Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Μιχαλακοπούλου 179, 1ος όροφος, κουδούνι ΕΥΡΩΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Invisible Man
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 742
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

fabian

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2011
Κριτικές
5
Like
356
Πόντοι
301
Πέρασμα πριν από λίγες μέρες από το κατάστημα.Στην πόρτα με υποδέχτηκε μια μελαχρινή που εκτελεί και χρέη σεριφισας   κάποιες φορές αλλά μπαίνει και σε δωμάτιο,νομίζω το όνομα της είναι Λια η Λιζα μελαχρινή πάνω από 40,όχι περιττά κιλά με αρκετά μεγάλο στήθος που αναδεικνύετε με τα ρούχα που φοράει.
Δεύτερη κοπέλα παρέλασε η Βίκυ-ξανθια με   πολύ καλό σώμα και πεταχτά δοντακια.
Τρίτη κοπέλα Σοφια-ξανθια η οποία μου φάνηκε πως βαριοταν ήδη από το σαλόνι(αδύνατο ωραίο σωμα)
Επόμενη κοπέλα ήταν η Σόνια μελαχρινή αδύνατη με πολύ ωραίο φόρεμα που αναδείκνυε το σώμα της και ψιλοτακουνες γοβες,μου κέντρισε το ενδιαφέρον αλλά δεν είχα χρόνο και εκτός αυτού δεν έχει αναφέρει και κανεις εμπειρια μαζί της.
Μετά παρέλασαν άλλες 2 κοπέλες τις οποίες δεν θυμάμαι ονοματα.
Τέλος να ενημερώσω ότι Βικτώρια δεν εμφανίστηκε και ούτε ειχε προγραμμα,νομίζω πως έχει σταματήσει εδώ και λίγες μέρες.
Αυτά από εμένα να παίρνατε καλά και αν κάποιος έχει εμπειρία από τις συγκεκριμένες κοπέλες ας γράψει 2-3 αραδες!!

fabian

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2011
Κριτικές
5
Like
356
Πόντοι
301
Για την Σόνια δεν βλέπω να έχει γραφτεί καμία γραμμουλα!!!μήπως είναι μυστικό του κράτους??? :happy: :happy: :happy:

fabian

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2011
Κριτικές
5
Like
356
Πόντοι
301
Καλημέρα συναθλητές...πέρασμα από το μαγαζι.Παρουσες ήταν η Όλγα πολύ δυνατο κορμί καστανοξανθο αλλά από στήθος μηδέν,μία ακόμα καστανοξανθο με καλό σώμα και αυτή αλλά δεν θυμάμαι όνομα και η Σόνια πιτσιρίκι μελαχρινό κοντουλικο με θανατηφόρο κορμί αλλά από στήθος μηδέν και αυτή.Περασα με την Σόνια στο δωμάτιο,ελληνικά υπό το μηδεν-το μασάζ απλό χάδι όπως το περίμενα δεν έχει σχεδόν καθόλου εμπειρία,στο δεύτερο πρόγραμμα πολύ καλή,προσπαθεί να σε ικανοποιήσει δεν κλέβει χρόνο αλλά δεν είναι για πολύ πρεσσαρισμα.
Υστερογραφο:η Βικτώρια λογικά προς στιγμήν έχει αποχώρησει από το ρόστερ.
Καλες τσάρκες και καλά μασοζοπρογραματα!!!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Μπορεί απλά να μην την είδες την Βικτώρια...
Εκεί ήταν χθές...
Η άλλη καστανόξανθη λέγεται Λίζα και τα κάνει κορνίζα!!!!
Όσο για την Όλγα την κορμάρα και προσωπάρα που λένε όλοι....
τώρα που καταλάγιασε ο αρχικός ενθουσιασμός, άρχισαν να φαίνονται οι αδυναμίες του υπεραπλού αποστειρωμένου προγράμματος της..

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Περιμενουμε να μας πεις

Δυστυχως,διάφορες υποχρεώσεις δεν μου επέτρεψαν να πάω......ειναι κι αυτός ο κωλόκαιρος,δεν βοηθάει......μιλάω πάντως με αρκετούς συναγωνιστές,που έχουν παει και μία και δυο φορές,και γενικά τα σχόλια είναι θετικά για τις περισσότερες κοπέλλες......Καταλαβαινω οτι ο καθένας εχει διαφορετικά γούστα.....για παράδειγμα,με την Ολγα εγω πέρασα σούπερ,τωρα ακουω οτι αλλοι δεν εμειναν ευχαριστημένοι....
Γενικά πάντως,το μαγαζί έχει πολλές επιλογές.....γνώμη μου είναι να συμβουλεύεστε τη Φωτεινή,θα σας καθοδηγήσει σωστά.....

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Μπορεί απλά να μην την είδες την Βικτώρια...
Εκεί ήταν χθές...
Η άλλη καστανόξανθη λέγεται Λίζα και τα κάνει κορνίζα!!!!
Όσο για την Όλγα την κορμάρα και προσωπάρα που λένε όλοι....
τώρα που καταλάγιασε ο αρχικός ενθουσιασμός, άρχισαν να φαίνονται οι αδυναμίες του υπεραπλού αποστειρωμένου προγράμματος της..

Η Βικτώρια έχει μεγάλη ζήτηση και ειναι λογικό να βρίσκεται συνεχώς σε δωμάτιο.....καλό ειναι να κλείνει ραντεβού όποιος θέλει να περάσει μαζί της......
Χόρχε,η Λίζα ειναι καλή? δοκίμασες? διότι ακουω τα καλύτερα και ψήνομαι....... :fuck1: :fuck1:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Πολύ θερμή μέσα η Ρωσο - μιλφάρα!!!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Πολύ θερμή μέσα η Ρωσο - μιλφάρα!!!

τόσα χρόνια στο κουρμπέτι,εχω πάντα καλές εμπειρίες με τις Ρωσίδες......ανεξαρτήτως ηλικίας και εμφάνισης......συνήθως ξερουν καλό μασαζ και στο β' μέρος ειναι φωτιά.......

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Οι πιό νεαρές ρωσίδες είναι πιο συγκρατημένες

fabian

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2011
Κριτικές
5
Like
356
Πόντοι
301
Αυτή την Λίζα την έχω δει και εγώ κάνα 2 φορές αλλά δεν μου κίνησε το ενδιαφερον.κρυβει θησαυρό δλδ μέσα στο δωμάτιο?

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Αυτή την Λίζα την έχω δει και εγώ κάνα 2 φορές αλλά δεν μου κίνησε το ενδιαφερον.κρυβει θησαυρό δλδ μέσα στο δωμάτιο?

Κανόνας : οι θεραπεύτριες που κάπως υστερούν σε εμφάνιση,έχουν εξαιρετικές υπηρεσίες συνήθως......διοτι αυτός είναι ο μόνος τρόπος να εχουν πελατεία.....αντίθετα,πολλές μουνάρες ειναι κομοδίνα στο δωμάτιο.......

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Ε ναί και κατά την γνώμη μου η Λίζα δεν υστερεί και τόσο στην εμφάνιση...
Μουνάρα δεν την λες βέβαια αλλά είναι άκρως καυλωτική!

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Πρόγραμμα - τιμές ? ξέρει κανείς?

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
Η Βικτώρια έχει μεγάλη ζήτηση και ειναι λογικό να βρίσκεται συνεχώς σε δωμάτιο.....καλό ειναι να κλείνει ραντεβού όποιος θέλει να περάσει μαζί της......
Χόρχε,η Λίζα ειναι καλή? δοκίμασες? διότι ακουω τα καλύτερα και ψήνομαι....... :fuck1: :fuck1:
δεχονται και ραντεβου..??τοσο καλη ειναι αυτη η βικτωρια?? :fuck2: :fuck2 :pipa2: :pipa2:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom