You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mια συμβουλή ρε συναγωνιστές!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα THE JOKER
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ξέρω ξέρω το παραμύθι το έχω ξανακούσει(όπως και πολλοι άντρες μετά από κάποια ηλικία...
Υπάρχει όμως και κάτι που ενδεχομένως δεν το σκέφτονται όλοι αυτοί που λένε να νοικοκυρευτείς κτλ κτλ
κι αυτό λέγεται δυστυχία...
όσι οτι θέλω να πώ πως όποιος παντρεύεται δυστυχεί αλλά πως να το κάνουμε αν ο άνθρωπος δεν ειναι ή δε νιώθει έτοιμος τινα του πείς και τι να σου πεί...Κουράγιο εγω λέω στι μαμαδομουρμούρα και το γαμοκουτσομπολιό.Εμείς να είμαστε καλα και όλα τα άλλα...θα έρθουν(;) :-
Α κάποιος είπε κάτι για BUKKAKE.Δώσε μεγάλε κι εγω της...λέσχης είμαι.
Δώστε σπέρμα στο λαό.Το θηλυκό λαό εννοείται!!! ;)
Υπάρχει όμως και κάτι που ενδεχομένως δεν το σκέφτονται όλοι αυτοί που λένε να νοικοκυρευτείς κτλ κτλ
κι αυτό λέγεται δυστυχία...
όσι οτι θέλω να πώ πως όποιος παντρεύεται δυστυχεί αλλά πως να το κάνουμε αν ο άνθρωπος δεν ειναι ή δε νιώθει έτοιμος τινα του πείς και τι να σου πεί...Κουράγιο εγω λέω στι μαμαδομουρμούρα και το γαμοκουτσομπολιό.Εμείς να είμαστε καλα και όλα τα άλλα...θα έρθουν(;) :-
Α κάποιος είπε κάτι για BUKKAKE.Δώσε μεγάλε κι εγω της...λέσχης είμαι.
Δώστε σπέρμα στο λαό.Το θηλυκό λαό εννοείται!!! ;)
Εγώ πάντα είμαι υπέρ της πλάκας σε τέτοια προβλήματα.
ʼρα:
Πας σε σωληνάδικο, απο αυτά που έχουν πολλές μαύρες.
Κερνάς ένα ποτό την πιό εντυπωσιακή και ξέκωλη μαύρη που θα σου την πέσει, και της λες:
-Κοίτα, θέλω να μου κάνεις μια δουλειά, και θα σου δώσω 50 ευρώ (100, 80, όσα νομίζεις, παζάρεψέ το).
-Τι δουλειά? Θα σε ρωτήσει η μαύρη.
Θα της πεις λοιπόν ότι θέλεις να πάτε μαζί μια επίσκεψη για 2 ώρες σε ένα σπίτι. Το σπίτι σου. Ούτε πηδήματα, ούτε bukcake, ούτε τέτοιες μαλακίες. Θα της εξηγήσεις ότι θέλεις να την παρουσιάσεις σαν "κοπέλλα σου", (δε θα καταλάβει το γιατί αλλά δεν έχει σημασία, τα 50 θα βλέπει αυτή), θα της πεις να βάλει κάτι "εντυπωσιακό", θα της πεις να λέει ότι είναι φοιτήτρια εδώ στο 1ο έτος φιλοσοφικής, και θα μπουκάρεις σπίτι σου μαζί της.
Καλύτερα μέρα που η μάνα σου θα έχει "κόσμο". Τις φίλες της για τσάϊ ας πούμε. Και φοντανάκι. Θα έχεις προετοιμάσει τη "μαμά" ότι "μπορεί να περάσεις με μια φίλη σου".
Θα μπουκάρεις λοιπόν με τη δίμετρη Νιγηριανή (που θα έχει και τα μισά προσόντα της απ έξω), και θα πεις σε όλους: "Να σας γνωρίσω την κοπέλλα μου, αφού φαγωθήκατε να τη γνωρίσετε. Από δω η Ναόμι".
Θα κάτσετε δίπλα-δίπλα, και θα περιμένεις να φέρει η μαμά σου το τσάϊ στην έτσι. Και θα κοιτάς τις φάτσες των υπολοίπων.
Σε 1 - 1+1/2 ώρα θα πεις "Εμεις να σας αφήνουμε τώρα", και θα την κάνεις προς τα έξω.
Τέλος φίλε οι κουβέντες.
Και να έχεις και το 166 (ΕΚΑΒ) έξω απ το σπίτι, αν υπάρχουν και θείες με υπέρταση στη μάζωξη...
ʼρα:
Κερνάς ένα ποτό την πιό εντυπωσιακή και ξέκωλη μαύρη που θα σου την πέσει, και της λες:
-Κοίτα, θέλω να μου κάνεις μια δουλειά, και θα σου δώσω 50 ευρώ (100, 80, όσα νομίζεις, παζάρεψέ το).
Θα της πεις λοιπόν ότι θέλεις να πάτε μαζί μια επίσκεψη για 2 ώρες σε ένα σπίτι. Το σπίτι σου. Ούτε πηδήματα, ούτε bukcake, ούτε τέτοιες μαλακίες. Θα της εξηγήσεις ότι θέλεις να την παρουσιάσεις σαν "κοπέλλα σου", (δε θα καταλάβει το γιατί αλλά δεν έχει σημασία, τα 50 θα βλέπει αυτή), θα της πεις να βάλει κάτι "εντυπωσιακό", θα της πεις να λέει ότι είναι φοιτήτρια εδώ στο 1ο έτος φιλοσοφικής, και θα μπουκάρεις σπίτι σου μαζί της.
Καλύτερα μέρα που η μάνα σου θα έχει "κόσμο". Τις φίλες της για τσάϊ ας πούμε. Και φοντανάκι. Θα έχεις προετοιμάσει τη "μαμά" ότι "μπορεί να περάσεις με μια φίλη σου".
Θα μπουκάρεις λοιπόν με τη δίμετρη Νιγηριανή (που θα έχει και τα μισά προσόντα της απ έξω), και θα πεις σε όλους: "Να σας γνωρίσω την κοπέλλα μου, αφού φαγωθήκατε να τη γνωρίσετε. Από δω η Ναόμι".
Θα κάτσετε δίπλα-δίπλα, και θα περιμένεις να φέρει η μαμά σου το τσάϊ στην έτσι. Και θα κοιτάς τις φάτσες των υπολοίπων.
Σε 1 - 1+1/2 ώρα θα πεις "Εμεις να σας αφήνουμε τώρα", και θα την κάνεις προς τα έξω.
Τέλος φίλε οι κουβέντες.
Και να έχεις και το 166 (ΕΚΑΒ) έξω απ το σπίτι, αν υπάρχουν και θείες με υπέρταση στη μάζωξη...
Αν έχεις κάποιο γονιό αξιωματικό ή καθηγητή πες τους ότι δεν παντρεύεσαι και μάλιστα θα κάνεις και εγχείρηση αλλαγής φύλλου,γιατί ως γνωστόν οι ανυπαντρες κόρες αξιωματικών και καθηγητών κληρονομούν τη σύνταξη του γονέα.
Καλη χρονια.Ευχαριστω για τις συμβουλες. γελασα με μερικα. να πω οτι καμια δε μου δινει κολο και δεν μπορω να παντρευτω
Ομολογω οτι δεν το ειχα σκεφτει οτι μπορει να με περασουν για τοιουτο αν δεν παντρευτω(αλλο αγχος αυτο, δε μου εφταναν τοσα που εχω ...)
Ευχαριστω
Τις προαλλες παω Λελας καραγιαννη στη γιουλη. Και τι μου λεει:" Ποτε θα παντρευτεις? Εχεις γυναικα". Συνεννοημενη ειναι ή μπαινει στο σαιτ
Αφου δεν την εβρισα...
Ομολογω οτι δεν το ειχα σκεφτει οτι μπορει να με περασουν για τοιουτο αν δεν παντρευτω(αλλο αγχος αυτο, δε μου εφταναν τοσα που εχω ...)
Ευχαριστω
Τις προαλλες παω Λελας καραγιαννη στη γιουλη. Και τι μου λεει:" Ποτε θα παντρευτεις? Εχεις γυναικα". Συνεννοημενη ειναι ή μπαινει στο σαιτ
Αφου δεν την εβρισα...
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Προβλημα. Τωρα με τα Χριστουγεννα πλακωνουν σπιτι συγγνεις και φιλοι και αρχιζουν τις ερωτησεις, «Ακομα δεν παντρευτηκες?» , «Εχεις γκομενα?» . Να ρωτησουν μια φορα το καταλαβαινω. Αλλα επιμενουν και ειναι πολυ αδιακριτοι. Και η μανα μου μου ειπε οτι και αυτην κατίδιαν οι φιλες της κανουν το βιο αβιωτο με τις ερωτησεις.Σημειωτεον οι γιορτές δεν τελειωσαν αρα ερχονται και αλλα. Τι να κανω? Α, δεν εχω κοπελα ξεχασα να σας πω αν και το μαντεψατε πιστεύω.
Καραμπινάτο παράδειγμα, για το πώς αντιμετωπίζουν τη ζωή και το γάμο οι γονείς, που αν και βρίσκονται εν ζωή, αδυνατούν να καταλάβουν πόσο τούμπα ήρθαν τα πράγματα μέσα σε λίγα χρόνια...Προσωπικά, δεν τους κακοκαρδίζω...
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Εγώ πάντα είμαι υπέρ της πλάκας σε τέτοια προβλήματα.
ʼρα:
Τέλος φίλε οι κουβέντες.
Το Guess Who's Coming for Dinner(Sidney Poitier, Spencer Tracy, Katherine Hepborn) σε διασκευή αλά Μπουρδέλα...