Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Μιχαλακοπούλου 179, 1ος όροφος, κουδούνι ΕΥΡΩΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Invisible Man
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 742
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
τελικα ρε μαγκες στο προγραμμα της 1 ωρας ισχυει 1 εκτόνωση εδω??

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
χόρχε θέλω όλγα τώρα!!!!!!! :grin: :grin:

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
Ωραία αισθησιακή γυναίκα με υπεραπλό πρόγραμμα...
Δεν φιλάει και στοματικό με ομπρέλλα...
Κουκλάρα πάντως....

μόνο κουκλάρα?? σε κοιτάει και θές να χυμήξεις στα μάτια της...και αυτές οι καμπύλες ρε σύ...απαπαπαπα!!!!φωτιά στα μπατζάκια μας άνοιξαν.

fabian

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2011
Κριτικές
5
Like
356
Πόντοι
301
περασμα την προηγουμενη εβδομαδα απο το καταστημα για να τσεκαρω τα καινουργια τεμαχια...περασαν απο μπροστα μου στο χωρο υποδοχης οι παρακατω μαζαζοθεραπευτριες...
1)Λια μελαχρινη 45αρα που εκτελει μερικες φορες χρεη σεριφισσας αλλα μπαινει και στο δωματιο,με πολλα ρουχα πανω της αρα δεν μπορω να πω τπτ για σωμα κλπ..απο στηθος πρεπει να παει αρκετα καλα
2)Γιαννα μελαχρινη πιτσιρικα νεα αφιξη στο καταστημα με πολυ ωραιο σωμα και ενα στηθος 3αρι ανετο..ρουχισμος που δεν αφηνει και πολλα στην φαντασια.
3)Σονια μελαχρινη πιτσιρικα και αυτη με μαλλι μεχρι τους ομους ρουχισμο να μην αφηνει πολλα στην φαντασια και αυτη με πολυ μικρο στηθος αρκετα αδυνατη
4)Βικυ ξανθια 25αρα περιπου με πολυ ωραιο σωμα και αυτη με πολυ μικρο στηθος ειχε τιμηθει μια φορα στο παλιο μαγαζι με αρκετα καλες εντυπωσεις
5)Αννα καστανοξανθη καινουργια αφιξη αρκετα αδυνατη και αυτη,κοντουλα περιπου στο ιδιο υψος με την σονια αν βγαλουν και οι 2 τα τακουνια που φορανε,και αυτη με αρκετα μικρο στηθος,ωραιο προσωπο αθωο ομως
Αυτα απο εμενα τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους σε ολα τα μελη!!

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
περασμα την προηγουμενη εβδομαδα απο το καταστημα για να τσεκαρω τα καινουργια τεμαχια...περασαν απο μπροστα μου στο χωρο υποδοχης οι παρακατω μαζαζοθεραπευτριες...
1)Λια μελαχρινη 45αρα που εκτελει μερικες φορες χρεη σεριφισσας αλλα μπαινει και στο δωματιο,με πολλα ρουχα πανω της αρα δεν μπορω να πω τπτ για σωμα κλπ..απο στηθος πρεπει να παει αρκετα καλα
2)Γιαννα μελαχρινη πιτσιρικα νεα αφιξη στο καταστημα με πολυ ωραιο σωμα και ενα στηθος 3αρι ανετο..ρουχισμος που δεν αφηνει και πολλα στην φαντασια.
3)Σονια μελαχρινη πιτσιρικα και αυτη με μαλλι μεχρι τους ομους ρουχισμο να μην αφηνει πολλα στην φαντασια και αυτη με πολυ μικρο στηθος αρκετα αδυνατη
4)Βικυ ξανθια 25αρα περιπου με πολυ ωραιο σωμα και αυτη με πολυ μικρο στηθος ειχε τιμηθει μια φορα στο παλιο μαγαζι με αρκετα καλες εντυπωσεις
5)Αννα καστανοξανθη καινουργια αφιξη αρκετα αδυνατη και αυτη,κοντουλα περιπου στο ιδιο υψος με την σονια αν βγαλουν και οι 2 τα τακουνια που φορανε,και αυτη με αρκετα μικρο στηθος,ωραιο προσωπο αθωο ομως

ωραία ενημέρωση μαν. Λογικά ήταν και η Όλγα με την Βικτώρια (οι στρίππερς) απλά θα ήταν σε δωμάτιο δίνοντας πόνο σε συναγωνιστάς....(μπορεί να ήμουν και εγώ που ξέρεις??)

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
έχουμε από χθές και εισροή νέας κορασίδας από στρίπ...το όνομα αυτής ΚΑΤΙΑ...τελικά αυτό το λαδομάγαζο θα βάλει και ταμπέλα απέξω "ΣΤΡΙΠΤΗΤΖΑΔΙΚΟ-ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΕΙ"!!!! :heavymetalbig: :heavymetalbig: :2funny: :2funny: δοκίμασε κανείς?? :orchestra:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Την είδες; Περιγραφή δεν έχουμε;
Η καινούργια Γιάννα είναι κι αυτή από στρίπ;

sloppy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
5
Like
414
Πόντοι
301
Έχει δοκιμάσει κανείς Σονια;

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
απ' ότι έμαθα Ολγα και Γιαννα αναχώρησαν για διακοπάς...

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
Έχει δοκιμάσει κανείς Σονια;

Ναί εγώ. Δεν είναι pse full version αλλά το κατέχει το άθλημα καλά. Μου αρέσει όταν αυτό το έκφυλο μουτράκι λαμβάνει ηδονιστικές πόζες και χαμογελάκια λίγο πριν τον καρφώσει στο λαρύγγι της. It's a session of lust!!!!!

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
τώρα τα στριποκόριτσα εκπροσωπούνται αποκλειστικά από την Κατια!!!!!! :heavymetalbig:

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Αρα γενικά πάσχουν απο στήθος...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom