Νέα

Μια μικρή βοήθεια παρακαλώ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.534
Πόντοι
17.470
το δευτερο

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
μια ερώτηση ρε μάγκε"ς". Παίζω προ και θέλω να βιντεοσκοπήσω κάποια γκολάκια που χω βάλει και να τα κάνω βιντεάκι. Πως γίνεται να τα τραβήξω και να τα καταγράψω απ την οθόνη σε βίντεο χωρίς να χρησιμοποιήσω κάμερα και το κινητό, μέσω του υπολογιστή?  :think:

Πρέπει να πάρεις Ταξί. :grin: :huh: :idiot:
Δεν κοροϊδεύω, έτσι λέγεται το πρόγραμμα.
Λειτουργεί για OpenGL, DirectX 8/9. Για το 10 δε λέει τίποτα.

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
ρε πουστη μου δεν μπορω να μπω μπουρδελα με τον mozilla......τη γινεται........? :headbang: :headbang: :headbang:

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
ρε συ...ανοιγει και πριν τελειοσει η φορτισει κατω δεξια στην μπαρα που φενεται η σελιδα γινεται ασπρη στον φοντο και μου γραφει αναγνωση goastats.com :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
ισως να στο εμποδιζει καποιο firewall η το mcafee αν το εχεις... αν δεν ειναι αυτο, δοκιμασε να κανεις uninstall το mozilla και κατεβασε την τελευταια εκδοση απο το google και βαλτην.

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
ισως να στο εμποδιζει καποιο firewall η το mcafee αν το εχεις... αν δεν ειναι αυτο, δοκιμασε να κανεις uninstall το mozilla και κατεβασε την τελευταια εκδοση απο το google και βαλτην.
δεν εχω mcafee θα κανω μια εγκατασταση ξανα και βλεπουμε............ :think: :think:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.407
Πόντοι
506
αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει, τιε τελευταίες μέρες στο youtube τα βίντεο μου βγένουν λευκά, ενώ παίζουν κανονικά ακούω μουσική δεν εχει εικόνα λευκό, μέσω fb βλέπω κανονικά

Συνημμένα

• Noname.jpg
    Noname.jpg
    22,1 KB · Εμφανίσεις: 33

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει, τιε τελευταίες μέρες στο youtube τα βίντεο μου βγένουν λευκά, ενώ παίζουν κανονικά ακούω μουσική δεν εχει εικόνα λευκό, μέσω fb βλέπω κανονικά

kane restart to pc

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.212
Πόντοι
3.067
Εχω διαφορα βιντεακια(avi) και φωτογραφιες(jpg) τα οποια θελω να κανω dvd να παιζουν δηλαδη σε dvd player. Και να μπορω να περασω και μουσικη πανω στις φωτογραφιες. Ξερω οτι γινεται με το premier αλλα δεν το καταλαβενω και δεν προλαβενω να το μαθω, πρεπει μεχρι την ερχομενη Τριτη να το φτιαξω για το στειλω Γερμανια. Το convertXtoDVD δεχετε μονο τα video και οχι τις φωτογραφιες ή κανω λαθος? Ξερετε καποιο αλλο προγραμμα που να ειναι ευκολο στη χρηση ?
Αν υπαρχει παρομοιο θεμα ας το συγχωνευσουν οι mods αν και οσο εψαξα δεν βρηκα κατι παρομοιο......
κατι παρομοιο,δηλαδη μιξη φωτογραφιων μουσικης και υποτιτλων το εκανα με το windows movie maker και επειτα το εγραψα σε dvd σχετικα ευκολα και με καλο αποτελεσμα.

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.212
Πόντοι
3.067
....με convertxtodvd4 εγινε η εγκραφη...

Επισκέπτης
Ζητω τη βοηθεια σας και παλι.
Ειμαι σ΄ενα PC σταθερο με windows 7 αγγλικα. Κατεβασα ενα dll που χρειαζοταν για να παιξω ενα παιχνιδι και ξαφνικα τα εικονιδια στην οθονη μικριναν. Ακομα και τα γραμματα τωρα που γραφω ειναι τοσο μικρα που δεν τα βλεπω καλα. Τι να κανω για να ξανα φερω το PC στην προηγουμενη κατασταση κ

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Ζητω τη βοηθεια σας και παλι.
Ειμαι σ΄ενα PC σταθερο με windows 7 αγγλικα. Κατεβασα ενα dll που χρειαζοταν για να παιξω ενα παιχνιδι και ξαφνικα τα εικονιδια στην οθονη μικριναν. Ακομα και τα γραμματα τωρα που γραφω ειναι τοσο μικρα που δεν τα βλεπω καλα. Τι να κανω για να ξανα φερω το PC στην προηγουμενη κατασταση κ
δηλαδη αν στο desktop πατησεις δεξι κλικ ----> VIEW ----> LARGE,MEDIUM, SMALL ICONS
ειναι οπως ηταν πριν?

(ειναι τσεκαρισμενο π.χ. το MEDIUM?)
οσο για τα site πατωντας Ctrl (σκρολ νταουν απ) και με την ροδελα του ποντικιου σου πανω κατω μεγενθυνεις-σμικρυνεις... το νορμαλ ειναι στο 100%

αν στο 100% ειναι πολυ μικρα...δεν μπορω να φανταστω τι εκανες!

Επισκέπτης
δηλαδη αν στο desktop πατησεις δεξι κλικ ----> VIEW ----> LARGE,MEDIUM, SMALL ICONS
ειναι οπως ηταν πριν?

Αστο ειμαι για το πουτσο καβαλα απο τεχνολογια. Ηρθε ενας πιτσιρικας και απλα αλλαξε την αναλυση της οθονης και ολα καλα.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ξερει κανείς γιατί οταν λαμβάνω mail με emoticons (υποθέτω) στο outlook δε μου τα εμφανίζει?
Θέμα αντιβάιρους?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ξερει κανείς γιατί οταν λαμβάνω mail με emoticons (υποθέτω) στο outlook δε μου τα εμφανίζει?
Θέμα αντιβάιρους?

δες καπου πρεπει να λεει οτι δεν εμφανιζονται οι εικονες για λογους ασφαλειας..πατα επανω και θα εμφανιστουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom