Νέα

Μη σας τύχει Αριστερός Εργοδότης...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 340
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ρε μαλακισμενα...οτι και ηταν ο Σταλιν,που δεν τον εχω και σε πολυ υποληψη...Αν επεφτε η ΕΣΣΔ το 1941,πιστευετε οτι θα ησασταν ζωντανοι ΡΕ ΖΩΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ?

Γιατι δεν επεσε λετε η ΕΣΣΔ?Γιατι ηταν βαρυς ο χειμωνας λενε μερικοι...Δεν λεω ηταν οντως πολυ βαρυς ο χειμωνας το 1941-1942,αλλα ηταν βαρυς και για τους δυο Στρατους.

Δεν επεσε γιατι στο διαστημα 1921-1941 η χωρα εκβιομηχανιστηκε με μικρο/μεγαλο/τεραστιο κοστος και καταφερε να την γλυτωσει...ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΠΟΝΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ...Καντε απλα μια συγκριση της Τσαρικης Ρωσιας το 1914-1917 με το τι εγινε το 1941-1945,οπου ο κινδυνος ηταν απειρως μεγαλυτερος(μιας και η καταστροφη της ΕΣΣΔ ηταν Νο 1 στοχος των Ναζι).

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ρωσια και γαλλια ηταν οι στοχοι των ναζι και κατ΄επεκταση η κεντρικη Ευρωπη
ολα τα αλλα ηρθαν απο λαθη του Χιτλερ και απο την ευκαιρια που αρπαξε ο Ρουσβελντ

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Ρε μαλακισμενα...οτι και ηταν ο Σταλιν,που δεν τον εχω και σε πολυ υποληψη...Αν επεφτε η ΕΣΣΔ το 1941,πιστευετε οτι θα ησασταν ζωντανοι ΡΕ ΖΩΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ?

Γιατι δεν επεσε λετε η ΕΣΣΔ?Γιατι ηταν βαρυς ο χειμωνας λενε μερικοι...Δεν λεω ηταν οντως πολυ βαρυς ο χειμωνας το 1941-1942,αλλα ηταν βαρυς και για τους δυο Στρατους.

Δεν επεσε γιατι στο διαστημα 1921-1941 η χωρα εκβιομηχανιστηκε με μικρο/μεγαλο/τεραστιο κοστος και καταφερε να την γλυτωσει...ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΠΟΝΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ...Καντε απλα μια συγκριση της Τσαρικης Ρωσιας το 1914-1917 με το τι εγινε το 1941-1945,οπου ο κινδυνος ηταν απειρως μεγαλυτερος(μιας και η καταστροφη της ΕΣΣΔ ηταν Νο 1 στοχος των Ναζι).

οκ εδω παμε σε ιστορικό σημείο και αιτίες του γεγονότος της τελικής νίκης των ρώσων.
1) Οντως ειχε εκβιομηχανιστεί παρα πολυ αλλα: η οπλική αποτελεσματικότητα ηταν υπερ της Γερμανίας μέχρι το 1943. Οι Ρώσσοι υπερειχαν σε αριθμούς. Ομως σα στρατός ηταν ανίκανος εντελώς, κατι το οποίο πλήρωσαν με ασύληπτες εκατόμβες νεκρών και επικές ηττες.
2) Ο χειμώνας του 41 ηταν βαρυς και για τους 2 αλλα: κούρασε τους Γερμανους πολυ περισσότερο απο τους Ρώσσους, τους σταμάτησε μπροστά στη Μόσχα, και σε συνδιασμό με τις αντεπιθέσεις του Ζούκωφ σταμάτησε το μέτωπο 18 χιλιόμετρα απο τη Μόσχα.
3) Απο το σημείο εκείνο και μετα η εκβαση της σύγκρουσης καθορίστηκε απο παρα πολλους παράγοντες αρκετοί απο τους οποίους τυχαίοι, για παράδειγμα η λαθος εκτίμηση των Ρώσσων για το που θα εκδηλωθεί η Γερμανική επίθεση το Μάϊο του 42.

Συνολικά η ΕΣΣΔ δεν αντεξε επειδη ειχε εκβιομηχανιστεί. Αντεξε και κατάφερε να απωθήσει τον αντίπαλο απο μια αλληλουχία γεγονότων, ενα εκ των οποίων ηταν η υπαρξη βιομηχανίας. Ομως αυτη η βιομηχανία δε μπορούσε να αντιμετωπίσει τα Γερμναικά οπλα μεχρι το 43. Το μέγεθος μετρησε, οι αριθμοί των Ρώσσων. Ειτε ειχαν κομμουνισμό ειτε ειχαν αυτοκρατορία τσαρική το ιδιο θα συνέβαινε, τα νούμερα δεν εχουν αν κάνουν με καθεστώτα. 

Επισκέπτης
Ωραια ολα αυτα,αν και δεν θα ξαναμπω σε αυτην την συζητηση...Θα ησουν ΖΩΝΤΑΝΟΣ πιστευεις τωρα,αυτην την στιγμη που μιλαμε,ΕΑΝ οι Ναζι γονατιζαν την ΕΣΣΔ το φθινοπωρο του 1941?

Στην καλυτερη περιπτωση θα ησουν ενας αγραμματος ειλωτας,ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ.
Οποτε λιγο σεβασμο στους τυπους που δουλεψαν/ματωσαν/ψοφησαν για να σταματησουν αυτα τα καθικια,και που οι εγγονες τους καταντησαν συνωνυμο της πουτανας(η,της παραδουλευτρας στην καλυτερη των περιπτωσεων).
Ειτε μας αρεσει,ειτε δεν μας αρεσει(και εμενα προσωπικα ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ)ο Σταλιν ηταν ενας απο αυτους τους τυπους.

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Ωραια ολα αυτα αν και δεν θα ξαναμπω σε αυτην την συζητηση...Θα ησουν ΖΩΝΤΑΝΟΣ πιστευεις τωρα,αυτην την στιγμη που μιλαμε ΕΑΝ οι Ναζι γονατιζαν την ΕΣΣΔ το φθινοπωρο του 1941?

Στην καλυτερη περιπτωση θα ησουν ενας αγραμματος ειλωτας,ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ.
Οποτε λιγο σεβασμο στους τυπους που δουλεψαν/ματωσαν/ψοφησαν για να σταματησουν αυτα τα καθικια,και που οι εγγονες τους καταντησαν συνωνυμο της πουτανας(η,της παραδουλευτρας στην καλυτερη των περιπτωσεων).
Ειτε μας αρεσει,ειτε δεν μας αρεσει(και εμενα προσωπικα ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ)ο Σταλιν ηταν ενας απο αυτους τους τυπους.

Σύμφωνοι, θα είμασταν προτεκτοράτο της Γερμανίας αλλα αλλο σεβασμός στους στρατιώτες και ολους οσους συμμετείχαν στην προσπάθεια εκείνη κι αλλο να σεβασμός σε εναν ψυχακια το Σταλιν επειδη ετυχε να ηταν αρχηγός της ΕΣΣΔ. Και αν δεν ειχε κανει τις εκκαθαρίσεις του 37-38 που εκτελεσε ο τρόμπας αστέρες του στρατου και κράτησε κατι γιδοβοσκούς για διοικητες πολυ πιθανό οι Γερμανοι να μην είχαν φτάσει ουτε μεχρι την Οδησσο και τη Βιάσμα και αν ειχε τελειωσει ο πόλεμος απο το 42-43 πολυ πιο ανιμακτα για ολους.
Το ελεγε η καρδια του ομως, εμεινε στη Μόσχα οταν φτάσαν οι γερμανοι απ εξω, δε το βαλε στα ποδια.

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.746
Πόντοι
6.255
Για δείτε τι έκανε ο Πουτανας γιος  ο Στάλιν και οι όμοιοί του στους ορθόδοξους χριστιανούς της Ρωσίας τι εξορία τους έστειλε και πόσες εκκλησίες γκρέμισαν βλέπετε τόσο δημοκράτες είναι οι αριστεροί που αυτό που πιστεύει ο λαός πάει και το διαλύει σε τέτοιου είδους δημοκρατία πιστεύουν το βίντεο είναι στό youtube για κινητά θα ψάξετε το βίντεο RUSSIAN CHURCHS UNDER COMMUNISM ενώ για υπολογιστές είναι στό 

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

Super Ποντικα... μην Μπουρδουκλωνεσαι.....
συγκρινουμε το αριστερο πνευμα με το φασιστικο.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Και αν δεν ειχε κανει τις εκκαθαρίσεις του 37-38 που εκτελεσε ο τρόμπας αστέρες του στρατου και κράτησε κατι γιδοβοσκούς για διοικητες πολυ πιθανό οι Γερμανοι να μην είχαν φτάσει ουτε μεχρι την Οδησσο και τη Βιάσμα και αν ειχε τελειωσει ο πόλεμος απο το 42-43 πολυ πιο ανιμακτα για ολους.
Αυτο που λες παιρνει αρκετη συζητηση,γιατι τον Τουχατσεφσκι(που ειχε αντιληφθει απο το 1935 τον Γερμανικο κινδυνο)και κατι αλλους ΟΝΤΩΣ τους ετρωγε ο κωλος τους.
Αλλα πραγματι,οι εκκαθαρισεις το 1937-1938 στερησαν απο τον Ερυθρο Στρατο μια ηγεσια που θα ηξερε τι να κανει,και τον αναγκασε να μαθει την αλφαβητα,με το αναλογο κοστος.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Αφιερωμενο.... στην γενια των 700 Euro   :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Και σ' αυτους που πηραν "δυσμενεις" μεταταξεις στο ΣΤΡΑΤΟ
δηλαδη δεν ηταν "βυσματα"

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• tsipras_before.jpg
    tsipras_before.jpg
    23,6 KB · Εμφανίσεις: 41

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
οκ εδω παμε σε ιστορικό σημείο και αιτίες του γεγονότος της τελικής νίκης των ρώσων.
1) Οντως ειχε εκβιομηχανιστεί παρα πολυ αλλα: η οπλική αποτελεσματικότητα ηταν υπερ της Γερμανίας μέχρι το 1943. Οι Ρώσσοι υπερειχαν σε αριθμούς. Ομως σα στρατός ηταν ανίκανος εντελώς, κατι το οποίο πλήρωσαν με ασύληπτες εκατόμβες νεκρών και επικές ηττες.
2) Ο χειμώνας του 41 ηταν βαρυς και για τους 2 αλλα: κούρασε τους Γερμανους πολυ περισσότερο απο τους Ρώσσους, τους σταμάτησε μπροστά στη Μόσχα, και σε συνδιασμό με τις αντεπιθέσεις του Ζούκωφ σταμάτησε το μέτωπο 18 χιλιόμετρα απο τη Μόσχα.
3) Απο το σημείο εκείνο και μετα η εκβαση της σύγκρουσης καθορίστηκε απο παρα πολλους παράγοντες αρκετοί απο τους οποίους τυχαίοι, για παράδειγμα η λαθος εκτίμηση των Ρώσσων για το που θα εκδηλωθεί η Γερμανική επίθεση το Μάϊο του 42.

Συνολικά η ΕΣΣΔ δεν αντεξε επειδη ειχε εκβιομηχανιστεί. Αντεξε και κατάφερε να απωθήσει τον αντίπαλο απο μια αλληλουχία γεγονότων, ενα εκ των οποίων ηταν η υπαρξη βιομηχανίας. Ομως αυτη η βιομηχανία δε μπορούσε να αντιμετωπίσει τα Γερμναικά οπλα μεχρι το 43. Το μέγεθος μετρησε, οι αριθμοί των Ρώσσων. Ειτε ειχαν κομμουνισμό ειτε ειχαν αυτοκρατορία τσαρική το ιδιο θα συνέβαινε, τα νούμερα δεν εχουν αν κάνουν με καθεστώτα. 

+1

Βεβαια απορώ γιατί κανείς δεν αναφέρει το ρόλο της αμερικής, πριν καν ακόμη μπει στον πόλεμο (και πολεμούσε και αυτή σε δυο μέτωπα) και της Αγγλίας που συνέχισε να πολεμά μόνη έως τον Ιούνιο του 1941...
Ο Χίτλερ δεν νικήθηκε μόνο από το Στάλιν...
Για την ακρίβεια, μόνος του ο Στάλιν δεν είναι και τόσο βέβαιο ότι θα νικούσε, κάθε άλλο...

desolator

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
11.000.000 ηταν οι Official... O ΣΤΑΛΙΝ ΣΑΣ τους σκωτοσε μετα το τελος
του Πολεμου...Αμορφωτε...και ΑΡΙΣΤΕΡΕ..
τα νουμερα ειναι πραγματικα...και σεν ηταν σλαβοι...ρωσο-εβραιοι ηταν Αμορφωτε.
Αν δε με πιστευεις...Πηγαινε να τους ξεθαψεις απο την Σηβιρια..στους ομαδικους ταφους...

Μπουλη...Ισχιουν και για σενα οτι ειπα.....για τους ομοιους σου...

και μετα τιναξε και εσυ τα κολομερια σου
ΚΑΙ πες μου ποσα κιλα Condoms εβγαλες...

Φιλουρες..

ελα νεοναζιστικο παρασιτο , θα σε ξαναρωτησω.. απο ποτε εσυ ο υπεραριος ο υπερανθρωπος νεοναζι υπερασπιζεσε τους 11.000,000 νεκρους σλαβους ? δωσε μια απαντηση επιτελους . και ασε τις παπαριες του λεντι.

desolator

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
ελα ρε ξεκωλιαρη ραφμαν, νομιζεις πως αν βρεθεις προσωπο με μενα θα φυγεις ζωντανος ? η` παραλυτος ? σκεψου το καλα

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Αυτος ειναι ο "ΦΑΣΙΣΤΑΣ" που εδωσε 1.000.000 στο ταμειο κατα τις ΦΤΩΧΕΙΑΣ...

Εσεις ποσα Δωσατε ? ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΙΑ ΜΟΥ .....

Συνημμένα

• karatzaferis.jpg
    karatzaferis.jpg
    17,7 KB · Εμφανίσεις: 23

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
ελα ρε ξεκωλιαρη ραφμαν, νομιζεις πως αν βρεθεις προσωπο με μενα θα φυγεις ζωντανος ? η` παραλυτος ? σκεψου το καλα

Ελα ρε μεγαλε ποιος εισαι ο ΣΒΑΡΤΣΕΝΕΓΚΕΡ....
Τωρα χεστικα μιλαμε....

Ρε κουνα το κολαρακι σου ΜΠΟΥΛΗ...

desolator

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
ψωλαρπαχτρα ραφμαν ? μου φαινεται εισαι και συ κλεισμενος σπιτι σου σκατοκουρελοπρολεταριε αλκοολικε πρεζακια και βαρας μαλακιες πισω απο το μονιτορ γιατι και εσυ μαζι με τον υρρετ πιστευεις πως διεξαγεις αγωνα κατα της "αριστεριστικης" κυβερνησης της ελλαδας με ορους ατομικης τρομοκρατιας. αν τις μαλακιες που ξεστομιζεις εδω μεσα τις ξεστομιζες σε καμια συνελευση σωματιου θα σε στραβογαμουσαν ακομα και οι γαλαζιοι αγροτοσυνδικαλιστες.

desolator

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αυτος ειναι ο "ΦΑΣΙΣΤΑΣ" που εδωσε 1.000.000 στο ταμειο κατα τις ΦΤΩΧΕΙΑΣ...

Εσεις ποσα Δωσατε ? ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΙΑ ΜΟΥ .....

βρωμαει πολυ αυτη η υποθεση με τον χοντροπουστα καρατζαφερη.... το ΛΑΟΣ ειναι κομμα αντε το πολυ 10 χρονων... που εχει βρει τοσα λεφτα για τη λειτουργια του  και επιστρεφει και καλα στο ταμειο της "φτωχειας" 1.000.000 ευρω ? απο ποιους χρηματοδοτειται ?  μηπως η καριολοπουστα η αδελφω καρατζαφυρερ δανειζει με τοκο το δημοσιο ???

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
ψωλαρπαχτρα ραφμαν ? μου φαινεται εισαι και συ κλεισμενος σπιτι σου σκατοκουρελοπρολεταριε αλκοολικε πρεζακια και βαρας μαλακιες πισω απο το μονιτορ γιατι και εσυ μαζι με τον υρρετ πιστευεις πως διεξαγεις αγωνα κατα της "αριστεριστικης" κυβερνησης της ελλαδας με ορους ατομικης τρομοκρατιας. αν τις μαλακιες που ξεστομιζεις εδω μεσα τις ξεστομιζες σε καμια συνελευση σωματιου θα σε στραβογαμουσαν ακομα και οι γαλαζιοι αγροτοσυνδικαλιστες.

Γιατι μηπως λεω ανακριβιες.. Αμορφωτουλη...
Μηπως τα αχιδακια σου δεν αντεχουν την αληθεια και Βριζεις πρωσωπικα...
Ξερεις που σας εχω γραμμενους ολους τους Αριστερους...(ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ)

και κατι τελευταιο .. δεν εχω σχεση..ουτε με

Γαλαζιους Αγροτοσυνδικαλιστες..
Ουτε με ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ

ειμαι διαφανος σαν το σπερμα..... Βαλε με εκει που ξερεις...

ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗ ΜΟΥ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
βρωμαει πολυ αυτη η υποθεση με τον χοντροπουστα καρατζαφερη.... το ΛΑΟΣ ειναι κομμα αντε το πολυ 10 χρονων... που εχει βρει τοσα λεφτα για τη λειτουργια του  και επιστρεφει και καλα στο ταμειο της "φτωχειας" 1.000.000 ευρω ? απο ποιους χρηματοδοτειται ?  μηπως η καριολοπουστα η αδελφω καρατζαφυρερ δανειζει με τοκο το δημοσιο ???

Τωρα ειδες οτι λες μαλακειες και δεν ξερεις.....
Τα φραγκα αυτα εινα απο τον καρατικο κουρβανα ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗ ΜΟΥ

ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΤΣΙ....

Τελος Παντων

desolator

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Γιατι μηπως λεω ανακριβιες.. Αμορφωτουλη...
Μηπως τα αχιδακια σου δεν αντεχουν την αληθεια και Βριζεις πρωσωπικα...
Ξερεις που σας εχω γραμμενους ολους τους Αριστερους...(ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ)

και κατι τελευταιο .. δεν εχω σχεση..ουτε με

Γαλαζιους Αγροτοσυνδικαλιστες..
Ουτε με ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ

ειμαι διαφανος σαν το σπερμα..... Βαλε με εκει που ξερεις...

ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗ ΜΟΥ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εχεις σχεση με τον καρατζαφερη και μιλαω για σχεση πουτανας - πελατη. τωρα ποιος ειναι ο πελατης και ποια η πουτανα ας μας απαντησει η πουστα που χετε για βουλευτη. ο βαιτσης αποστολατος ο σεξολογος του EXTRA .και αν εισαι διαφανος σα το σπερμα εισαι τερμα ασφαιρος . δε τρομαζεις κανενα

desolator

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τωρα ειδες οτι λες μαλακειες και δεν ξερεις.....
Τα φραγκα αυτα εινα απο τον καρατικο κουρβανα ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗ ΜΟΥ

ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΤΣΙ....

Τελος Παντων

ο τοκογλυφος καρατζαφερης δινει 1.000.000 ευρω στο ταμειο της φτωχειας για να εισπραττει τα επομενα χρονια τα 10πλασια !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom