Νέα

Μετατροπες Ευρω σε Δολλαρια ..... τα φωτα σας !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα axaxouxas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Ο κοσμος βαδιζει πλεον σε τεντωμενο σκοινι μετα τις σημερινες εξελλιξεις, μπροστα το ακραιο μεν, αλλα οχι και τοσο απιθανο ενδεχομενο εξοδου της Ελλαδος απο το ευρω και πιθανη καταρρευση της ευρωπαικης ενωσεως !!!!!!!!

Εστω ο οποιοσδηποτε θελει να κανει μετατροπη ευρω σε δολλαρια ...

Που παμε και τι προσεχουμε στην συνναλαγη ?

Τραπεζα η ανταλλακτηριο ?

Υπαρχει περιπτωση στο ανταλλακτηριο να μας δωσουν πλαστα δολλαρια ?

Τι ρισκο εχει μια τετοια τοποθετηση ?
αγαπητε η σκεψη σου δεν μου αρεσει!
οι περισσοτεροι φοβουνται και φοβομαστε! ΑΛΛΑ το να πας και να κανεις τα λεφτα σου $ και να τα βγαλεις Αμερικη ΝΑΙ! αλλα να τα κρατησεις εδω,δεν βρισκω λογο!
νομιζω σε συμφερει σε ανταλακτηριο! ΝΟΜΙΖΩ διοτι ενα πολυ μικρο διαστημα που αλλαζα $ (στο εξωτερικο) σε συνεφερε πιο πολυ σε ανταλακτηριο παρα σε τραπεζα! υπηρχαν βεβαια και καποια ανταλακτηρια που γραφανε με ψιλα γραμματα οτι για πολυ μεγαλα ποσα η τιμη ηταν διαπραγματευσιμη!
ΕΛΛΑΔΑ δεν πολυκατεχω!
βαδιζουμε σε τεντωμενο σκοινι ΟΚ αλλα μην ξεχνας οτι αν γινει οτι λες με την Ελλαδα αυτό θα δημιουργήσει ένα ντόμινο καθώς η Ιταλία, η Ισπανία και η Πορτογαλία είναι πιθανό να βυθιστούν σε μια βαθιά οικονομική κρίση, λόγω της αποτυχίας τους να τα βγάλουν πέρα με πανύψηλα τα χρέη τους κλπ κλπ
(μολις διαβασα απο οικονομολογους)
αλλιως θα μας ειχαν αφησει απο τν αρχη να παμε να πνιγουμε αν δεν υπηραχαν συμφεροντα!

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Μπορεις να αγορασεις χρυσο, που αποτιμαται μονο σε δολλαριο και εχεις 2 σε ενα...Βεβαια ο χρυσος ειναι ψηλα αυτη την εποχη, αλλα ποτε δεν ξερεις...

Μπορεις να αγορασεις επισης και αμερικανικο treasury bond και να εχεις και ενα μικρο επιτοκιο, βγαζεις και τα λεφτα εξω να μην στα φαει ο ΓΑΠ (κουφια η ωρα)

Μπορεις να ανοιξεις χαρτοφυλακιο και να αγορασεις κακαο, καλαμποκι κλπ σε δολλαρια

Το ανταλλακτηριο και μετα στο στρωμα μου ακουγεται λιγο βλαχια...

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Αν εμπαινα παντως σε αυτη την διαδικασια θα κοιταγα και επενδυσεις σε ρουβλια :grin:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Αν εμπαινα παντως σε αυτη την διαδικασια θα κοιταγα και επενδυσεις σε ρουβλια :grin:
βλαχια ειναι το στρωμα και τα πηγαδια στο χωριο :cheesy:

αλλα για να κανεις τετοιες κινησεις πρεπει να ξερεις! να το χεις στο αιμα σου! να ασχολεισαι να εισαι update ρε παιδι μου!!
ξαφνικα λεμε τωρα π.χ.! να παω εγω μετα απο 15-20 χρονια δημοσιος ή ενας ιδιωτικος υπλαλ να ψαξω να συμβουλευτω να κανω επενδυσεις-μετοχες-εξωτερικο! ξερεις πως ακουγονται ολλα αυτα?????????? οχι σεναριο επιστημονικης φαντασιας!
για να σου δωσω ενα παραδειγμα (ηλιθιο) ο παππους μου ο συγχωρεμενος εβγαζε λεφτα ΜΕΣΑ απο την τραπεζα με τον παραδοσιακο τροπο! του λεγαμε για ΑΤΜ καρτουλα οτι ειναι βολικο, ξεμεινες ΣΚ πας βγσαζεις 50αρικο κλπ κλπ κλπ! ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ! ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ! που να τον μαθεις 82 χρονων...
ε ειναι σαν να προσπαθω να τον μαθω οχι ΑΤΜ αλλα internet banking...!  :2funny: :2funny: :2funny:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
βλαχια ειναι το στρωμα και τα πηγαδια στο χωριο :cheesy:
αλλα για να κανεις τετοιες κινησεις πρεπει να ξερεις! να το χεις στο αιμα σου! να ασχολεισαι να εισαι update ρε παιδι μου!!
ξαφνικα λεμε τωρα π.χ.! να παω εγω μετα απο 15-20 χρονια δημοσιος ή ενας ιδιωτικος υπλαλ να ψαξω να συμβουλευτω να κανω επενδυσεις-μετοχες-εξωτερικο! ξερεις πως ακουγονται ολλα αυτα?????????? οχι σεναριο επιστημονικης φαντασιας!
για να σου δωσω ενα παραδειγμα (ηλιθιο) ο παππους μου ο συγχωρεμενος εβγαζε λεφτα ΜΕΣΑ απο την τραπεζα με τον παραδοσιακο τροπο! του λεγαμε για ΑΤΜ καρτουλα οτι ειναι βολικο, ξεμεινες ΣΚ πας βγσαζεις 50αρικο κλπ κλπ κλπ! ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ! ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ! που να τον μαθεις 82 χρονων...
ε ειναι σαν να προσπαθω να τον μαθω οχι ΑΤΜ αλλα internet banking...!  :2funny: :2funny: :2funny:

Eιναι κατι σαν να εισαι ερασιτεχνης παιχτης στο καζινο. Θα πας στο σιγουρο με μικρο κερδος? θα πεσεις στην φωτια γιατι πας για τα πολλα? Θα παιξεις μικρο ποσοστο των χρηματων σου? μεγαλο? ολα?

Πιστευω παντως οτι μια συντηρητικη επενδυση 3-5% κερδος max μπορεις να την κανεις με μια μικρη καθοδηγηση απο καποιον επαγγελματια (τραπεζα). Σε γενικες γραμμες πιστευω οτι το trading για ανθρωπους που δεν ξερουν πρεπει να γινεται με μικρα ποσα, πειραματικα στην αρχη και μετα βλεπεις. Παραδειγμα ξερω αρκετους που στην αρχη της 10ετιας αγορασαν δολλαρια στο 1,10 του ευρω και εγκλωβιστηκαν μεχρι σημερα. Οταν το κανεις αυτο πρεπει να βαλεις και ενα περιθωριο ηττας που θα φας για να πουλησεις. Πχ αγοραζεις δολλαρια με ευρω στην σημερινη ισοτιμια (1,37) αλλα λες αν ανεβει και φαω πουτσα στο 1,45 θα πουλησω. Οσο πεφτει δεν σε νοιαζει...

Οι παππουδες και οι γιαγιαδες ποτε δεν αποδεχτηκαν την καρτα αναληψης. Γιαυτο οταν ειναι να πληρωθουν συνταξεις στην εθνικη εχει 300 ατομα ουρα απο τις 8 το πρωι :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Eιναι κατι σαν να εισαι ερασιτεχνης παιχτης στο καζινο. Θα πας στο σιγουρο με μικρο κερδος? θα πεσεις στην φωτια γιατι πας για τα πολλα? Θα παιξεις μικρο ποσοστο των χρηματων σου? μεγαλο? ολα?

Πιστευω παντως οτι μια συντηρητικη επενδυση 3-5% κερδος max μπορεις να την κανεις με μια μικρη καθοδηγηση απο καποιον επαγγελματια (τραπεζα). Σε γενικες γραμμες πιστευω οτι το trading για ανθρωπους που δεν ξερουν πρεπει να γινεται με μικρα ποσα, πειραματικα στην αρχη και μετα βλεπεις. Παραδειγμα ξερω αρκετους που στην αρχη της 10ετιας αγορασαν δολλαρια στο 1,10 του ευρω και εγκλωβιστηκαν μεχρι σημερα. Οταν το κανεις αυτο πρεπει να βαλεις και ενα περιθωριο ηττας που θα φας για να πουλησεις. Πχ αγοραζεις δολλαρια με ευρω στην σημερινη ισοτιμια (1,37) αλλα λες αν ανεβει και φαω πουτσα στο 1,45 θα πουλησω. Οσο πεφτει δεν σε νοιαζει...

Οι παππουδες και οι γιαγιαδες ποτε δεν αποδεχτηκαν την καρτα αναληψης. Γιαυτο οταν ειναι να πληρωθουν συνταξεις στην εθνικη εχει 300 ατομα ουρα απο τις 8 το πρωι :2funny:
καταρχην μην μου μιλας για καζινο και ΣΙΓΟΥΡΑ κερδη! αυτα τα 2 μαζι δεν πανε! προσπαθησαν πολλοι να μου αναπτυξουν κατα καιρους θεωριες για καζινο! οτι οταν ειχαν αναγκη απο 200-300 ευρω μεσα σε 1-2 μερες πηγαιναν και τα βγαζαν απο κει! μικροποσα υποτιθεται!
ΠΑΝΤΑ θα ειναι + ! μιλησα μεχρι και με ατομα που δουλευαν μεσα και μου λεγαν οτι με την τραπουλα ειδικα τους κλεβαμε μπροστα στα ματια τους!
τεσπα αν θες να πας να πεις 2-3 ποτα να φας να παιξεις και ενα 50αρικο αντι να πας μπουζουκια δεκτο!
αλλα εγω προσωπικα στον τζογο (και οποιασδηποτε μορφης τζογο ειτε ειναι ζαρια ειτε κινο ειτε στοιχημα) εχω ριξει Χ!!
ας μην το αναλυσουμε γιατι θα αλλαξουμε θεμα!!!

οι ηλικιωμενοι τελος παντωςν εχουν μαθει σε ενα συγκεκριμενο τροπο 20-30 χρονια! ισως και παραπανω! αντε να του μαθεις πραγματα καινουρια! πιασε το αυγο και κουρευτο!!!!
οσο για τις παλιες μεθοδους! δεν ειναι παντα ασχημες!οι καινουριες βασισονται στις παλιες και πολλοι παλιοι καναν και κρυψαν λεφτα με παραδοσιακο-βλαχικο :cheesy: τροπο κατα τα δικα μας λεγομενα και χαμενοι δεν βγηκαν!!
για να μην φανω οπισθοδρομικος με αυτα που σου λεω! θα συνεχιζω και θα το λεω οτι δεν μπορει καποιος που δουλευει απο τα 27-30 μια 20ετια στα 50 του και δεν εχει ασχοληθει ΠΟΤΕ με επενδυσεις χρηματιστηρια μετοχες εξωτερικο τραπεζες κλπ κλπ να κανει ξαφνικα επενδυτικες (μικρες) κινησεις (εγγυημενες)!!
μιλουσα πριν μηνες (καλοκαιρι ακομη) με ανθρωπο που δεν ξερει τι εχει...ακινητα κινητα ! οταν μου ειπε! θα σου πω ενα μυστικο! το Ντουμπαι πεθανε!(μιλωντας για εξωτερικο) στο Καταρ εχει ψωμι.....μεχρι που πριν λιγες μερες διαβασα και αρθρο εφημεριδας για το Καταρ,μου σκαει φλασια τι μου ειχε πει.....(ολοκληρη αναλυση)
και λεω κοιτα να δεις!
αλλα ετσι ειναι! ο καλος ο καπετανιος ξερει ΚΑΙ να προβλεπει (οχι να μαντευει)!

οποτε αυτοι που δεν γνωριζουν καλυτερα στον παραδοσιακο τροπο (και δεν ενοω σεντουκι) παρα να το παιξουν επιχειρηματιες!
ποσοι φαγαν τα μουτρα τους?
ποσοι το παιξαν γνωστες ανοιξαν μαγαζια και πηραν τα π@π@ρια τους?

οσο για το $! επειδη θυμαμαι το 99-2000 οπου ειχε 1$ σχεδον 420 δρχ! καποιοι καναν μετατροπες! αλλα μιλαμε οτι τα λεφτα που βγαζεις ειναι μικροποσα! επρεπε να παιξεις με αλλα ποσα! και φυσικα να εισαι καθε μεσα update αν εβλεπες οτι παιρνει κατηφορα αλλαξετα παλι μην σε παρει μια και καλη και μετα δεν σε συμφερει! εκει που χανουν ολλοι το πιχνιδι! ;)
ακομη και στο καζινο! πανε να ρεφαρουν και αντι να παρουν εστω τα λιγα τα κερδισμενα τα χανουν ολλα!!!!

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Το καζινο ηταν ενα μαλλον αποτυχημενο παραδειγμα για να δειξω οτι το trading ειναι τζογος. Τα υπολοιπα ειναι ετσι οπως τα λες μεσες ακρες. Μπορει ολα να δειχνουν ας πουμε οτι το ευρω θα πεσει, να παρεις δολλαριο (ή ρουβλι ή γεν) και στο τελος να παρεις τα @@.

Κατι παρομοιο δεν ειχε γινει και με το χρηματιστηριο το 98?

Η μονη αληθεια ειναι οτι το χρημα βγαινει μονο αν βαλεις κατω κωλο και δουλεψεις σαν σκυλι.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Το καζινο ηταν ενα μαλλον αποτυχημενο παραδειγμα για να δειξω οτι το trading ειναι τζογος. Τα υπολοιπα ειναι ετσι οπως τα λες μεσες ακρες. Μπορει ολα να δειχνουν ας πουμε οτι το ευρω θα πεσει, να παρεις δολλαριο (ή ρουβλι ή γεν) και στο τελος να παρεις τα @@.

Κατι παρομοιο δεν ειχε γινει και με το χρηματιστηριο το 98?

Η μονη αληθεια ειναι οτι το χρημα βγαινει μονο αν βαλεις κατω κωλο και δουλεψεις σαν σκυλι.
αν δεν κανω λαθος ειχε παιξει και η κουτση μαρια ενα διαστημα χρηματιστηριο! ακουγα να λενε 2-3 εκ δρχ (τοτε) απο καμια γιαγια και κανα παππου!
ο πατερας μου ειχε εναν ξαδερφακο! ο πουστης εβγαλε πολλα λεφτα! ανοιξε και μαγαζι!
(απο κωλοφαρδια πιστευω)
τα λεφτα του χρηματιστηριου σχεδον πανε.........ειπαμε απληστια!
και στην επιχειρηση (και καλα) βγηκε σκαρτος ο συναιτερος!!
μεχρι που στο τελος πουλησαν για να ξεχρεωσουν, για να μην τους παρει η τραπεζα το σπιτι!

καλα λες! δουλεια και παλι δουλεια!!
για τα πολλα χρηματα (ξεκινησα με ενα βρακι) εκει ειναι δουλεια και μαυρα λεφτα!
τεσπα ο καθενας κανει οτι καταλαβαινει!
και λεφτα να κερδισεις η κληρονομησεις...αν δεν εισαι ΑΞΙΟΣ! πουτανα θα τα κανεις!

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Μπορεις να ανοιξεις χαρτοφυλακιο και να αγορασεις κακαο...

Μη τους λες τέτοια ρε φίλε και τους μπερδεύεις...Τι θέλεις να πάω αύριο στο σουπερ μαρκετ και να μη βρίσκω κακάο :idiot:... :2funny:

Συνημμένα

• 192-235-large.jpg
    192-235-large.jpg
    15,9 KB · Εμφανίσεις: 9

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Οσο και να με προκαλειτε δεν προκειται να τσακωθω με μαλακιστηρια
που το μονο που ξερουν ειναι να ορθωνουν αναστημα η να προκαλουν πισω απο κλωνονικς του κωλου

Γιαυτο το καταντι δεν φταιει κανεις αλλος εκτος απο τους μοντ και τον αντμιν που τα επιτρεπουν γιατι τετοιοι ειναι κι αυτοι !!!!!!!

Το θεμα που εθεσα το εχει πολυς κοσμος στο μυαλο του αν μιλατε με κανεναν εκτος πισι  ;)

το κραταμε αυτο για οταν θα κλαιει και θα κλωνιζεται η αμεα αγγελικουλα μετα το μπαν  :uglystupid:

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
το κραταμε αυτο για οταν θα κλαιει και θα κλωνιζεται η αμεα αγγελικουλα μετα το μπαν   :uglystupid:
Δεν καταλαβες καθολου ετσι ?

Δεν πειραζει .... Απο εναν ανεγκεφαλο σαν του λογου σου δεν περιμενα ψηγματα νοημοσυνης

Αυτα που θες να κρατηθουν τα εχω πει μεσω πιμι και στον ιδιο τον αντμιν .....

Συνεχισε να με διασκεδαζεις ΕΚΤΟΡΟΤΡΙΑΝΤΗ ΚΗΠΑΡΧΗ !!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

URL]]

Συνημμένα

• Παρτα κηπαρχη.JPG
    Παρτα κηπαρχη.JPG
    12,3 KB · Εμφανίσεις: 34

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395
πραγματικα ρε φιλε, δε καταλαβαινω γιατι εθεσες τετοιο θεμα στο σαιτ αυτο...
ειναι λογικο κι επομενο να αρχισει ο χαβαλες ...  το 90% των σχολιων ειναι ασχετα.
και καπου ειναι και λογικο γιατι εδω μπαινουμε για να δουμε πως θα γαμ...με καλυτερα και πως θα γελασουμε με την σεξο-κατασταση
μην το παρεις στραβα, δε σε κρινω, ουτε κριτικαρω τον προβληματισμο σου, απλα μηπως ειναι υπερβολη να ρωτας τετοια πραγματα εδω ;
...λεω τωρα

παντως αν οντως ενδιαφερεσαι να πληροφορηθεις για forex στειλε μου pm

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny:
Δηλαδή από ότι κατάλαβα θέλεις να πας μετατρέψεις τα λεφτά σου σε δολάρια μετρητά και να τα πάρεις στο σπίτι σου και να τα κρύψεις γιατί θα καταρρεύσει όλη η ευρωζώνη και οι τράπεζες μαζί και θα έρθει ο αντίχριστος και η καταστροφή του κόσμου και θέλεις να είσαι έτοιμος...
:2funny:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
axaxouxas οντως

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
πραγματικα ρε φιλε, δε καταλαβαινω γιατι εθεσες τετοιο θεμα στο σαιτ αυτο...
ειναι λογικο κι επομενο να αρχισει ο χαβαλες ...  το 90% των σχολιων ειναι ασχετα.
και καπου ειναι και λογικο γιατι εδω μπαινουμε για να δουμε πως θα γαμ...με καλυτερα και πως θα γελασουμε με την σεξο-κατασταση
μην το παρεις στραβα, δε σε κρινω, ουτε κριτικαρω τον προβληματισμο σου, απλα μηπως ειναι υπερβολη να ρωτας τετοια πραγματα εδω ;
...λεω τωρα

παντως αν οντως ενδιαφερεσαι να πληροφορηθεις για forex στειλε μου pm
Σωστη η αποψη σου φιλε ...

Εδω ρωταω καποια πραγματα που οντως δεν ειναι της παρουσης ...
Ομως εδω μπαινουν και ατομα που εχουν γνωσεις περαν αυτων, που απλα παιζουν και σε αυτους απευθυνομαι....

Το βασικο μου ερωτημα ειναι αν υπαρχει περιπτωση να πεσει πλαστο δολλαριο η αλλο χαρτονομισμα απο τα ανταλλακτηρια
Γνωστο οτι εχουν καλυτερους ορους και προμηθειες απο τις τραπεζες
Κατι ακομη σημαντικο....

Το οτι ρωταω καποια πραγματα δεν σημαινει απαραιτητα οτι θα τα κανω κιολας ....
Απλα μαζευω αποψεις και εμπειριες ατομων, ωστε να εχω μια καλυτερη εικονα επι των θεματων αυτων.

Ευχαριστω για την προθυμια σου να απαντησεις σωστα !!!!!!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
Το βασικο μου ερωτημα ειναι αν υπαρχει περιπτωση να πεσει πλαστο δολλαριο η αλλο χαρτονομισμα απο τα ανταλλακτηρια

Δεν έχω πάει ποτέ σε ανταλλακτήριο (ίσως πολύ παλιά μια φορά προ ευρώ και για ελάχιστο ποσό), αλλά έχω την εντύπωση ότι:
1) Έχουν τρόπο να ελέγχουν τι παραλαμβάνουν (τα super market έχουν - δεν έχουν αυτοί?) άρα δεν πέφτουν στα χέρια τους πλαστά.
2) Είναι ΣΤΑΘΕΡΕΣ επιχειρήσεις (μόνιμες, με έδρα, νομική υπόσταση, κλπ), άρα εύκολο να ελεγχθούν και να μπλέξουν, αν κάνουν (ηθελημένα ή ακούσια) κάποια κουτσουκέλα σε σχέση με τα χαρτιά. Άρα λαμβάνουν τα μέτρα τους για να μην κάνουν ΟΥΤΕ ακούσια κουτσουκέλα.
3) Σε κάθε περίπτωση αν αποφασίσεις να ασχοληθείς με το θέμα, πρέπει να έχεις φροντίσει να έχεις αποκτήσει μια ελάχιστη εμπειρία, που θα σου επιτρέπει να ξεχωρίζεις "τα χοντρά" ή "τις χοντράδες" που (όντως μερικές φορές) κυκλοφορούν.

Γνωστο οτι εχουν καλυτερους ορους και προμηθειες απο τις τραπεζες

Δεν είμαι σίγουρος.
Αν πας με μετρητά ευρώ και ζητήσεις μετρητά $ η κάθε τράπεζα θα σε σκίσει, αλλά αν έχεις λογαριασμό σε ευρώ και λογαριασμό σε $ και τους πεις "Μεταφέρτε τα", οι τιμή είναι άλλη, νομίζω.
Και πάντα εξαρτάται από το ποσό.

Σήμερα πρωϊ π.χ. οι τιμές που δίνει η ΕΤΕ είναι:
ΞΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΑ 
ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΗΠΑ(USD) ΑΓΟΡΑ 1,39157 ΠΩΛΗΣΗ 1,35455
όταν η μέση τιμή που δίνει το xe.com είναι (τώρα, αλλάζει κάθε λεπτό) 1,36953

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
...πρέπει να έχεις φροντίσει να έχεις αποκτήσει μια ελάχιστη εμπειρία, που θα σου επιτρέπει να ξεχωρίζεις "τα χοντρά" ή "τις χοντράδες" που (όντως μερικές φορές) κυκλοφορούν.

Σου βάζω εδώ εικόνες από τους 3 τύπους κατοστάρικων που κυκλοφορούν σήμερα.

Τη σειρά του 1990 (έχω ένα) είναι καλό να τα αποφεύγεις. Είναι και πολύ φθαρμένα συνήθως.

Η σειρά του 1996 είναι η συνήθως κυκλοφορούσα στην Ελλάδα (έχω μερικά). Μάλλον τέτοια θα σου δώσουν, όπου κι αν ζητήσεις.

Η σειρά του 2010 είναι πολύ φρέσκια, (δεν έχω δει ακόμα κανένα). Μπορείς βέβαια να ζητήσεις από την τράπεζα σου να σου φέρει τέτοια, αν δεν είναι τέτοια δεν τα παίρνεις. Δεν ξέρω αν θα τα βρει (ακόμα και) η τράπεζα όμως.

Συνημμένα

• 100x3.JPG
    100x3.JPG
    163,1 KB · Εμφανίσεις: 9

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom