Νέα

Μη σας τύχει Αριστερός Εργοδότης...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 340
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
σαλτα γαμησου βρωμοπουσταριο με τον βαιτση

τον βαιτση τον ρώτησες; μπορεί να μην έχει όρεξη.
και όταν νευριάζεις εσύ ο βαιτσης θα τον παίρνει;
ποιός είναι αυτός ο βαιτσης;

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
και τι θες να πεις με αυτο ? οι αριστεροι θα πρεπει να ζουν σε σπηλιες ?

στις αριστερές σπηλιές.
εννοώ πως είναι όταν ένα γκαρσόνι ζητά 50€ αύξηση το μήνα και το μαγαζί τα βγάζει άνετα, σαν γνήσιος αριστερός τα δίνεις και όχι μετά από λιγο του δίνεις πόδι για μην ζητήσουν και οι υπόλοιποι. Η συμπαράσταση στους αγώνες των εργαζομένων- κλασσικό αριστερό μοτίβο- που είναι;

Επισκέπτης
τα αφεντικα ειναι ιδια ... αλλα οχι ρε φιλαρακι να μας λες πως οι αριστεροι θα πρεπει να ειναι και ρακενδυτοι . και αν βγαζουν και φραγκα μαγκια τους. που ειναι το κακο ? τι ειναι φιλανθρωπικα ιδρυματα να μοιραζουν τα λεφτα τους ?

Απλα στις δικές τους επιχειρησεις εφαρμόζουν το σκληρότερο καπιταλισμο (σκληρότερα αφεντικά απο τους δεξιους).
Και η δικαιολογια-καραμέλα  "ετσι είναι το σύστημα" σε κάνει να θες να τους γρονθοκοπήσεις μετα μανίας.

desolator

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδες , εγω προσωπικα ειμαι μαζι σας . και για μενα αριστερο και δεξιο αφεντικο δεν ΥΠΑΡΧΕΙ . οταν εισαι αφεντικο εισαι αφεντικο . τωρα αν καποιος που ειναι αφεντικο μπορει να το παιζει απλα "αριστερος" μονο και μονο για να ριχνει σταχτη στα ματια των υπαλληλων και να μετριαζει το μισος τους....

Επισκέπτης
ρε παιδες , εγω προσωπικα ειμαι μαζι σας . και για μενα αριστερο και δεξιο αφεντικο δεν ΥΠΑΡΧΕΙ . οταν εισαι αφεντικο εισαι αφεντικο . τωρα αν καποιος που ειναι αφεντικο μπορει να το παιζει απλα "αριστερος" μονο και μονο για να ριχνει σταχτη στα ματια των υπαλληλων και να μετριαζει το μισος τους....

.....μα δεν το μετριάζει!
Είναι σαν να τους δουλεύει!

Εξ ου και τα κλωτσομπουνίδια που θες να του ρίξεις...

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66

ορθώς ομιλείς.

desolator

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
εγω εδω δε προκειται να υπερασπιστω το καπιταλισμο και την εκμεταλλευση, απο οπου και αν προερχεται... ειτε απο τα δεξια ειτε απο τα αριστερα ...αν υπερασπιζομουν το "αριστερο" αφεντικο αυτου του ρεμπεταδικου που ειπες παραπανω θα καταντουσα γραφικος...και καλα θα κανατε να με βρισετε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καταρχάς θα πρέπει να καθοριστεί τι σημαίνει στον 21ο αιώνα αριστερός.

όλα τ άλλα που συζητάτε ερχονται μετά.

street_of_dreams

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Απλα στις δικές τους επιχειρησεις εφαρμόζουν το σκληρότερο καπιταλισμο (σκληρότερα αφεντικά απο τους δεξιους).
Και η δικαιολογια-καραμέλα  "ετσι είναι το σύστημα" σε κάνει να θες να τους γρονθοκοπήσεις μετα μανίας.
Και όχι απλώς να τους γρονθοκοπήσεις! Να τους κάνεις φάλαγγα, να τους βγάλεις τα νύχια και τα δόντια με τανάλιες, να σβήσεις τσιγάρα πάνω στα κορμιά τους, γενικότερα να εφαρμόσεις επάνω τους ό, τι πιο διεστραμμένο επινόησαν οι απανταχού αντικομμουνιστές όλων των εποχών!
Ειλικρινά, αδυνατώ να καταλάβω πώς γίνεται νέοι άνθρωποι, που ζουν στον 21ο αιώνα, 60 χρόνια μετά το τέλος του ελληνικού εμφυλίου πολέμου, 20 χρόνια μετά την κατάρρευση του "Τείχους" του Ψυχρού πολέμου, να χαρακτηρίζονται από τέτοιο τυφλό αντικομμουνισμό, τον αντικομμουνισμό της αμάθειας και της άγνοιας!Όταν πολιτικοί σαν τον μακαρίτη τον Αβέρωφ χαρακτήρισαν τον εμφύλιο "ιδεολογικό" πόλεμο, πώς γίνεται σήμερα να γυρίζουμε τόσο πίσω, σε εποχές που τους αριστερούς τους θεωρούσαν πολλοί σαν εξωγήϊνους, σαν ψυχικά νοσούντες.
Ο κακός αριστερός εργοδότης, λοιπόν!Πού αβ δεν δήλωνε αριστερός, θα ήταν απολύτως αποδεκτός;Δεν θα θέλαμε να τον γρονθοκοπήσουμε;
Αλήθεια, γιατί δεν νοιώθετε το ίδιο μένος για την "ιδεολογική ασυνέπεια" για τα δεξιά τρωκτικά που λυμαίνονται από "δημόσιες" θέσεις-αυτοί οι φιλελεύθεροι δεξιοί-το χρήμα των φορολογουμένων (κι όταν στην Ελλάδα λέμε φορολογουμένους εννοούμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ);;;;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και όχι απλώς να τους γρονθοκοπήσεις! Να τους κάνεις φάλαγγα, να τους βγάλεις τα νύχια και τα δόντια με τανάλιες, να σβήσεις τσιγάρα πάνω στα κορμιά τους, γενικότερα να εφαρμόσεις επάνω τους ό, τι πιο διεστραμμένο επινόησαν οι απανταχού αντικομμουνιστές όλων των εποχών!
Ειλικρινά, αδυνατώ να καταλάβω πώς γίνεται νέοι άνθρωποι, που ζουν στον 21ο αιώνα, 60 χρόνια μετά το τέλος του ελληνικού εμφυλίου πολέμου, 20 χρόνια μετά την κατάρρευση του "Τείχους" του Ψυχρού πολέμου, να χαρακτηρίζονται από τέτοιο τυφλό αντικομμουνισμό, τον αντικομμουνισμό της αμάθειας και της άγνοιας!Όταν πολιτικοί σαν τον μακαρίτη τον Αβέρωφ χαρακτήρισαν τον εμφύλιο "ιδεολογικό" πόλεμο, πώς γίνεται σήμερα να γυρίζουμε τόσο πίσω, σε εποχές που τους αριστερούς τους θεωρούσαν πολλοί σαν εξωγήϊνους, σαν ψυχικά νοσούντες.
Ο κακός αριστερός εργοδότης, λοιπόν!Πού αβ δεν δήλωνε αριστερός, θα ήταν απολύτως αποδεκτός;Δεν θα θέλαμε να τον γρονθοκοπήσουμε;
Αλήθεια, γιατί δεν νοιώθετε το ίδιο μένος για την "ιδεολογική ασυνέπεια" για τα δεξιά τρωκτικά που λυμαίνονται από "δημόσιες" θέσεις-αυτοί οι φιλελεύθεροι δεξιοί-το χρήμα των φορολογουμένων (κι όταν στην Ελλάδα λέμε φορολογουμένους εννοούμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ);;;;

γάματα φίλε.......
τους έχει πάρει φωτιά το σπίτι και αυτοί προσπαθούν να ξεβουλώσουν το νεροχύτη.

Επισκέπτης
Ο κακός αριστερός εργοδότης, λοιπόν!Πού αβ δεν δήλωνε αριστερός, θα ήταν απολύτως αποδεκτός;

Ειναι ο πρόεδρος του συλλόγου "κλειστε τα μπουρδελα" και μπαίνει σε μπουρδελο

θεωρεις ότι ΄δεν έχεις τίποτα να του προσάψεις?

(μη βαζεις λοιπον στο στομα μου πράγματα που ουδέποτε είπα)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
θεωρεις ότι ΄δεν έχεις τίποτα να του προσάψεις

δεν μπαίνει σε μπουρδέλο. Εχει μπουρδέλο.

Αλλο κλείστε τα μπουρδέλα, και άλλο αλλάξτε τον τρόπο λειτουργίας τους.....

Γι αυτό ζήτησα τον όρο αριστερός.

Επισκέπτης
δεν μπαίνει σε μπουρδέλο. Εχει μπουρδέλο.

Αλλο κλείστε τα μπουρδέλα, και άλλο αλλάξτε τον τρόπο λειτουργίας τους.....

Γι αυτό ζήτησα τον όρο αριστερός.

Εγω γιατι έχω την αίσθηση ότι ας πουμε το να δουλέυεις στο Ριζοσπάστη είναι πολύ χειρότερο απ το να οδυλεύεις στην Καθημερινη?
Το 2003 έμμισθος υπαλληλος του ΚΚΕ έπερνε 600€ τομήνα όταν τόσα έπερνα κι εγω παρτ ταιμ (και μη πτυχιούχος τότε)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
καταρχάς θα πρέπει να καθοριστεί τι σημαίνει στον 21ο αιώνα αριστερός.

όλα τ άλλα που συζητάτε ερχονται μετά.
Δεν υπαρχει σημερα ουτε αριστερος ουτε δεξιος....Υπαρχουν αυτοι που ειναι υπερ και αυτοι που ειναι κατα της παγκοσμιοποιησης....
Οι λοιποι οροι ειναι για γενικη καταναλωση....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Εγω γιατι έχω την αίσθηση ότι ας πουμε το να δουλέυεις στο Ριζοσπάστη είναι πολύ χειρότερο απ το να οδυλεύεις στην Καθημερινη?
Το 2003 έμμισθος υπαλληλος του ΚΚΕ έπερνε 600€ τομήνα όταν τόσα έπερνα κι εγω παρτ ταιμ (και μη πτυχιούχος τότε)
Η επισημη αιτιολογια για τους μισθους πεινας που δινει το ΚΚΕ(που κατα τα αλλα απιτει 1500 βασικο)ειναι οτι οι εργαζομενοι κανουν λειτουργημα... :headbang: :jerking: :jerking: :jerking:

street_of_dreams

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0

θεωρεις ότι ΄δεν έχεις τίποτα να του προσάψεις?

Δεν θεωρώ προσωπικό το ζήτημα.Μιλώντας για νέους ανθρώπους, αναφέρομαι σε πλήθος φίλων εδώ στο site που διέπονται από τέτοιου είδους αντιλήψεις, όπως τις περιέγραψα.
Ασφαλώς κι έχω να του προσάψω(για νάρθω στο ερώτημά σου) ιδεολογική ασυνέπεια, διγλωσσία και διάσταση μεταξύ λόγων και έργων.Και επαναλαμβάνω: στον "δεξιό"(που υποτίθεται ότι πιστεύει στην φιλελεύθερη οικονομία, την ιδιωτική πρωτοβουλία, το "επιχειρείν", το ρίσκο κλπ), που αναλαλαμβάνει "πόστο", δημόσια θέση ("καρέκλα"...)κι απ' αυτήν κατακλέβει τον κρατικό κορβανά, διακρίνεις -εκτός των αξιόποινων πράξεων-και ιδεολογική ασυνέπεια;Σούρχεται να τον...γρονθοκοπήσεις κι αυτόν επειδή άλλα διακηρύσσει ότι πιστεύει και άλλα κάνει;;;;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

αυτό τώρα τι σχέση έχει με τον αριστερό εργοδότη;
το ολίσθημα που κάνουν όλοι είναι πως συγχέουν τον κομμουνισμό με την αριστερά.
Ο εφαρμοσμένος κομμουνισμός εντάσσεται στον Καπιταλισμό με μόνη διαφορά ότι τους εργάτες ξεζουμίζουν τα ανώτατα στελέχη του κόμματος και όχι τα διοικητικά στελέχη μια εταιρείας.
Η παγκοσμιοποίηση κατάφερε ΑΚΡΙΒΩΣ Αυτό:
Εταιρείες τεράστιες με εκατοντάδες χιλιάδες υπαλλήλους, οι οποιοι έχουν πλήρη εξάρτηση από τις αποφάσεις ενός Executive Βοard of Mafiozous με σατανική ομοιότητα με την ιεραρχία του Κομμουνιστικού Κόμματος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom