν δέχονται??γιατι όλες τις κριτικες που κοιταω  ειναι με μια εκτονωση..με παραπανω χρήματα το κάνουν?

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.139
Πόντοι
5.916
συγγνωμη ρε μαγκες αλλα αν ζητησεις και 2η εκτόνωση στο προγραμμα της 1 ώρας δεν δέχονται??γιατι όλες τις κριτικες που κοιταω  ειναι με μια εκτονωση..με παραπανω χρήματα το κάνουν?

δε νομίζω ότι έχεις να χάσεις τίποτα ρωτώντας..ειλικρινά δεν έχω ρωτήσει.

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
δε νομίζω ότι έχεις να χάσεις τίποτα ρωτώντας..ειλικρινά δεν έχω ρωτήσει.
:thumbsup: :thumbsup:γιατι με αυτα που διαβασα για την ντιανα πρεπει να ειναι αστερι..που ορεξη για μασαζ με τετοια κοπελα διπλα σου.. :knockinb: :knockinb: :2funny: :2funny:
αν καποιος εχει ρωτησει παντως αν δεχονται 2η εκτονωση ας το αναφερει.. :hi: :hi:

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.139
Πόντοι
5.916
:thumbsup: :thumbsup:γιατι με αυτα που διαβασα για την ντιανα πρεπει να ειναι αστερι..που ορεξη για μασαζ με τετοια κοπελα διπλα σου.. :knockinb: :knockinb: :2funny: :2funny:
αν καποιος εχει ρωτησει παντως αν δεχονται 2η εκτονωση ας το αναφερει.. :hi: :hi:

Έτσι είναι. Τρομερά όμορφη. Κομπλάρεις μπροστά σε τέτοια ομορφιά.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618
φιλε μου εσυ γνωριζεις την πολιτικη του μαγαζιου..?δεχονται στο μεγαλο προγραμμα οι κοπελες 2η εκτονωση??

Δεν γνωρίζω καθώς σε επίσκεψή μου πήρα το μισάωρο πρόγραμμα...!

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.139
Πόντοι
5.916
συγγνωμη ρε μαγκες αλλα αν ζητησεις και 2η εκτόνωση στο προγραμμα της 1 ώρας δεν δέχονται??γιατι όλες τις κριτικες που κοιταω  ειναι με μια εκτονωση..με παραπανω χρήματα το κάνουν?

ρωτώντας πάς στην πόλη, αλλά νομίζω ότι από τις πιό παλιές κοπέλες η όλγα και η βικτώρια(λείπουν και οι 2 διακοπές αυτή τη περίοδο) το είχαν στο προγραμματάκι της μίας ώρας(με την βικτώρια που έχω πάει είχα πάρει μισάωρο αν θυμάμαι καλά πρόγραμμα αλλά νομίζω πώς μου ζήτησε επέκταση προγράμματος απλά εγώ είχα πάθει κοκομπλόκο!!!!!) και από τις τωρινές μάλλον η κάτια με την αναστασία το προσφέρουν το δίμπλαλο στο ωριαίο πρόγραμμα(θυμήθηκα μία συζήτηση ενός φίλου μου με την κάτια όταν πήγαμε μαζί και ρώταγε την κάτια διάφορα). Όσο για τις άλλες ρώτα τες.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Πωπωπω ουρές αύριο στο 179....

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
πάτα στο γκούγκλ "Παρασκευή Τσαούρτογλου" και θα σου βγάλει.

το γκούγκλαρα........μου έβγαλε 2 links :

Συνεργειο-βουλκανιζατερ ο Μπάμπης και

Πιπιτσα - αποτρίχωση,απολέπιση,λεύκανση κωλοτρυπίδας....

ποιο απο τα δυο ειναι το σωστό?    :think: :think: :think:

sloppy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
5
Like
414
Πόντοι
301
Περασες σημερα χορχε;

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
δεν έχω προλάβει...
αλλα και να πάω... Ντιάνα δεν παίρνω...
θα την έχουν ξεμουνιάσει όλοι οι πυρφόροι...
ευκαιρία να χτυπήσουμε τις άλλες... για να συναγωνιστούν το θεόμουνο θα ανεβάσουν στροφές...

Sancho Panza

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
7
Like
310
Πόντοι
301
Ρε μαγκες το προγραμμα ειναι κλασσικα 60/30' και 80/45'+ ??

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom