Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
H τεχνολογία είναι διαφορετική. Στην αναλογική βλέπεις κόκκους στην ψηφιακή pixels.Διαφωνώ με το άρθρο υπάρχουν φωτογραφικές με ανάλυση πάνω από 200megapixel.(https://www.digitalcameraworld.com/...hest-resolution-cameras-you-can-buy-today).Αν φωτογραφίσεις σε μορφή raw αρχείο με το photoshop μετά κάνεις παπάδες. Απλά με την αναλογική φωτοχημική μέθοδο είναι πολύ ωραία η διαδικασία την εμφάνισης έχει μια μαγεία η διαδικασία.απο οτι ξερω μια χαρα φωτογραφιες βγαζαν και τοτε με το φιλμ απλα επρεπε να ξερεις πως θα ρυθμισεις την μηχανη.νομιζω οτι υπηρχε μεχρι και την δεκαετια του 80-90 χοντροκκοκο και ψιλοκκοκο φιλμ. η αναλυση ασφαλως ηταν και ειναι με το φιλμ πολυ ανωτερη απο οποιαδηποτε ψηφιακη
σε μια ψηφιακη η εικονα ειναι απο τετραγωνακια κτλ αλλα στο φιλμ ειναι σαν απο ζωγραφια συνεχομενη οπως την βλεπουμε
Η Αναλογική Φωτογραφία του Φίλμ, Σήμερα, στην Ψηφιακή Εποχή.
Σήμερα, σε μια αμιγώς ψηφιακή εποχή, παρατηρείται μια επάνοδος στην Αναλογική Φωτογραφία. Γι' αυτό Παρακάτω προβαίνουμε σε ανάλυση αυτού του φαινομένου.artic.gr
Εξαιρετικό. Και δένει πολύ ωραία το video με τη μουσική.
Αν το λεωφορειο ειναι αστικό μου ρχεται στο μυαλο το 155 αθήνα ελληνικό με τον εισπρακτορα πίσω να χει αφετηρια στη συμβολη αιόλου σταδιου και να βγαζει ντουμάνι, βεβαια ντουμάνι βγαζουν ακόμα τα λεωφορεία.Οσοι έχουν μπεί σε λεωφορείο όπως αυτό έχουν "προλάβει" εποχές που το καλοκαίρι οι Αθηναίοι κοιμόντουσαν με ανοιχτά παράθυρα.???
Ωραία φωτο αυτη με την κατασκευη του μνημειου αγνωστου στρατιωτη δεν την ειχα ξαναδει,1930 η ανέγερση του μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη, και οι παγοπώληδες εν δράσει.
Αιόλου Σταδίου ήταν πιο παλιά. Νομίζω ακαδημία απο κάποιο χρονικό σημείο και έπειτα.Αν το λεωφορειο ειναι αστικό μου ρχεται στο μυαλο το 155 αθήνα ελληνικό με τον εισπρακτορα πίσω να χει αφετηρια στη συμβολη αιόλου σταδιου και να βγαζει ντουμάνι, βεβαια ντουμάνι βγαζουν ακόμα τα λεωφορεία.
Τώρα πρέπει να είμαστε περήφανοι που απ την ομόνοια και κάτω μας πηραν τη χώρα άλλοι λαοί.
Η γραμμη 155 δεν πηγε ποτε ακαδημίαΑιόλου Σταδίου ήταν πιο παλιά. Νομίζω ακαδημία απο κάποιο χρονικό σημείο και έπειτα.
Οι καριόληδες που μετέτρεψαν τα πατήσια σε Χαρτούμ ζούνε στις "γυάλες" τους στην Εκάλη και τη Βουλιαγμένη. Και τους ψημίζουμε. ΟΛΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.
ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.