Νέα

Μετανάστης ή επιστροφή στο χωριό?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα helios747
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Eσενα οπως σε εχω κοψει το πιθανοτερο θα ηταν να φρικαρε το χωριο μαζι σου παρα εσυ με το χωριο.

θα με κυνηγουσαν να με καψουν κ τετοια ε?
:dancing:

Μην το λέτε τυποι
Η βαλβίδα είναι παιδί της φυσης.
Όλη μερα μες τα χορτα θα ήταν

hippiegirldeluxlong.jpg

μπλεργκκ

σε καμπινγκ ημουν κ συνδεομουν με το νετμπουκ στο νετ μιας κ ειχε wifi :2funny:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Η Αποφαση ειναι δικη σου!

Θελεις να μαζευεις τα κολοκυθια ετσι, ή να τα συσκευαζεις?

kiriak0sssss

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Θα έπρεπε να υπάρξει και μια επίσημη καταμέτρηση της ανεργίας στους Αλβανούς που ζουν στην Ελλάδα.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Οχι ρε..να κατσετε εκει που ειστε...να μας κουβαληθητε ολοι οι παπαρηδες πισω να μας ζαλιζετε τα αρχιδια.....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Χωριό,ποιος κάθεται να μάθει ξένες γλώσσες τώρα.... :cheesy:

Έχει κάτι στρεματάκια ο παππούς,θα καλλιεργήσω χασίς!!! :2funny:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
στο χωριο στο χωριο με τοματα και αυγο για να δεισ να περισευει μεσ στην τσεπα κανα ευρω.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
για να δεισ να περισευει μεσ στην τσεπα κανα ευρω.
Μαλάκα άσε,δες λες τίποτα. :rolleyes:

Πήγα στο bar/cafe του χωριού μου κ 2 σοκολάτες κ ένας φραπές=6.50e.

Σόλουν θα πλήρωνα στάνταρ 8e τις σοκολάτες κ κανένα 3e τον φραπέ το λιγότερο=11e.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
ε βεβαια δεν τα ξερεισ αυτα εγω μενω σε χωριο 3,500 κατικοι ολα τα λεφτα και απο λαρισα 10 λεπτα.για μενα δεν υπαρχει καλυτερω να μενεισ σε χωριο σε κοντινη αποσταση απο πολη.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ε βεβαια δεν τα ξερεισ αυτα εγω μενω σε χωριο 3,500 κατικοι ολα τα λεφτα και απο λαρισα 10 λεπτα.για μενα δεν υπαρχει καλυτερω να μενεισ σε χωριο σε κοντινη αποσταση απο πολη.
Τύπε παίζει να είμαι από το χωριό σου!!! :grin:

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
σε ενα μικρο χωριο μεσα στη φυση, με δικο μου σπιτι, με ενα κηπο, ενα αυτοκινητο τυπου αγροτικου ή μικρού τζιπ, με 500 ευρο το μηνα ενα εισοδημα απο καπου (απο που????) τοτε νομιζω ειναι παραδεισος.

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16

Άρα δεν μένεις σε χωριό, αλλά σε κωμόπολη.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
ρε παιδια πλακα εχετε μερικοι..
δλδ τι θελετε???? να πατε στο εξωτερικο και να σηκωθει ο διευθυντης του εστιατοριου να καθησετε εσεις????     εμ αυτη η κωλονοοτροπια γαμησε την ελλαδα...
βεβαιως απο το μηδεν θα ξεκινησεις και ανεβαινεις αξιοκρατικα.......αμα σου αξιζει να εισαι λαντσα μια ζωη,τοτε εκει θα μεινεις...
και στα γραφω αυτα εγω που εφυγα πριν 3 χρονια για εξωτερικο....ναι εκανα λαντσα 1 μηνα....
τωρα εχω δικο μου μαγαζακι...
και μην ξεχναμε πως κι εδω υπαρχει κριση,οχι βεβαια σαν την ελλαδα......

αλλιως υπαρχει και η αλλη λυση,την οποια ειχα σκεφτει κι εγω και απεριψα σε ενα δευτερολεπτο....το χωριο....
φαγακι ετοιμο ζεστο,σπιτι τσαμπα......να ζω με την μαμα 40 χρονων γαιδουρι....
πριβε ζωη μηδεν...να αποβαλω ακομη και τις σκεψεις για γαμησια,παρτυ κτλ....και να περιμενω ποτε θα γινω 60-70 να πεθανω.....εκει που και να κλασεις την αλλη μερα το ξερουν ολοι...κουτσομπολια...κτλ...μμμπππππρρρρρ

προτιμω στο εξωτερικο κι ας μην κανω ποτε μου λεφτα....τουλαχιστον περναω πολυ καλα...

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

skl

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε δε διάβασα όλες τις απόψεις αλλα πιστεύω καραμπινάτο χωριό!
Αν πάει Αμέρικα (έχω άποψη για το θέμα) θα ειναι 1 εργαζόμενος που θα του γίνει η σούφρα ταληρο να τα φέρει βόλτα κάποια στιγμή ΙΣΩΣ τα καταφέρει και κάνει κατι. Επίσης ως σερβιτόρος θα παίρνει πάρα πολύ λίγα χρήματα και θα πρέπει να ξεκολιάζεται για να παίρνει tips (έτσι ειναι η εκεί αγορά εργασίας). Αντιθέτως στο χωριό εύκολα θα μπορέσει να κάνει μια καταστασούλα να νοικιάσει 1 διαμερισματάκι να μένει μονος του. Επίσης ειναι 35 καθε πόσο θέλει να γκομενίσει??? Και δε μου λες πόσο μακρυα ειναι η Χαλκίδα-Αθηνα κτλ? Καραμπινάτο χωριό ψηφίζω

Taiwanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Αν ειναι καποιος μεταξυ 20-30 με χαρτι πανεπιστημιου, οτι και να ειναι! δεν εχει οικογενεια στην Ελλαδα και ειναι διατειθειμενος να αφησει γονεις, αδερφια και φιλους πισω σττην Ελλαδα, εγω προτεινω εξωτερικο! Χαμενος αποκλειεται να βγει καποιος....

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
Φίλε δε διάβασα όλες τις απόψεις αλλα πιστεύω καραμπινάτο χωριό!
Αν πάει Αμέρικα (έχω άποψη για το θέμα) θα ειναι 1 εργαζόμενος που θα του γίνει η σούφρα ταληρο να τα φέρει βόλτα κάποια στιγμή ΙΣΩΣ τα καταφέρει και κάνει κατι. Επίσης ως σερβιτόρος θα παίρνει πάρα πολύ λίγα χρήματα και θα πρέπει να ξεκολιάζεται για να παίρνει tips (έτσι ειναι η εκεί αγορά εργασίας). Αντιθέτως στο χωριό εύκολα θα μπορέσει να κάνει μια καταστασούλα να νοικιάσει 1 διαμερισματάκι να μένει μονος του. Επίσης ειναι 35 καθε πόσο θέλει να γκομενίσει??? Και δε μου λες πόσο μακρυα ειναι η Χαλκίδα-Αθηνα κτλ? Καραμπινάτο χωριό ψηφίζω

αρκετα συχνα, ισως καθε μερα. και αν θελει να πουτανισει?  :2funny: :2funny:  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom