Προβλημα. Τωρα με τα Χριστουγεννα πλακωνουν σπιτι συγγνεις και φιλοι και αρχιζουν τις ερωτησεις, «Ακομα δεν παντρευτηκες?» , «Εχεις γκομενα?» . Να ρωτησουν μια φορα το καταλαβαινω. Αλλα επιμενουν και ειναι πολυ αδιακριτοι. Και η μανα μου μου ειπε οτι και αυτην κατίδιαν οι φιλες της κανουν το βιο αβιωτο με τις ερωτησεις.Σημειωτεον οι γιορτές δεν τελειωσαν αρα ερχονται και αλλα. Τι να κανω? Α, δεν εχω κοπελα ξεχασα να σας πω αν και το μαντεψατε πιστεύω.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mια συμβουλή ρε συναγωνιστές!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα THE JOKER
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
αδερφε μου...τι συμβουλη μπορει κανεις να σου δωσει γι αυτο το θεμα...ολες οι μαναδες του κοσμου απ τη στιγμη που κανουν παρεα με διαφορων ειδων φιλες οπως κ οι συγγενεις παντα θα αναρωτιουνται μαλακιοδως....(γιατι δν παντρευεται? μηπως κανει παρεα με χ ατομα...κλπ κλπ..)...γραψτους στα @@ σου κ συνεχισε τη ζωη σου (αν φυσικα αυτη ειναι η επιλογη σου κ τη γουσταρεις πραγματικα..)!!!Καποτε μπορει να ερθει η στιγμη να παντρευτεις να κανεις κ μερικα παιδακια...τωρα πες πως δν εισαι ψυχολογικα ετοιμος...
Για να το ριξεις κ στο χαβαλε...πες τους πως εισαι γκει..ή πως εχεις βρει μια καταπληκτικη ρωσιδουλα...αλλα φοβασαι να τους την παρουσιασεις.......Να θυμασαι να τους γραφεις κ να τους αποφευγεις συστηματικα...(μπορει να σου δημιουργησουν κ κανενα κομπλεξ...)!!!
Για να το ριξεις κ στο χαβαλε...πες τους πως εισαι γκει..ή πως εχεις βρει μια καταπληκτικη ρωσιδουλα...αλλα φοβασαι να τους την παρουσιασεις.......Να θυμασαι να τους γραφεις κ να τους αποφευγεις συστηματικα...(μπορει να σου δημιουργησουν κ κανενα κομπλεξ...)!!!
Mclein δες πμ!!
Οι μανάδες ξέρουν τα τρία Π! Πάχυνες, Παντρέψου, Πεθαίνω!!!
Εσύ να λες είμαι μικρός ακόμα. Όταν φτάσεις τα σαράντα να λες τώραααα μεγάλωσα πιά , ποιά με παίρνει;
Σοβαρά, δεν υπάρχει λύση στο πρόβλημα σου, όπως το θέτεις. Η ουσία του είναι μέσα σου.
Εσύ να λες είμαι μικρός ακόμα. Όταν φτάσεις τα σαράντα να λες τώραααα μεγάλωσα πιά , ποιά με παίρνει;
Σοβαρά, δεν υπάρχει λύση στο πρόβλημα σου, όπως το θέτεις. Η ουσία του είναι μέσα σου.
POLYATAKTOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Κατ αρχην καλε φιλε γιατι δεν κανεις το αυτονοητο;Γιατι δεν πας να ζησεις μονος σου ( εαν αντεχουν βεβαια τα οικονομικα σου) αντι να καθεσαι με την μανα σου και να στα ζαλιζουν καθημερινες , εορτες και αργιες για το θεμα του γαμου;;
Βρες και μια δικαιολογια οτι δηθεν εχεις δεσμο με μια κοπελα που σπουδαζει στο εξωτερικο( αρα γλυτωνεις και τα πολλα σουρτα φερτα με την τυπισσα στην μανα σου και τους συγγενεις σου) και απολαυσε οσο περισσοτερο μπορεις την εργενικη ζωη σου!!!!
Βρες και μια δικαιολογια οτι δηθεν εχεις δεσμο με μια κοπελα που σπουδαζει στο εξωτερικο( αρα γλυτωνεις και τα πολλα σουρτα φερτα με την τυπισσα στην μανα σου και τους συγγενεις σου) και απολαυσε οσο περισσοτερο μπορεις την εργενικη ζωη σου!!!!
πω πω, πραγματικα ειναι μεγαλο ζαλισμα αρχιδιων αυτο!!
σε προτρεπουν να κανεις κατι που στο μελλον θα σε οδηγησει κατα 90% στην μιζερη και δυστυχισμενη ζωη και κατα 60% στο διαζυγιο. (τα ποσοστα δεν τα διαβασα απο καπου, νομιζω ομως οτι πεφτω μεσα).
μην δινεις σε κανεναν σημασια, αν θες και οποτε αισθανθεις ετοιμος εσυ θα προχωρησεις σε κατι τετειο.
αν βιαστεις, ειναι αποδεδειγμενο οτι θα χασεις καποια 2-3-5-10 χρονια απο τη ζωη σου στα οποια θα μπορουσες να κανεις αλλα, πραγματικα υπεροχα πραγματα και να μην ησουν συνεχεια στο ΜΗ, στον περιορισμο των θελω σου, στην πιεση και την απαγορευση..
σε προτρεπουν να κανεις κατι που στο μελλον θα σε οδηγησει κατα 90% στην μιζερη και δυστυχισμενη ζωη και κατα 60% στο διαζυγιο. (τα ποσοστα δεν τα διαβασα απο καπου, νομιζω ομως οτι πεφτω μεσα).
μην δινεις σε κανεναν σημασια, αν θες και οποτε αισθανθεις ετοιμος εσυ θα προχωρησεις σε κατι τετειο.
αν βιαστεις, ειναι αποδεδειγμενο οτι θα χασεις καποια 2-3-5-10 χρονια απο τη ζωη σου στα οποια θα μπορουσες να κανεις αλλα, πραγματικα υπεροχα πραγματα και να μην ησουν συνεχεια στο ΜΗ, στον περιορισμο των θελω σου, στην πιεση και την απαγορευση..
Επισκέπτης
Μπορεις να τους πεις και το εξης "Λυπαμαι αλλα δεν θελουν οι γυναικες"..Οποτε τους το λεω, μου αλλαζουν θεμα μονοι τους..!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
.....εγω λεω ''με φοβουνται οι γυναικες'' (εχω κι ενα διαζυγιο στο παλμαρε μου) και την κανουν ολοι με ελαφρα.... ;)
H απαντηση ειναι απλη... να τους πεις οτι σου αρεσει το πρωκτικο, σου αρεσει πολυ, το εχεις αναγκη, αλλα λογω μεγεθους καμμια δεν μπορεσε να σου δοθει ολοκληρωτικα ωστε να μπορεσεις να τη βαλεις διπλα σου και επισημως! Μετα απο αυτο μαλλον οι συζητησεις θα κοπουν μαχαιρι... αν φυσικα σου ξαναμιλησουν!
KARALIAKOURAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Πες τους πως εισαι μπουρδελιαρης,βιζιτομανης και strip-clubber.
Θα το βουλωσουν μια για παντα.Ειδικα αν εισαι μικρος ,θα αυξηθει και το χαρτζιλικι σου.
Θα το βουλωσουν μια για παντα.Ειδικα αν εισαι μικρος ,θα αυξηθει και το χαρτζιλικι σου.
Πες τους πως εισαι μπουρδελιαρης,βιζιτομανης και strip-clubber.
Έγραψες πολύ καλο..χέxε
Και εγώ κατά καιρούς αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα με συγγενείς κτλ γιατί δεν έχεις γκόμενα κτλ (αν και μικρός εγώ βεβαια) γραψτους στα @@ σου και πουλα τρελίτσα.
το πιο σωστο. ευγε φιλοσοφημενε νεε μου.Ευγε!!!!Mclein δες πμ!!
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 390
- Πόντοι
- 6.055
Το τελευταιο που ειπα σε τραπεζι, ηταν,
θεια, το πιο κοντα που εφτασα σε γαμο ηταν να διαλυσω μερικους. Δεν με ξαναρωτησαν.
Επισης οταν με πρηζει η μανα μου στο ποτε θα γνωρισει την εκαστοτε, σταματαει οταν της λεω ότι δεν έχει που ν αφησει τα παιδια! Το κανει σπανια και μονο οταν ξεχνιεται.
θεια, το πιο κοντα που εφτασα σε γαμο ηταν να διαλυσω μερικους. Δεν με ξαναρωτησαν.
Επισης οταν με πρηζει η μανα μου στο ποτε θα γνωρισει την εκαστοτε, σταματαει οταν της λεω ότι δεν έχει που ν αφησει τα παιδια! Το κανει σπανια και μονο οταν ξεχνιεται.
Επισκέπτης
Εγώ πάλι όταν φτάνει εκείνη η ώρα (πότε επιτέλους θα παντρευτείτε με την ... μένεις τόσο καιρό μαζί της) το αναγάγω στη φιλοσοφία. Κοίτα αν θέλεις εγγόνι δεν έχω πρόβλημα να σου κάνω ένα εξώγαμο. Οπότε παθαίνει μικρό εγκεφαλικό και είμαι ήσυχος για το επόμενο τετράμηνο περίπου...
- Πότε θας γνωρίσεις την κοπέλα σου?
- Ποιά απ'ολες ρε μάνα?
- Γιατι ειναι πολλές?
- Είδες τι κάλό μας έκανε η διάλυση της ΕΣΣΔ!!
Κάπου εκεί αρχίζει τα υπονοούμενα ο πατέρας μου, του ρίχνει μερικες παντοφλιές η μάνα μου και λήγει η συνεδρίαση ;)
- Ποιά απ'ολες ρε μάνα?
- Γιατι ειναι πολλές?
- Είδες τι κάλό μας έκανε η διάλυση της ΕΣΣΔ!!
Κάπου εκεί αρχίζει τα υπονοούμενα ο πατέρας μου, του ρίχνει μερικες παντοφλιές η μάνα μου και λήγει η συνεδρίαση ;)
H απαντηση ειναι απλη... να τους πεις οτι σου αρεσει το πρωκτικο, σου αρεσει πολυ, το εχεις αναγκη, αλλα λογω μεγεθους καμμια δεν μπορεσε να σου δοθει ολοκληρωτικα ωστε να μπορεσεις να τη βαλεις διπλα σου και επισημως! Μετα απο αυτο μαλλον οι συζητησεις θα κοπουν μαχαιρι... αν φυσικα σου ξαναμιλησουν!
Φαντάσου να έλεγε ότι του αρέσει και το bukkake τι είχε να γίνει...show κανονικό!
Ή πες ότι τα σου αρέσουν οι μαύρες ή ότι γνώρισες μία μουσουλμάνα και για να την παντρευτείς πρέπει να αλλάξεις την πίστη σου!
Ειδικά αυτό το τελευταίο είναι θανατηφόρο!!! Πάντως αν νομίζει κανείς ότι παντρευομενος έλυσε ένα πρόβλημα (αυτό της επανειλημμένης αναφοράς) έκανε λάθος!!. Μετά αρχίζουν τα σχόλια για την γυναίκα σου, πότε θα κάνεις παιδί, όταν κάνεις παιδί πως το μεγαλώνει έτσι αυτή και δεν σας προσέχει και εγώ δεν σας είχα έτσι κλπ. Με δύο λόγια αυτό το αλισβερίσι ότι πάντα στις γιορτές έχουν κάτι για να σου σπάνε τα νεύρα συγγενείς καί ενίοτε και "φίλοι" ΔΕΝ ΛΗΓΕΙ ΠΟΤΕ !!Φαντάσου να έλεγε ότι του αρέσει και το bukkake τι είχε να γίνει...show κανονικό!
Ή πες ότι τα σου αρέσουν οι μαύρες ή ότι γνώρισες μία μουσουλμάνα και για να την παντρευτείς πρέπει να αλλάξεις την πίστη σου!
καλή υπομονή σε όλους μας ... 0
Αντε και καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία και επιτυχίες