You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
μια ερώτηση ρε μάγκε"ς". Παίζω προ και θέλω να βιντεοσκοπήσω κάποια γκολάκια που χω βάλει και να τα κάνω βιντεάκι. Πως γίνεται να τα τραβήξω και να τα καταγράψω απ την οθόνη σε βίντεο χωρίς να χρησιμοποιήσω κάμερα και το κινητό, μέσω του υπολογιστή?
Πρέπει να πάρεις Ταξί.
Δεν κοροϊδεύω, έτσι λέγεται το πρόγραμμα.
Λειτουργεί για OpenGL, DirectX 8/9. Για το 10 δε λέει τίποτα.
brad-pitt
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
γιατι? τι σου γραφει?ρε πουστη μου δεν μπορω να μπω μπουρδελα με τον mozilla......τη γινεται........?
MANOU
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
ρε συ...ανοιγει και πριν τελειοσει η φορτισει κατω δεξια στην μπαρα που φενεται η σελιδα γινεται ασπρη στον φοντο και μου γραφει αναγνωση goastats.comγιατι? τι σου γραφει?
brad-pitt
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ισως να στο εμποδιζει καποιο firewall η το mcafee αν το εχεις... αν δεν ειναι αυτο, δοκιμασε να κανεις uninstall το mozilla και κατεβασε την τελευταια εκδοση απο το google και βαλτην.ρε συ...ανοιγει και πριν τελειοσει η φορτισει κατω δεξια στην μπαρα που φενεται η σελιδα γινεται ασπρη στον φοντο και μου γραφει αναγνωση goastats.com
MANOU
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
δεν εχω mcafee θα κανω μια εγκατασταση ξανα και βλεπουμε............ισως να στο εμποδιζει καποιο firewall η το mcafee αν το εχεις... αν δεν ειναι αυτο, δοκιμασε να κανεις uninstall το mozilla και κατεβασε την τελευταια εκδοση απο το google και βαλτην.
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.407
- Πόντοι
- 506
AnalLoverGGG
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει, τιε τελευταίες μέρες στο youtube τα βίντεο μου βγένουν λευκά, ενώ παίζουν κανονικά ακούω μουσική δεν εχει εικόνα λευκό, μέσω fb βλέπω κανονικά
kane restart to pc
astra85
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 65
- Like
- 1.212
- Πόντοι
- 3.067
κατι παρομοιο,δηλαδη μιξη φωτογραφιων μουσικης και υποτιτλων το εκανα με το windows movie maker και επειτα το εγραψα σε dvd σχετικα ευκολα και με καλο αποτελεσμα.Εχω διαφορα βιντεακια(avi) και φωτογραφιες(jpg) τα οποια θελω να κανω dvd να παιζουν δηλαδη σε dvd player. Και να μπορω να περασω και μουσικη πανω στις φωτογραφιες. Ξερω οτι γινεται με το premier αλλα δεν το καταλαβενω και δεν προλαβενω να το μαθω, πρεπει μεχρι την ερχομενη Τριτη να το φτιαξω για το στειλω Γερμανια. Το convertXtoDVD δεχετε μονο τα video και οχι τις φωτογραφιες ή κανω λαθος? Ξερετε καποιο αλλο προγραμμα που να ειναι ευκολο στη χρηση ?
Αν υπαρχει παρομοιο θεμα ας το συγχωνευσουν οι mods αν και οσο εψαξα δεν βρηκα κατι παρομοιο......
Επισκέπτης
Ζητω τη βοηθεια σας και παλι.
Ειμαι σ΄ενα PC σταθερο με windows 7 αγγλικα. Κατεβασα ενα dll που χρειαζοταν για να παιξω ενα παιχνιδι και ξαφνικα τα εικονιδια στην οθονη μικριναν. Ακομα και τα γραμματα τωρα που γραφω ειναι τοσο μικρα που δεν τα βλεπω καλα. Τι να κανω για να ξανα φερω το PC στην προηγουμενη κατασταση κ
Ειμαι σ΄ενα PC σταθερο με windows 7 αγγλικα. Κατεβασα ενα dll που χρειαζοταν για να παιξω ενα παιχνιδι και ξαφνικα τα εικονιδια στην οθονη μικριναν. Ακομα και τα γραμματα τωρα που γραφω ειναι τοσο μικρα που δεν τα βλεπω καλα. Τι να κανω για να ξανα φερω το PC στην προηγουμενη κατασταση κ
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
δηλαδη αν στο desktop πατησεις δεξι κλικ ----> VIEW ----> LARGE,MEDIUM, SMALL ICONSΖητω τη βοηθεια σας και παλι.
ειναι οπως ηταν πριν?
(ειναι τσεκαρισμενο π.χ. το MEDIUM?)
οσο για τα site πατωντας Ctrl (σκρολ νταουν απ) και με την ροδελα του ποντικιου σου πανω κατω μεγενθυνεις-σμικρυνεις... το νορμαλ ειναι στο 100%
αν στο 100% ειναι πολυ μικρα...δεν μπορω να φανταστω τι εκανες!
Επισκέπτης
δηλαδη αν στο desktop πατησεις δεξι κλικ ----> VIEW ----> LARGE,MEDIUM, SMALL ICONS
ειναι οπως ηταν πριν?
Αστο ειμαι για το πουτσο καβαλα απο τεχνολογια. Ηρθε ενας πιτσιρικας και απλα αλλαξε την αναλυση της οθονης και ολα καλα.
δηλαδη αν στο desktop πατησεις δεξι κλικ ----> VIEW ----> LARGE,MEDIUM, SMALL ICONS
ειναι οπως ηταν πριν?
Μάλλον του άλλαξε την ανάλυση τύπε.
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Αστο ειμαι για το πουτσο καβαλα απο τεχνολογια. Ηρθε ενας πιτσιρικας και απλα αλλαξε την αναλυση της οθονης και ολα καλα.
Μάλλον του άλλαξε την ανάλυση τύπε.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ξερει κανείς γιατί οταν λαμβάνω mail με emoticons (υποθέτω) στο outlook δε μου τα εμφανίζει?
Θέμα αντιβάιρους?
Θέμα αντιβάιρους?
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Ξερει κανείς γιατί οταν λαμβάνω mail με emoticons (υποθέτω) στο outlook δε μου τα εμφανίζει?
Θέμα αντιβάιρους?
δες καπου πρεπει να λεει οτι δεν εμφανιζονται οι εικονες για λογους ασφαλειας..πατα επανω και θα εμφανιστουν
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
θενκς θα τσεκάρωδες καπου πρεπει να λεει οτι δεν εμφανιζονται οι εικονες για λογους ασφαλειας..πατα επανω και θα εμφανιστουν
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
θενκς θα τσεκάρω
επισης καπου εχει και επιλογη να εμφανιζονται οι εικονες παντσ