Νέα

Μια μικρή βοήθεια παρακαλώ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εχω διαφορα βιντεακια(avi) και φωτογραφιες(jpg) τα οποια θελω να κανω dvd να παιζουν δηλαδη σε dvd player. Και να μπορω να περασω και μουσικη πανω στις φωτογραφιες. Ξερω οτι γινεται με το premier αλλα δεν το καταλαβενω και δεν προλαβενω να το μαθω, πρεπει μεχρι την ερχομενη Τριτη να το φτιαξω για το στειλω Γερμανια. Το convertXtoDVD δεχετε μονο τα video και οχι τις φωτογραφιες ή κανω λαθος? Ξερετε καποιο αλλο προγραμμα που να ειναι ευκολο στη χρηση ?
Αν υπαρχει παρομοιο θεμα ας το συγχωνευσουν οι mods αν και οσο εψαξα δεν βρηκα κατι παρομοιο......

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Βαλε στις εικονες μουσικη με το windows movie maker σωστα σε οτι φορματ βιντεο θες (avi αφου ειναι και τα αλλα), μετα πετα το στο φακελο με τα αλλα βιντεο και καφτα με το convertX.

Επισκέπτης
Σ΄ευχαριστω φιλε. Θα το δοκιμασω. Ελπιζω να τα καταφερω.

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!Εχω σταθερο,κινητο και ιντρενετ ολα σε ενα λογαριασμο του ΟΤΕ με καποια εκπτωση 10% οπως νομιζω οτι μου ειχα πει..πλωρωνω καπου στα 70 ευρο και ζητω να μου καποιος αν ξερει καποιο προγραμμα καποιας εταιρειας να τα παω ολα εκει???

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
Θα ήθελα να μου προτείνει κάποιος φίλος έναν Converter για pc που να παίζει ταινίες στο IPod Touch

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Έβγαλα φωτό με το κινητό μου κάποιες σελίδες ενός βιβλίου (κείμενο) και τις πέρασα στον υπολογιστή.Υπάρχει τώρα κάποιος τρόπος να περαστούν στο word έτσι ώστε να μπορώ να τα επεξεργαστώ ως κείμενο?ευχαριστώ εκ των προτέρων  ;)

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
δεν ξέρει κανείς? :'(

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Χρειάζεσαι κάποιο πρόγραμμα OCR φίλε απ' ότι ξέρω....

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Είναι προγράμματα οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων.
Συνήθως τα δίνουν μαζί με τα scanner
πχ ReadIris, ΑΒΒΥ κλπ...

Είδα κι αυτό εδώ. Ρίξε μια ματιά....

thank you man με βοήθησες να σαι καλά  ;)

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Παίδες γνωρίζει κανείς αν μπορω να συνδέσω ένα εξτρα πληκτρολόγιο στο λαπτοπ? :think:

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
μια ερώτηση ρε μάγκε"ς". Παίζω προ και θέλω να βιντεοσκοπήσω κάποια γκολάκια που χω βάλει και να τα κάνω βιντεάκι. Πως γίνεται να τα τραβήξω και να τα καταγράψω απ την οθόνη σε βίντεο χωρίς να χρησιμοποιήσω κάμερα και το κινητό, μέσω του υπολογιστή?  :think:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
μια ερώτηση ρε μάγκε"ς". Παίζω προ και θέλω να βιντεοσκοπήσω κάποια γκολάκια που χω βάλει και να τα κάνω βιντεάκι. Πως γίνεται να τα τραβήξω και να τα καταγράψω απ την οθόνη σε βίντεο χωρίς να χρησιμοποιήσω κάμερα και το κινητό, μέσω του υπολογιστή?  :think:

λοιπόν, πάρε ένα usb καλώδιο συνέδεσε την μία άκρια στον η/υ και την άλλη στην τρύπα που έχεις στα μπούτια σου κάνε tranfer δεδομένων και κατόπιν αντιγραφή και κάψιμο στο nero ... ελπίζω να σε βοήθησα :tooth:

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Μάγκες, μήπως ξέρει κανείς γιατί κολλάει τους τελευταίους μήνες το email του Yahoo ?
Εννοώ ότι αργεί να ανοίξει τα νέα μειλ, αργεί να μπει στους φακέλους, κτλ 

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Μάγκες, μήπως ξέρει κανείς γιατί κολλάει τους τελευταίους μήνες το email του Yahoo ?
Εννοώ ότι αργεί να ανοίξει τα νέα μειλ, αργεί να μπει στους φακέλους, κτλ 
δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο σε εμενα τουλαχιστον...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom