Κουλιςπα
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 5
- Like
- 438
- Πόντοι
- 280
Την τετάρτη γύρισα από 9 μέρες πουκέτ και τρεις σιγκαπούρη. Στο πουκετ ησύχασα ηρέμησε η ψυχή μου, στη σιγκαπούρη ενθουσιάστηκα με το πόσο μπροστά είναι και το κλίμα ευημερίας που έβλεπα σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας. Με όλη την οικονομικοπολιτική κατάσταση που επικρατεί στην γειτονιά μας κατάλαβα ότι η ασία έχει πολιτικά σταθερότητα και οικονομική ανάπτυξη και ακόμα είναι πολύ φθηνή για εμάς. Είμαι 32 , έχω εμπειρία στην εστίαση και πιο συγκεκριμένα στην ζαχαροπλαστική. Τα τελευταία δύο χρόνια έχω δικιά μου επιχείρηση πού είναι βασικό είδος ανάγκης και στην διάρκεια της καραντίνας ο κλάδος βγήκε πολύ κερδισμένος. Αυτά που βλέπω να γίνονται γύρω μας με τρομάζουν και σκέφτομαι ότι καλά δεν θα ήταν να έχω ένα σπίτι καβάτζα σε μία χώρα της ασίας στην ακραία περίπτωση του γενικευμένου πολέμου αλλά και να μην γίνει πόλεμος θα έχω ακίνητο- επένδυση πού που θα μπορώ να πάω όποτε θέ Λω. Έχω ένα ακίνητο που θα βάλω για πώληση και πιάνει καλά λεφτά το δίλημμα μου είναι να τα κάνω τα λεφτά αυτά οικόπεδα σε αναπτυσσόμενες περιοχές γύρω από το αεροδρόμιο της αθήνας ή να αγοράσω ένα σπίτι στην ασία και να αρχίσω και μία επιχείρηση