troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.005
- Πόντοι
- 5.506
ευκολα διακρινει κανεις τον χελρεισερΔεκαετία 60.
Λούστροι στο Σύνταγμα.
ευκολα διακρινει κανεις τον χελρεισερΔεκαετία 60.
Λούστροι στο Σύνταγμα.
@ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ σου βρήκα ανοιχτή θέση , μονοπωλιακή μάλιστα...Μέχρι πρότεινος πάντως είχε απομείνει ένας λουστρος στη πλ. λαυρίου. Πάει κι αυτός.
Θεωρητικά δεν έχω πρόβλημα να πάω για λούστρος. Πρακτικά όμως και τεχνικά δεν είναι ένα επάγγελμα που δουλεύει ομολουμένως.
Φίλε μου καλέ μεγάλος ο ανταγωνισμός και υπάρχει και η μαφία των φαναριών...Θεωρητικά δεν έχω πρόβλημα να πάω για λούστρος. Πρακτικά όμως και τεχνικά δεν είναι ένα επάγγελμα που δουλεύει ομολουμένως.
Οι περισσότεροι πλέον δεν φοράνε εκείνα τα υποδήματα τα οποία χρειάζονται γυάλισμα. Φυσικά θα το έκανα δεν έχω πρόβλημα κανένα.
Πιο πολύ νομίζω θα δούλευε να καθαρίζω παρμπριζ στα φανάρια, οργανωμένα. Χεχε. πάντως θα έβγαζα πιο πολλά χρήματα από αυτά που θα βγάζω ως σεκιουριτας μεθαύριο.
Τα ξέρω, πίστεψέ με. Πουθενά δεν μπορείς να σταθείς. Πουθενά. όπου έχει χρήμα έχει και μαφία να ελέγχει. Ψωμί δεν βγάζεις στην Ελλάδα παρά μόνο ας παίρνεις παθητικά. ΆΣΤΑ. Να μην χαλάμε το νήμα όμως του ανθρώπου. Απολογούμαι στον νηματοθέτη και στους λοιπούς φίλους αυτού του όμορφου νήματος.Φίλε μου καλέ μεγάλος ο ανταγωνισμός και υπάρχει και η μαφία των φαναριών...
Σιγά το νήμα, που βάζουν φωτογραφίες τα χωράφια στην Αθήνα πριν 100 χρόνια...συνταρακτικό που από χωριό με πρόβατα έγινε μεγαλούπολη με πολυκατοικίες και αυτοκίνητα...Τα ξέρω, πίστεψέ με. Πουθενά δεν μπορείς να σταθείς. Πουθενά. όπου έχει χρήμα έχει και μαφία να ελέγχει. Ψωμί δεν βγάζεις στην Ελλάδα παρά μόνο ας παίρνεις παθητικά. ΆΣΤΑ. Να μην χαλάμε το νήμα όμως του ανθρώπου. Απολογούμαι στον νηματοθέτη και στους λοιπούς φίλους αυτού του όμορφου νήματος.
Έλα βρε συ, είναι ωραίο. Έχει τη μαγεια της αλλαγή ενός τόπου.Σιγά το νήμα, που βάζουν φωτογραφίες τα χωράφια στην Αθήνα πριν 100 χρόνια...συνταρακτικό που από χωριό με πρόβατα έγινε μεγαλούπολη με πολυκατοικίες και αυτοκίνητα...
Απαικτο !!!????2021
Πούστροι στο Συνταγμα
Δεκαετία 60.
Λούστροι στο Σύνταγμα.
Ναι θα γίνω επίτιμος ταμπελάρχης.?Κάτσε να γράψω στον Πατούλη που είναι μέλος να σου στέλνει πμ πριν καρφώσει τις ταμπέλες...
Απίστευτο ????Τι να σου κάνει ο "Mars" μπρός στον "Vangelis..."
(Vangelistra mou..!)
Νομίζω οτι η εξήγηση πρέπει να ειναι αρκετά πιο απλή...Απίστευτο ????
Vangelis Moss !!???
To Moss νομίζω σημαίνει βρύο. Κάνω λάθος ;; Η παραπέμπει στον κρίνο του Ευαγγελισμού της θεοτόκου ;;
Κάποιος αν εχει καταλάβει ας μας φωτίσει.??