Νέα

Μετατροπες Ευρω σε Δολλαρια ..... τα φωτα σας !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα axaxouxas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ο κοσμος βαδιζει πλεον σε τεντωμενο σκοινι μετα τις σημερινες εξελλιξεις, μπροστα το ακραιο μεν, αλλα οχι και τοσο απιθανο ενδεχομενο εξοδου της Ελλαδος απο το ευρω και πιθανη καταρρευση της ευρωπαικης ενωσεως !!!!!!!!

Εστω ο οποιοσδηποτε θελει να κανει μετατροπη ευρω σε δολλαρια ...

Που παμε και τι προσεχουμε στην συνναλαγη ?

Τραπεζα η ανταλλακτηριο ?

Υπαρχει περιπτωση στο ανταλλακτηριο να μας δωσουν πλαστα δολλαρια ?

Τι ρισκο εχει μια τετοια τοποθετηση ?

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:2funny:
Δηλαδή από ότι κατάλαβα θέλεις να πας μετατρέψεις τα λεφτά σου σε δολάρια μετρητά και να τα πάρεις στο σπίτι σου και να τα κρύψεις γιατί θα καταρρεύσει όλη η ευρωζώνη και οι τράπεζες μαζί και θα έρθει ο αντίχριστος και η καταστροφή του κόσμου και θέλεις να είσαι έτοιμος...

Επισκέπτης
Δηλαδή από ότι κατάλαβα θέλεις να πας μετατρέψεις τα λεφτά σου σε δολάρια μετρητά και να τα πάρεις στο σπίτι σου και να τα κρύψεις γιατί θα καταρρεύσει όλη η ευρωζώνη και οι τράπεζες μαζί και θα έρθει ο αντίχριστος και η καταστροφή του κόσμου και θέλεις να είσαι έτοιμος...
ε τι να κανει ???

αφου του περισεψαν απο τις γαιοκτημονικες επιχειρησεις, αφου αγορασε ολα τα διαθεσιμα διαμερισματα με και χωρις παζαρι στον κατασκευαστη, ειπε να ριξει τα ψιλά στην μπάντα...

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ΣΕ ΘΥΡΙΔΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ .....  ;)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

EktorPro

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2011
Like
8
Πόντοι
1
αλλα οχι και τοσο απιθανο ενδεχομενο εξοδου της Ελλαδος απο το ευρω και πιθανη καταρρευση της ευρωπαικης ενωσεως !!!!!!!!
Δε θα βγω εκτός θέματος αλλά δε θα σε καλύψω κιόλας με μια απάντηση, μόνο θα σχολιάσω αυτό που έγραψες.
Αλήθεια, το πιστεύεις?
Όχι απλά απίθανο, εξωπραγματικό.
Κατάρρευση???Όχι δα.Και αν ποτέ καταρρεύσει μάλλον δε θα ζουν ούτε τα δις δισέγγονα σου.Αντιλαμβάνεσαι τις συνέπειες?Ούτε τα δολλάριά σου θα αξίζουν τότε.Άσε που παίρνει και η Αμερική τη σκυτάλη στη κρίση.
Αλυσιδωτά θα πάνε κατά διαόλου όλες οι χώρες της εε, ήδη η Ιταλία έχει σοβαρό πρόβλημα, αλλά όχι και κατάρρευση.
Τέλος πάντων, δε νομίζω να είναι καλή ιδέα, ούτε κακή αλλά δεν υπάρχει λόγος.
Αν πάλι φοβάσαι τόσο πολύ κάνε τα ευρώπουλά σου ρούβλια, ξέρω γω...

EktorPro

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2011
Like
8
Πόντοι
1
Ε,η χιουμοριστική μετάφραση αυτού που έγραψα αλλά εγώ σε πήρα σοβαρά  :2funny:

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:2funny: Μα ποια θυρίδα αφού λέτε ότι θα κλεισουν οι τράπεζες... :2funny:Ε τότε προτείνω να αγοράσεις χρυσό ή πετρέλαιο...σε περίοδο κατοχής και πείνας θα έχουν πιο πολύ πέραση από το δολάριο...Εγώ είδη έχω αγοράσει πολλά κιλά αλευρη και πετρέλαιο γιατί τώρα που θα γίνει πόλεμος και θα έρθει ο αντίχριστος και ο κόσμος θα πεινάει εγώ θέλω να τα κονομήσω...έτσι είναι αυτά η κρίση δημιουργεί ευκαιρίες.... :2funny:

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μια σκεψη διατυπωσα κι εγω και δεν καταλαβα προς τι τοση ειρωνια ?
Ο καθενας αλλωστε κοιταει πως θα κρατηθει οσο μπορει.
Και πως θα διαφυλλαξει κατα την δικη του αποψη τα οσα εχει ....

Δεν βλεπω λοιπον προς τι ολο αυτο και που ειναι το λαθος ?

Επισκέπτης
και με τι την εκανες αυτη τη μια σκεψη ρε ακατοικητο ???

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Μια σκεψη διατυπωσα κι εγω και δεν καταλαβα προς τι τοση ειρωνια ?
Ο καθενας αλλωστε κοιταει πως θα κρατηθει οσο μπορει.
Και πως θα διαφυλλαξει κατα την δικη του αποψη τα οσα εχει ....

Δεν βλεπω λοιπον προς τι ολο αυτο και που ειναι το λαθος ?

Δλδ για εξηγησε μου αν γινουν ολα αυτα που λες και εσυ εχεις τα δολλαρια σε μια θυριδα τι θα κανεις μετα πως θα σωθεις?

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Το λάθος είναι ότι όταν κάποιος ρίχνει το δόλωμα και την πληροφορία εσύ τσιμπάς.  ;) Πήρες μία γεύση σήμερα τι σημαίνει για τις αγορές παγκοσμίως απλά ένα ενδεχόμενο και μία πληροφορία ότι ίσως μπορεί και να χρεοκοπήσουμε...σκέψου τι θα γινόταν αν χρεοκοπούσες. Αν ήθελαν θα σε άφηναν να χρεοκοπήσεις πριν 2 χρόνια χωρίς καμία προειδοποίηση , τώρα απλά παίζει ο πρωθυπουργός σου κερδοσκοπικά παιχνίδια με τα american derivatives… :2funny:

Ax_Vax

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Άσχημη η σκέψη.
Δεν υπάρχει λόγος πανικού ακόμη! :cheesy:

Ax_Vax

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Τύπε, άστους να γελάνε. Θα σου πω εγώ μια επένδυση που τα λεφτά σου θα είναι σίγουρα 100%.
Αγόρασε μετοχές της επιχείρησης μου που φτιάχνει ένα πρωτοποριακό προϊόν που θα χαλάσει κόσμο: κομπολόγια για κουλούς.

:2funny: :2funny: :2funny:

Γεια σου ακάλυπτε No2. :cheesy: :tooth: :tooth:

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Πάντως πέρα από την πλάκα άμα έχεις δολάρια σήμερα ήταν μία καλή ευκαιρία να τα κάνεις ευρώ γιατί ο πρωθυπουργός σου το έριξε για να αγοράσουν κάποιοι φίλοι του...βέβαια εσύ θέλεις να κάνεις το αντίθετο...anyway  :2funny:

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Το λάθος είναι ότι όταν κάποιος ρίχνει το δόλωμα και την πληροφορία εσύ τσιμπάς.  ;) Πήρες μία γεύση σήμερα τι σημαίνει για τις αγορές παγκοσμίως απλά ένα ενδεχόμενο και μία πληροφορία ότι ίσως μπορεί και να χρεοκοπήσουμε...σκέψου τι θα γινόταν αν χρεοκοπούσες. Αν ήθελαν θα σε άφηναν να χρεοκοπήσεις πριν 2 χρόνια χωρίς καμία προειδοποίηση , τώρα απλά παίζει ο πρωθυπουργός σου κερδοσκοπικά παιχνίδια με τα american derivatives… :2funny:
Τωρα μιλας σωστα και ωραια...

Η ειρωνια πριν που χρησιμευσε δηλαδη ?

Απλα ειπες να βγαλεις την κακια και την εξυπναδα σου..... τι πετυχες με αυτο δηλαδη ?

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Οσο και να με προκαλειτε δεν προκειται να τσακωθω με μαλακιστηρια
που το μονο που ξερουν ειναι να ορθωνουν αναστημα η να προκαλουν πισω απο κλωνονικς του κωλου

Γιαυτο το καταντι δεν φταιει κανεις αλλος εκτος απο τους μοντ και τον αντμιν που τα επιτρεπουν γιατι τετοιοι ειναι κι αυτοι !!!!!!!

Το θεμα που εθεσα το εχει πολυς κοσμος στο μυαλο του αν μιλατε με κανεναν εκτος πισι  ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ο κοσμος βαδιζει πλεον σε τεντωμενο σκοινι μετα τις σημερινες εξελλιξεις, μπροστα το ακραιο μεν, αλλα οχι και τοσο απιθανο ενδεχομενο εξοδου της Ελλαδος απο το ευρω και πιθανη καταρρευση της ευρωπαικης ενωσεως !!!!!!!!

Εστω ο οποιοσδηποτε θελει να κανει μετατροπη ευρω σε δολλαρια ...

Που παμε και τι προσεχουμε στην συνναλαγη ?

Τραπεζα η ανταλλακτηριο ?

Υπαρχει περιπτωση στο ανταλλακτηριο να μας δωσουν πλαστα δολλαρια ?

Τι ρισκο εχει μια τετοια τοποθετηση ?
ετσι μητσαρα τυπε :rockon:
γουσταρω νταλαρς και εγω :rockon:

Συνημμένα

• d.gif
    d.gif
    25,5 KB · Εμφανίσεις: 9

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τωρα μιλας σωστα και ωραια...

Η ειρωνια πριν που χρησιμευσε δηλαδη ?

Απλα ειπες να βγαλεις την κακια και την εξυπναδα σου..... τι πετυχες με αυτο δηλαδη ?
τυπε την σονια να την ακους
ειναι απτο L.A

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom