Νέα

Μια μικρή βοήθεια βρε παιδιά!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα neos111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Φίλε από μένα ψήφο δεν πήρες να ξέρεις. Στο λέω για να μη μου λες μετά μα μου σου του, να ξηγιόμαστε. Σχεδίασες εκεί ένα δονητή με χερούλια και μου θες και μετάλιο. Για συνέλθετε :birdman:

Γιατι τοση ξινιλα βρε αδελφε?

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Βασικά καλησπέρα σας! :turn-l:

Έχω πάρει μέρος στον παγκόσμιο διαγωνισμό της dye και το σχέδιο μου έχει περάσει στην τελική δεκάδα. H Dye είναι η μεγαλύτερη εταιρία paintball στον κόσμο! Αν θα μπορούσε κάποιος να το ψηφίσει στο παρακάτω link θα με βοηθούσε πάρα πολύ και θα ήμουν πραγματικά υπόχρεος!!
Δεν θέλω να κάνω spam γιατί δεν το συνηθίζω, αν οι admins θεωρούν ότι είναι spam και παραβιάζω κανόνες σωστής λειτουργίας του forum τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα να κλειδωθεί το topic.
Αν καμιά φορά θελήσει κάποιος να έρθει για paintba..let me know :=)

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας :)

link :

Φιλαρακι μεγα λαθος να ζητησεις βοηθεια απο Ελληνες,ξερεις τι κολοφαρα ειμαστε,να ψοφησει το γαιδουρι του γειτονα κτλ,γιατι να βοηθησω αφου δεν εχω προσωπικο οφελος και  :jerking:
Το βλεπεις και απο κατι σχολια
Οι μισοι που λενε πως σε ψηφισαν και μερικοι αλλοι παιζει να ψηφισαν και τον Πολωνο.
Απο τους ξενους παιζει και να βρεις μεγαλυτερη συμπαρασταση

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
Aλλη μια απο εμενα...καλη επιτυχια!

Υ.Γ Δεν μπορω ρε πουστη μου με τπτ να εξηγησω την μικροψυχια μερικων, αν δεν θελετε να ψηφισετε υπερ του παιδιου, μην ψηφιζετε αλλα μην το λετε, και κυριως στο θρεντ του...μπορει να ειναι ενας σημαντικος διαγωνισμος για αυτον, γιατι να του πηδηξετε την ψυχολογια...ντροπη ρε γαμωτο.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
:jerking: :jerking: :jerking:
Αυτά είναι τα αποτελέσματα απο την κατάχρηση στις πολυβιταμίνες....

Καλά όλοι οι άλλοι αλλά από τον ασχημομούρη από την Κρήτη, που υποτίθεται ότι έχουμε πει και δυο κουβέντες παραπάνω, δεν περίμενα να μην καταλάβει ότι δεν τα γράφω σοβαρά.

TSOUTSOS 41

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Συνήθος παίζω στην παλλήνη γιατί είναι το γήπεδο που κάνουμε προπονήσεις.Ωραίο είναι και του πολώνου γι'αυτό και έχει τόσους ψήφους.Είναι ο μεγάλος μας ανταγωνηστής.

Πάμε γεράααααααααααααααααααααααααααά ρε παιδιάαααααααααααααααααααααααααααά!Βοηθάτε!

mavro sto gipedo tis pslinis...einai apateonessssssssss!!!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Φιλαρακι μεγα λαθος να ζητησεις βοηθεια απο Ελληνες,ξερεις τι κολοφαρα ειμαστε,να ψοφησει το γαιδουρι του γειτονα κτλ,γιατι να βοηθησω αφου δεν εχω προσωπικο οφελος και  :jerking:
Το βλεπεις και απο κατι σχολια
Οι μισοι που λενε πως σε ψηφισαν και μερικοι αλλοι παιζει να ψηφισαν και τον Πολωνο.
Απο τους ξενους παιζει και να βρεις μεγαλυτερη συμπαρασταση

γιατί, άμα τους αρέσει του πολωνού εσύ τι ζόρι τραβάς?

TSOUTSOS 41

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
διαφημιση κανει ρε φιλε.....μαυρο στην παλληνη  ..μαυρο..ο τυπος κανει διαφημιση..

OP
OP
N

neos111

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά ήρεμα δεν θέλω να γίνουν παρεξηγήσεις, όποιος θέλει μπορεί να με βοηθήσει κάνοντας ένα vote, όποιος δεν θέλει δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Σε καμιά περίπτωση δεν ήθελα να αναγκάζω κανέναν.

Geppetto33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
471
Πόντοι
301
ρε χαλαρωστε κανει χιουμορ ο λιον :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:.τσιμπα και μια ψηφο απο εμενα ρε φιλε

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Καλώς τη συγκαμένη αλβανίδα

Επισκέπτης
τσιμπα και μια απο μενα το γκανι τα σπαει  :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
N

neos111

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά S.O.S. κάντε ότι μπορείτε γιατί μας φτάνει ο Νορβηγός!!!! Πάμε γεραααααααά ρε παιδιαααααααααά!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom