Νέα

Μεταβίβαση αυτοκινήτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yeahsure
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 2K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
παικτες, βοηθηστε με λιγο.

ειμαι αθηνα. για να γινει μεταβιβαση αυτοκινητου τι χρειαζεται και που παω;
υποθετω οτι θα πρεπει να ειμαστε παροντες και οι 2 ενδιαφερομενοι με ταυτοτητα εκτος αν κανουμε σε καποιον εξουσιοδοτηση.
που παμε; ποιες υπηρεσιες εμπλεκονται;
τι κοστιζει;θυμαμαι παλια ηταν γυρω στα 100 ευρω.
εγω ειμαι φοιτητης, δεν κανω φορολογικη δηλωση, μπορει να γραφτει στο ονομα μου το αυτοκινητο;

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
ειναι ευκολο πια.

ενα παραβολο απο τραπεζα αν θυμαμαι καλα( ο αγοραστης το πληρωνει)
σκας σε ενα κεπ
προσοχη να μην εχει παρακράτηση κυριότητας ( αν εχει πρεπει να παει στο υπουργειο με το χαρτι της τραπεζας οτι το εχει εξοφλησει και να κανει αρση)
περνεις ενα προσορινο χαρτι αντι για αδεια και σε λιγες μερες την κανονικη αδεια με το ονομα σου
εφοσον παρεις αυτοκινητο την επομενη χρονια θα κανεις δηλωση κανονικα και ας εχεις μηδενικο εισόδημά

αυτα σε γενικες γραμμες ,μπορει να εχω κανει και καποιο λαθος αλλα αμα ρωτησεις σε κεπ θα στα πουνε ολα!

OP
OP
Y

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
na sai kala, eyxariστω για την απαντηση.
μου λες,δηλαδη, οτι μπορει να γραφτει στο ονομα μου κανονικα ας μην εκανα φορολογικη δηλωση, ετσι;
τη forologikh δηλωση toy xronoy αφου παρω αυτοκινητο, ας εξακολουθησω να εχω μηδενικο εισοδημα, θα την κανω προκειμενου να πληρωσω καποιο τελος ως idiokthths οχηματος;
τα τελη για τα αυτοκινητα δεν εξαντλουνται στο τελος που αγοραζεις κ κολλας στο παρμπριζ?
θα πληρωσω κι αλλα στην εφορεια, εξτρα;

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
na sai kala, eyxariστω για την απαντηση.
μου λες δηλαδη οτι μπορει να γραφτει στο ονομα μου κανονικα ας μην εκανα φορολογικη δηλωση, ετσι;
τη forologikh δηλωση toy xronoy αφου παρω αυτοκινητο θα την κανω προκειμενου να πληρωσω καποιο τελος ωςidiokthths οχηματος;
τα τελη για τα αυτοκινητα δεν εξαντλουνται στο τελος που αγοραζεις κ κολλας στο παρμπριζ?
θα πληρωσω κι αλλα στην εφορειαα, εξτρα;

κοιτα μην σου λεω και πιπες.θα σου πω αυτα που νομιζω εγω οτι ειναι σωστα χωρις να ειμαι 100% σιγουρος.

1)ναι γραφετε κανονικα στο ονομα σου.αλλα το δηλωνεις μετα,στο εκκαθαριστικο σου δλδ κατω κατω θα δειχνει τον αριθμο κυκλοφοριας του αυτοκινητου σου.
2)αν θα πληρωσεις κατι που εχεις 0 εισοδημα και εκανες αγορα αυτ/του δεν το ξερω καλα,νομιζω κατι παιζει αν σου κανουν γονικη παροχη-δωρεά  οι δικοι σου ετσι ωστε να δικαιολογήσεις τα χρηματα για την αγορα του.( εδω μπορει να λεω και μπουρδες,δεν το ξερω 100%)
3)αν κανεις την αγορα μεσα στο 2010 δεν μπορει να μην εχει τελη.θα τα εχει κολλημενα ηδη φανταζομαι.αν το παρεις το 2011 θα ειναι δικια σου η επιβάρυνση.ασε που αν δεν εχει τα τελη δεν θα μπορεσει να το πουλησει ο αλλος.

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
η παρακρατηση κυριοτητας ειναι πολυ σημαντικο γιατι  ο ιδιοκτητης μπορει να εχει ξοφλησει το αμαξι και να μην εχει γινει αρση.επισης παρα πολυ σημαντικο ειναι οτι αν το αμαξι ειναι πανω αρο 3 ετη να εχει περασει κτεο γιατι αλλιως δεν γινετε μεταβηβαση απο το ΚΕΠ.και κατι τελευταιο να ζητησεις απο τον ιδιοκτητη να σου δειξει τις αποδηξεις πληρωμων των προηγουμενων τελων κυκλοφοριας γιατι αυτο δεν το κοιτανε στα ΚΕΠ και μπορει να σου ερθουν μαζεμενα απο την εφορια τα απληρωτα και θα ειναι μεγαλο το ποσο.

OP
OP
Y

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1

thanks man, αλλα απο ενα φιλο μου θα το παρω, ειναι τσεκαρισμενα ολα οσα ανεφερες

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
Ηθελα να ρωτησω το εξης αν γνωριζει καποιος να με κατατοπισει.
Θελω να εξακριβωσω εαν εχει γινει μεσα στον χρονο η μεταβιβαση ενος οχηματος που μου ανηκε.
ειχε γινει εξουσιοδοτηση απο το εξωτερικο που εμενα και δεν ημουν εδω κατα την αγοροπωλησια.
Τωρα λογω γεγονοτων εχω ενδοιασμους για τον τυπο που το αγορασε.
Υπαρχει καποιος τροπος να το μαθω? πχ εφορια ή καποιος αλλος?

Πως μπορω με τον αριθμο κυκλοφοριας? Στην εφορια θα μου δωσουν πληροφοριες?
Σημειωτεον πως δεν εχω οπως ειναι λογικο στα χερια μου την αδεια.
Απλως θελω να εξακριβωσω εαν οντως εχει γινει η μεταβιβαση μην εχω τιποτα τρεχαματα με κλησεις/προστιμα κτλ..

ευχαριστω πολυ προκαταβολικα οποιον ξερει και απαντησει

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
.....ουτε ενας ρε μαγκες? Και ημουν σιγουρος πως καποιος θα γνωριζει...
Και θα σωνομουν ακομα μια φορα απο το site!!!!

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
.....ουτε ενας ρε μαγκες? Και ημουν σιγουρος πως καποιος θα γνωριζει...
Και θα σωνομουν ακομα μια φορα απο το site!!!!
Εφορια μπορουν να σου απαντησουν αλλα ισως σου σπασουν τα @@ . Κανε μια δοκιμη και ρωτα τον ασφαλιστη σου, σε ποιον ανηκει το ασφαλιστηριο του αυτοκινητου. Χαρτια πωλησης εχεις?

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
ναι εχω επικυρωμενη την εξουσιοδοτηση που του εκανα καθως και το πωλητηριο.
Οι ασφαλιστες εχουν προσβαση σε τετοια στοιχεια δηλαδη?
Δινοντας του τον αριθμο μπορει να μου πει εαν ειναι στο ονομα του η εξακολουθει να ειναι στο δικο μου?

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Διεύθυνση συγκοινωνιών φίλε της περιοχής σου

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.373
Πόντοι
5.097
εφορια η υπουργειο συγκοινωνιων που ασχοληται με τα αυτοκινητα.
υπαρχει και η λυση αν εχεις κανα φιλαρακι μπατσο να μπει και να σου πει αφου εχουν προσβαση σε αυτα θεματα

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ναι εχω επικυρωμενη την εξουσιοδοτηση που του εκανα καθως και το πωλητηριο.
Οι ασφαλιστες εχουν προσβαση σε τετοια στοιχεια δηλαδη?
Δινοντας του τον αριθμο μπορει να μου πει εαν ειναι στο ονομα του η εξακολουθει να ειναι στο δικο μου?
Εχουν online προσβαση για ολα τα οχηματα, για να ελεγχουν στοιχεια σε περιπτωση ατυχηματος. Ρωτα...
Και να μην την εχει κανει, εφοσον εσυ δεν το δηλωνεις και εχεις και αποδειξη πωλησης (την οποια φανταζομαι την δηλωσες στην εφορια) δεν εχεις θεμα

Και υπ. συγκοινωνιων που λενε οι φιλοι, και στην εφορια, πιστευω οτι θα σε εξυπηρετησουν παντως.

Ps Τα τελη κυκλοφοριας ηρθαν σε σενα?

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
παιδια ευχαριστω πολυ...
Για αλλη μια φορα το bourdela ηταν εκει!! :rockon:

Τελικα μονο για πουτανες μασαζ & μπουρδελα δεν ειναι Κ ΤΟΣΟ ενημερωμενος ο αναγνωστης εδω μεσα πια!! :dancing:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
παιδια ευχαριστω πολυ...
Για αλλη μια φορα το bourdela ηταν εκει!! :rockon:

Τελικα μονο για πουτανες μασαζ & μπουρδελα δεν ειναι Κ ΤΟΣΟ ενημερωμενος ο αναγνωστης εδω μεσα πια!! :dancing:

taxis net--e οχηματα
και το διαγραφεις εσυ!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom